BEYLER BAZEN SOLDAN ÇOK İYİ NEFES ÇEKİYOM SAĞ TIPTIKALI OLUYOR BAZEN SAĞDAN ÇEKİYOM SOL ÖYLE BAZEN İKİSİDE AZ AZ OLUYOR
ACABA PROBLEMMİ VAR YOKSA BÜTÜN İNSANLARDAMI BÖYLE
HIKHIKHIK YAPIYORUM ÇIKMIYOR
Hocam tam olarak emin değilim ama burun delikleri aynı her zaman aynı anda çalışmıyor diye biliyorum
septum deviasyonundan dolayı. kısacası burnun iki tarafı da eşit değil. bir delik yamuk. ameliyat ol düzelttirmek için.
Güncel
Benim ki fıstıklı olsun
Ben arkadan nefes alıyorum
Parmak sok kontrol et eğrilik olabilir.
kes kurtul
quote:
Orijinalden alıntı: thundercry
septum deviasyonundan dolayı. kısacası burnun iki tarafı da eşit değil. bir delik yamuk. ameliyat ol düzelttirmek için.
hocam bu sıkıntı bende de var geceleri burundan nefes alamıyorum , baya zor bir ameliyat diyorlar korkuyorum
manyak basit bir ameliyat ya gözün korkmasın. en risksiz ameliyatlardan bir tanesi.
quote:
manyak basit bir ameliyat ya gözün korkmasın. en risksiz ameliyatlardan bir tanesi.
hocam ne biliyim , kemiği kırıyorlar falan ya yüz göz falan hep şişiyor morarıyor falan ne biliyim
aslında evet ya. durumun nefes alamayacak kadar kötü ise fena zor olabilir.
quote:
aslında evet ya. durumun nefes alamayacak kadar kötü ise fena zor olabilir.
işte bu yüzden korkuyorum hocam
yanlış yaparlarsa yaptıkları gece uyurken nefes alamayıp boğularak ölme ihtimalin var. o kadar kötüyse iyi bir doktora git mutlaka. şaka yapıyorum çok basit bir ameliyat, sadece doktor için zor. onu da deneyimli bir doktora gidersen halledersin.
quote:
yanlış yaparlarsa yaptıkları gece uyurken nefes alamayıp boğularak ölme ihtimalin var. o kadar kötüyse iyi bir doktora git mutlaka. şaka yapıyorum çok basit bir ameliyat, sadece doktor için zor. onu da deneyimli bir doktora gidersen halledersin.
tamamdır hocam sağolun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme