Şimdi Ara

hep friendzone kalıyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugüne kadar 2 kız sevdim ve ikisine de kanka durumuna düştüm. Nasıl konuşcaz biz bu kızlarla ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• direk karşı cins olayına getireceksin..bunun sana 2 faydası var..1. si olumsuz sonuçlanırsa kızdan soğuma hızın daha yüksek olacak cünkü, duygusal bağlanmadım..bir diğer ise olumlu olursa zaten istediğine kavuşmuş olacaksın
  • Yanlış anlama dostum da belki kızların " sevgili " olarak görebileceği kadar yakışıklı değilsindir. Benim aylarca konuşmanın ardından sevgili olduklarım oldu. Onu kıskandığını belli etmen lazım. Sahiplenmen lazım. Kızın hoşuna gidiyor da terslemiyorsa bir şeyine karıştığında o iş olur demektir.
  • uzil e katılıyorum.

sonuç almak yani yoluna devam etmek için girişimlerde bulunmalısın. olacaksa da olmayacaksa da belli eder kendini, ne sen zaman kaybetmiş ümitlenmiş olursun nede o sıkıntıya girer.
  • dostum aylarca konuşursun kızla hiç sorun yok ama bu sana yüksek ihtimal sadece zaman kaybettirecektir ki o sırada başka bir deny0'nun kızı senin gözünün önünden ellerinden almasına bile tanıklık edersin niyetin neyse başta belli et ki kız bilsin ki kanka durumunda bir güncelleme yapsın ama o güncellemede sana çok iş düşecek ;)
    1.arkadaşız iyiyiz böyle ayakları
    2.ben sana hiç o gözle bakmadım (yalanın kralı budur işte)
    3.biz sana kanka derken sen bugün bacım yarın ihtiyacım modundamıydın serrrf... (en tehlikelisi)
    4.
    5.
    6.
    ....
    kadınlar tek bir fabrikadan olmadığından devam eder gider sen niyetini belli et önce, sonrasını halledersin ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.