Şimdi Ara

Hepinizin evinde VDSL modem mi var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

35 mbps hız için 65 lira vericektim. Modeminiz Vdsl desteklemiyorsa o hızı alamazsınız dedi.

Daha 3 ay önce 200 lira verip modem aldım "TP-Link TD-W8960N 300Mbps ADSL2 + Modem/Router, EWAN, VPN, 2x5DBi Anten WPS" 300 mbps desteklediğini yazıyordu. Ya arkadaş 300 destekleyip 50 verememek nedir ya. Yahu birde modemi alırken araştırdım yorumlar olumluydu. Alt yapı testi yaptım farklı farklı sitelerden. Ttneti aradım sordum bide 81 mbps hız verebiliriz dediler. Biride çıkıp demedi vdsl desteklemesi lazım diye.

Tplink modemimi 6 yıl kullandım diye güvenerek ve sadece o marka ürünleri araştırarak aldım. Vdsl hakkında yeterince bilgi sahibi olmadığım için şuan saçma bir sebepten dolayı modem mi değiştircem yani ? Gerçekten bu kutu üzerine "300 mpbs hız" yazıp bunu verememek dolandırıcılık sayılmaz mı şimdi ?

Bakın bu internet konusu hakkında araştırma yapmama rağmen çok bilgili olmayabilirim hala ama ben kullanıcıyım. Az bilgi birikimi ile düzgün ürünleri almam için marka tarafından "doğru" bilgilendirilmem gerekmez mi ? 6 yıl kullanıdığım marka kelime oyunlarıyla bir kullanıcısını kaybetmiştir.

"Kutu ürüne adsl+ ile ilgili maks. hız miktarı şu kadar,
    Vdls ise bu kadardır diye yazmak ve alt yapınızı hangi değerleri ne destekliyorsa ona göre modem almanızı öneriyorum" yazmak bu kadar mı zor be arkadaş.

Belki şuan kızgınlıktan yanlış bilgide yazmış olabilirim. Belirtirseniz edit ile düzenlerim. Şimdi ben bu ADSL+ ile maksimum 24 mbps alıyorum sanırım dimi ?

• TD-W8960N vdsl desteklemez. 300 mbps demesine bakmayın. Şirketlerin rakam oyunu . Adsl ile vdsl farklı band genişlikleri sunduğu için modemleri de farklıdır.

modeme fazla para vermek istemiyorsanız ttnet in modemli kampanyalarına bakın.. Veya sahibinden de 100 tl civarına bir airties 5650 alın işinizi görür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Hocam bu rakam oyunundan ziyade resmen nitelikli dolandırma gibi bişey. Ben 6 yıl boyunca kullandığım ve sevdiğim bir markaya güvendim aldım.

Keşke daha ayrıntılı araştırsaymışım.
  • Vdsl kullandigim icin evet vdsl var. Bendede 300 diyor ama kablosuzda 40in üstüne cikmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 29 Aralık 2018; 16:46:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, VDSL kullanan herkesin evinde VDSL modem var. Başka türlü VDSL kullanamazlar zaten.

ADSL2+ ile en fazla 24Mbps hız alabilirsin. Daha fazlasını ADSL teknolojisi desteklemiyor.

O 300Mbps ibaresi ADSL ya da VDSL için değil Wifi için yani modemin kablosuz ağ yeteneği için yazılıyor. Bunu bilmeden bir yazıyı okuyup ezbere alış-veriş yapmışsın
    www.tp-link.com
    TD-W8960N | 300Mbps Kablosuz N ADSL2+ Modem Router | TP-Link Türkiye
    https://www.tp-link.com/tr/products/details/cat-15_TD-W8960N.html

ADSL 2/2+ Modem, Kablosuz N Access Point ve 4-Port Router,tek bir cihazda

300Mbps’e kadar kablosuz N hızı, onu online oyun, internet görüşmeleri ve hatta HD video streaming gibi yoğun olarak bant genişliği tüketen veya kesilmelere duyarlı uygulamalar için ideal kılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nosferatu34 -- 29 Aralık 2018; 16:59:14 >

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Ortada bir rakam oyunu, bir sahtekarlık ya da bir dolandırıcılık yok. Siz DSL ve wifi kavramlarını karıştırıyorsunuz.
  • Günümüzde ADSL modem almak tamamen saçmalık. VDSL modemlerin hepsi zaten geriye dönük uyumlu yani ADSL destekliyorlar. Bu konuda siz maalesef haksız yere şikayet ediyorsunuz, aldığınız yerdeki sadece yorumları okuyup alışveriş yapılmaz o kadar araştırdım diye yazmışsınız birde... Bana kalsa piyasadaki ne kadar ADSL modem var hepsini toplatır sadece VDSL modem satışına izin veririm böylece kafa karışıklığı olmamış olur.
  • ADSL kullanıyorum evdeki modem VDSL kaç defa modem değiştirdim hep vdsl aldım.
  • bundan sonra alacaklarınızda hepsini destekleyen modem almanızı öneririm. benim modem hem adsl hem vdsl hem fiber destekliyor. vodafonenun modemi yalnız harici anteni olmadığı için kendi wifisini kaptıp kablo ile ucuz yollu tenda marka bir kablosuz yönlendirici ile wifisini dağıtıyorum ev için yeter. bende ki model hg658c
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.