Şimdi Ara

Hepsiburada 1 TL ürünler 26 Kasım ( BİTTİ ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
5
Favori
30.676
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: PT.Zafer

İlandaki tüm ürünleri hemen sepete atıp yenilemek lazım sepeti de. Alabileceğim halde kaçırdm drone u.
    Arkadaşım bunu paylaşmak yerine nasıl işlemlerle sonuca vardığını açıklasan daha yararlı olmaz mı? 🙄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hacı1992 kullanıcısına yanıt
    500e ihtiyacım yok hocam. Olsa iyi olur tabi ama rakam epey artıyor. Caddy alıp kendi diskini oraya atmayı düşünüyorum. 500 + 250 olmuş olur. Zaten artık pcyi de eskisi gibi kullanmıyoruz. Bakalım ne çıkacak şapkadan bir görelim de

• Arkadaşlar hem Hepsiburada hemde Trendyol da visa kartımı kaydetmek istiyorum hem fırsatlardan erken faydalanmak hemde vereceği çekler için ne yapmam lazım alacak bişey bulamadım ürün alıp kartlari kaydetsem sonra iptal etsem olurmu bilgisi olan varmı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackkjack

Evet hocam
    Tek sepette bir ürün alınıyorsa bunlar 5 ürünü alırken 5 telefondan 5 ayrı hesapla mı alıyorlar

Sepetten çıkarıp alıyorlar desek ikinciyi eklerken stok biter

Var bir bit yeniği ama bencil arkadaşlarımızdan öğrenmek nafile

• hayır tek sepette bütün kampanyadaki ürünler alınabilir.adet olarak çoğunda bir tane şartı oluyor ama
  • Hepsiburada.com artık bedava verse almam sorun yaşayınca muhatap yok ortada, daha önce ütü aldım ütü kullanılmış ve kasası kırık çıktı iade gönderdim kabul etmedi ürünü bize kakaladı, şimdi başka bir ürün aldım teslimat adresi hatalı düzeltmek için kimseye ulaşamıyorum oparatör fatura kesildiği için adresi değiştiremiyoruz diyor komediye bakarmısınız alımı yapar yapmaz anında faturayı kesmiş akşamın 21:00 da ürün bana gelmeyecek başka adrese gidiyor diyorum. Bana, üzgünüz deyip telefonu kapatıyor. Ürünün gittiği eski adresimde ki kargo dağıtıcıları kargoları kapının önüne koyup gidiyor 750 tl ye monitör aldım aras kargo görevlisi beni arıyor abi zili çaldım kimse açmadı kargoyu kapının önüne koydum dedi kapattı, gittim monitör apartman kapısının önünde duruyor. Her şeyin cılkı çıktı kime güveneceksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Averell Dalton

Nick mesaj uyumu
    Helal olsun foruma da dün üye olunmuş hesap hemde sanırım bugün Migros dan iPhone kaptığınıza dair fotoğraf da vardı Migros konusunda.
    Ekran bulup atmış olabilir dün üyeysen yada şans gülmüştür
    Ama Migros olayına inanmam müdür yakını olmadıktan sonra 😀

• davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım okuma yazman yok mu orda yazılı bak. Daha neresini öğrenmek istiyorsun gelip senin yerine mi alalım? Herşeyi sepete ekleyeceksn 1 TL ilanına girip sonra sepetine girip yenileyeceksin. İndirimleri gördüğünde de alacaksn. Başka ne öğrenmek istiyorsn söyle anlatym.

• quote:

Orijinalden alıntı: davetsiz07

Arkadaşım bunu paylaşmak yerine nasıl işlemlerle sonuca vardığını açıklasan daha yararlı olmaz mı? 🙄

Alıntıları Göster
    Hiç olur mu, bakııın ben nasıl aldım ehehehe siz alamadınız demek var. Bir bitmediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Averell Dalton

Evet bir kez kredi kartı ile sipariş verin sonrasında ekranda kaydedilsin mi diye soracak kaydet dersen SMS gelecek SMS i gir kartın kaydolacak yani sipariş şart istersen siparişi iptal edersin hemen kartı kaydettikten sonra.
    Cevap için teşekkürler hocam ödeme alındıktan sonra iptalde karta iadesi mi olacak?

Bir de sepete 5 kalem ürünü atıp yenile dedikten sonra direk al deyip ödeme mi yapıyoruz
    Sepetten ürün çıkarma falan diyorlar onu nerde hangi durumda yapıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

Kayıtlı kartta hemen ödeme geçiyor. Yönlendirme yok

Alıntıları Göster
    Sorgusuz ödeme alması güvenilir mi peki yani kaç bin TL limitli kartlar için hesaba giren boşaltmaz mı 🙄

Sende banka kartı tanımla alışverişten önce bakiye yükle öyle hallet

• quote:

Orijinalden alıntı: ysf044

Hepsiburada.com artık bedava verse almam sorun yaşayınca muhatap yok ortada, daha önce ütü aldım ütü kullanılmış ve kasası kırık çıktı iade gönderdim kabul etmedi ürünü bize kakaladı, şimdi başka bir ürün aldım teslimat adresi hatalı düzeltmek için kimseye ulaşamıyorum oparatör fatura kesildiği için adresi değiştiremiyoruz diyor komediye bakarmısınız alımı yapar yapmaz anında faturayı kesmiş akşamın 21:00 da ürün bana gelmeyecek başka adrese gidiyor diyorum. Bana, üzgünüz deyip telefonu kapatıyor. Ürünün gittiği eski adresimde ki kargo dağıtıcıları kargoları kapının önüne koyup gidiyor 750 tl ye monitör aldım aras kargo görevlisi beni arıyor abi zili çaldım kimse açmadı kargoyu kapının önüne koydum dedi kapattı, gittim monitör apartman kapısının önünde duruyor. Her şeyin cılkı çıktı kime güveneceksek
    Teslimat imza kimlik karşılığı olmuyor mu nasıl kapıya bıraktılar

Dostum bunlar şöyle yapıyor bütün ürünleri sepette atiyor kart vs. Kayıtlı tam zamanı gelince f5 yapıp sipariş tamamla diyorlar bütün ürünleri alıyorsun artık ne alınırsa sonra isine gelmeyeni iptal ediyorsun yani o anda şunu çıkar bunu çıkar zaten süre Max 10sn stoklar tükenir sen bitirene kadar..

• quote:

Orijinalden alıntı: zeusavda

Sende banka kartı tanımla alışverişten önce bakiye yükle öyle hallet
    Sanal kart yüklesek olmaz mı limitini belirliyoruz onun

Olur heralde niye olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: zeusavda

Dostum bunlar şöyle yapıyor bütün ürünleri sepette atiyor kart vs. Kayıtlı tam zamanı gelince f5 yapıp sipariş tamamla diyorlar bütün ürünleri alıyorsun artık ne alınırsa sonra isine gelmeyeni iptal ediyorsun yani o anda şunu çıkar bunu çıkar zaten süre Max 10sn stoklar tükenir sen bitirene kadar..
    Tamam şimdi parçalar yerine oturdu kardeş bütün kalemleri alıp bazı ürünleri ödemeden sonra iptal edince anında hesaba para iadesi mi oluyor peki

Sistemin mantığı başkaları tarafından da kaç kez soruldu cvp verilmedi Allah rast getirsin işini kardeş şansın bol olsun sağol 👍👏 😊

Anında olur mu onu bilmem ama yani 24 saat içinde geri yüklenir diye biliyorum.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.