Şimdi Ara

Hepsiburada 1 TL ürünler 26 Kasım ( BİTTİ ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
5
Favori
30.677
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam 1 liralık konuda geziyorsunuz :) bu arada ürün 400 küsürdü heralde ilk dron deneyimim için bence güzel ürün, vur kır parçala üst modelde tecrübemiz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 26 Kasım 2019; 21:17:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • firsatavcisi F kullanıcısına yanıt
    Ürün önceden mi sepetteydi bravo alabilmişsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lordgnr kullanıcısına yanıt
    Evet hepsini ekledim sepete ben fiyatları henüz 1 değildi. Sonra sepeti yeniledim 1 tl leri gördüm fiyat olarak sepette. Drone 99 yazıyordu hemen aldm ama benden önce almış biri. İptal ettim ben de

• liberty_15 L kullanıcısına yanıt
    1tl olmadan önce ürünler belli uygulamada anasayfada çıkıyor
  • Ürün almak çok zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 😁😁😁

Hepsiburada 1 TL ürünler 26 Kasım ( BİTTİ )

Helal başkan diğer parçaları da aldn mı yoksa sadece drone mu?

• alabilenlere tebrikler, bugün geç geldi sayfa.. karavana

• resslek R kullanıcısına yanıt
    Efsane olmuş sepet 👍 Tebrikler darısı başımıza diyelim

Nick mesaj uyumu
    Helal olsun foruma da dün üye olunmuş hesap hemde sanırım bugün Migros dan iPhone kaptığınıza dair fotoğraf da vardı Migros konusunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: _trapzone_

Puma link varmı

Alıntıları Göster
    99₺ olan 2 model vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: inanlı

Bu mesaj silindi.
    Bu millet 1 tl için adam keser. İndirim vaktine kadar tıpp diyerek sessiz nefes almadan bekler. Sonra indirim bitince gelip de utanmadan buraya yazar. Hiç degismediler. Neyse ki sanal ortam, yoksa normal hayatta muhatap bile olmayacağım çok fazla tip var burda.

• quote:

Orijinalden alıntı: karacaardıç

Hocam 1 liralık konuda geziyorsunuz :) bu arada ürün 400 küsürdü heralde ilk dron deneyimim için bence güzel ürün, vur kır parçala üst modelde tecrübemiz olur.
    ben bu 1tl olayını yanlış anlamışım ,ben tam saat 9 da girdim 1 TL görseli çıkar çıkmaz daldım ama 1tl ye ürün göremedim,drona 449tl idi yanlış görmediysem, 449tl fiyat için yazdım yukarıdaki yazdıklarımı . 1 TL fiyattan bende kaçırsam bende üzülürdüm tabiki .

• cevahiroglu C kullanıcısına yanıt
    Senin gibi uzanamadığı ciğere mundar diyen kedi olmaktansa aldığımız 1 TL ürünleri ihtiyaç sahiplerine dağıtmayı yeğleriz. Sizin mantığınıza göre 1 TLye tuvalet kağıdını alıp 30 TLye satan satıcılarız hepimiz. Bu kadar önyargılı olmayın.

• Sevgili Forumdaşlar,
    Bu hb beni fitil etti gerçekten eski üyelikle giriş yapamadım diye yeni üyelik aldım şimdide hızlı ödeme seçeneklerine giriyorum aktif bir üyeliğiniz bulunmamaktadır diyor hızlı ödeme için bir kez ödemeli alışveriş mi yapmalıyız? 🙄

Bilen anlayan birisi Allah rızası için cevap versin lütfen empati kurun sadece sizinde başınıza gelebilir ihtiyaçlarımı uygun fiyat yakalarsam almak istiyorum 😔

• quote:

Orijinalden alıntı: cevahiroglu

Bu millet 1 tl için adam keser. İndirim vaktine kadar tıpp diyerek sessiz nefes almadan bekler. Sonra indirim bitince gelip de utanmadan buraya yazar. Hiç degismediler. Neyse ki sanal ortam, yoksa normal hayatta muhatap bile olmayacağım çok fazla tip var burda.

Alıntıları Göster
    Buradaki konulardan yararlanıp birçok kampanyayı saklayanlar var bu konuda haklısınız ancak bugünkü kampanya hicbiyerde duyurulmadı. 20:59 da ana sayfada yayınlandı ben oradan aldım.

• yav he he blok
  • cevahiroglu C kullanıcısına yanıt
    Kimsenin yazmaya fırsatı yoktu çünkü son dakikaya kadar bir şey gelmedi 20.58 de uygulamada çıktı sepete ekledim sepeti yenile dedim indirimli fiyatları gördüm ama öde butonuna bastım stok bitti diye uyarı verdi bu yazdıklarım 20 saniye sürmüştür siz düşünün milletin almaya fırsatı olmadı ki kaldı ki buraya yazsınlar birde normal de Ürünler 20.00 gibi çıkıyordu bugün 20.58 de çıktı çıktığı gibi de bitti olay bu. Ondan dolayı kimse yazamadı buraya.

• quote:

Orijinalden alıntı: PT.Zafer

Senin gibi uzanamadığı ciğere mundar diyen kedi olmaktansa aldığımız 1 TL ürünleri ihtiyaç sahiplerine dağıtmayı yeğleriz. Sizin mantığınıza göre 1 TLye tuvalet kağıdını alıp 30 TLye satan satıcılarız hepimiz. Bu kadar önyargılı olmayın.
    Ben ilk gun hariç girip bakmadim bile indirimlere. Ev tuvalet kagidi dismacunu doldu, almiyorum artik. Lafım bu indirimlerden haberdar olup, kimseye soylemeyen ancak yararlandiktan sonra buraya sanki zafer kazanmış gibi yazanlara. Hem gizle hem de sonra yaz. Aldiysan aldin madem ne duyuracam diye ugrasiyon? Oğlum bak git derim boylelerine. Yoksa alamadım diye bir derdim asla yok, ev supermarkete döndü resmen.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.