Şimdi Ara

Hepsiburada 100 TL'me çöktü, dolandırıldım!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
1.998
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburada'dan 26.09.2017 tarihinde 2 adet Delta Deluxe Dura-Strong Parlak Gri Döküm Plaka - 20 kg - ds 5200 - Gri sipariş vermiştim. Ne yazık ki birini gönderdiler diğerini ise göndermedikleri gibi sipariş sayfasına da gönderilmiş gibi işlem yaptılar. Halbuki konuyla ilgili benden rapor talep ettiler, kargoculardan gelen parçaların ve eksik olanın hangisi olduğuna dair tutanak tutturdum ve bunu da kendilerine yollamama rağmen halen ne paramı iade ettiler. Ne de eksik ürünü gönderdiler. Siz siz olun bu dolandırıcılara paranızı kaptırmayın. Ben yandım siz yanmayın... Bir aydır 100 TL me mi yanayım, yoksa geri de kaldığım spor programına mı bilemiyorum. Kurumsal firma yanlış olmaz diyorsun ama başına gelene bak. Maalesef ticaret ölmüş arkadaşlar herkes çakallık peşinde...

• OO siz yine iyi. 160 TL ye Sandisk 128 GB SD kartla 99 tl ye Samsung S7 edge Wireless Kablosuz Sarj standı siparişi verdim ikiside klon çıktı hemde satıcı hepsiburada

Sandisk aldığım ilk günden 126 tane bad sector çıktı. 32 gb tan sonra veri yazmıyor. biçimlendirince dosyalar geri geliyor.

kablosuz sarj standı ise orjinalinde soğutucu fan olması gerekirken bunda yok. fast charging yazıyor telefonda aktif olmasına rağmen hızlı sarj yapmıyor. Hatta öyle birşey ki sarj etmeyi bırak sarjımıda yiyor alet . daha hb dan telefon kılıfı bile almam

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çare THH
  • Geçmiş olsun benimde 433 lirama çöktü.Bu aralar ihtiyacı var sanırım.Ya genel müdürlüklerini basıp olay çıkartacağım ya da thh sonrası haciz yolu ile alacağım daha karar veremedim.

Benimde konu linkim bu ...https://forum.donanimhaber.com/yalanci-hepsisurada--129536246#129536246
  • Benim aldığım kampanyalı şampuan ve saç boyalarını da kafalarına göre iptal etmişler bir tel bile açmadılar. Lanet olsun.
  • çok ilginç şu zamana kadar 2 telefonundan tut birçok şeyi hb den aldım daha hiç problem yaşamadım
  • bende papia tuvalet kağıdı aldım. mono sanal mağazacılık 2 paket yollaması gerekirken tek kutu 1 adet yolladı aradım dedim eksik faturada 2 adet kesmişsiniz. takip nosuda 1 koli diyorki git tutanak tuttur.
    ulan kutunun içinde boş yer olma ihtimalimi var kargocuya gidip ne deyim. aradım çığırdım bağırdım 10 kere aradım en sonunda yolladılar. ulan zorla aldım resmen eksik yollanan hakkımı.
    insanın eli titreyerek alışveriş yapıyor 20 30tl den pahalısına gerçekten yanaşmıyorum hb benim için 9.90 kargo bedava 5 lira 15 lira kargo bedavalık mekan kesinlikle bir şey alınacak bir yer değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kurumsal firma yanlış olmaz diyorsun ama başına gelene bak.

niye olmazmış ,aksine en fazla onlarda oluyor ,adamlar binlerce ürün gönderiyor ve yanlış olma ihtimali çok fazla
  • OO siz yine iyi. 160 TL ye Sandisk 128 GB SD kartla 99 tl ye Samsung S7 edge Wireless Kablosuz Sarj standı siparişi verdim ikiside klon çıktı hemde satıcı hepsiburada

Sandisk aldığım ilk günden 126 tane bad sector çıktı. 32 gb tan sonra veri yazmıyor. biçimlendirince dosyalar geri geliyor.

kablosuz sarj standı ise orjinalinde soğutucu fan olması gerekirken bunda yok. fast charging yazıyor telefonda aktif olmasına rağmen hızlı sarj yapmıyor. Hatta öyle birşey ki sarj etmeyi bırak sarjımıda yiyor alet . daha hb dan telefon kılıfı bile almam
  • 1 ay önce başıma geldi; benimde siparişimi göndermemişlerdi üstüne birde neden göndermediklerini sorunca cevap vermediler. sikayetvar.com üzerinden ulaşabildim. Bilmiş bilmiş sistemsel cevaplar vermişlerdi birde 10tl çek verdiler (tabiki kullanmadım) o gün bugündür HB'ye girmem. Hb olmayınca n11'e sardım okul açıldığından beri 1000tl olmuştur yaptığım alışveriş çok güzel çekler verdiler %10 bedavaya geldi neredeyse. İyiki HB bana kazık atmış diyorum şimdi. Şer gibi görünen işte de bir hayır vardır. Hepsiburada koskoca firma tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış ama olsun halbuki ilk online alışverişimi 2002 yılında HB'den yapmıştım. Şımarıklar...
  • terlik aldım arena marka çocuğa. terlik ilk günde parçalandı. geri gönderdim incelediler kullanıcı hatası diyip geri gönderdiler. işin kötü yani ucuz diye 3 tane daha almıştım onlarda her an yırtılacak gibi. çok adileştiler
  • benim küçük bir mevlaydı öyle böyle kurtardım ama şunun altını çizeyim siteden alışveriş yaparken HEPSİBURADA İLE ALIŞVERİŞ YAPIN diğer satıcı oldumu sitenin umrunda olmuyor siparişi bile ne siz ne onlar iptal ediyor 100 tl bile ucuz olsa o riski göze almayın
  • Aynısı başıma geldi hocam 1 adet ama 2 parça olan ağır ürün aldım tek kutuda tek parça geldi. Defalarca yazıştım tek ürünün desisiyle iki ürünün desisinin farklı olacağını söyledim. Yok adamlar stoktan doğru çıkmış dediler. Ucuz bişeydi üstelemedim bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratgnl -- 27 Ekim 2017; 13:14:58 >
  • n11 kullanıyorum.

müşteri odaklı. beğenmes isem direk para idaresi yapıyorlar.
    hepsi burada hemen parayı alıyor onay butonu filan yok.ç
  • ÇAKALLIK çakal hepsiburada.com 'da

ama marifet çakal olmak değil çakallarla alışveriş yapmamak

artık hb'den de diğerlerinden de sipariş vermiyorum 15 kasımda hesaplarımı silip çakallarla hesabı kapatacağım
  • Şöyle bir durum var. Ciddi anlamda internet üzerinden alışveriş yapan birisi olarak Türkiye ve bir çok Yurt Dışı alışveriş sayfası kullanmış birisiyim. Bunlar arasında en temiz iş yaptığına inandığım sayfa Hepsiburada.com Hahh benim bile problemlerim oldu bir çok sefer. Bunu yazmamdaki sebep hepsiburada öyle birşey yapmaz değil evet yapar ama tüm sayfaları düşünerek yazdığımda en belirgin hepsiburada.com Keşke bi sayfa çıkıp hem fiyat seçenekleri olarak hem müşteri memnuniyeti hemde firma ismi için uğraşsa. Bkz; Amazon
  • arkadaşlar, bu tür uyanıklıklar anlaşılan çok oluyor. susunca da bişey yaptıkları yok!! susmamak lazım. amazondan da pek çok kez alışveriş yaptım. adamlar ürün gelmedi diyince tak paranı ödüyor. bir de bunlara bak. seni ne yerine koyuyorlar. hoş bende sıklıkla bu siteden alışveriş yapan biriydim ama itimat mitimat kalmadı. rezil bir ticaret anlayışları var. şuan hala bir gelişme yok malesef paramı kaptırdığım gibi bir de bir aydır ceremesini çekiyoruz.

amazon.com bi ara Türkiyeye gelecek diyorlardı ne oldu sahi o?

nerdesin amazon, gel kurtar bizi bu çakalların elinden. hiç bişey yapmasan en azından bir standart getirirdin piyasaya. rekabetin canını seviyim. düzgün rakip olmayınca çakallar istedikleri gibi at oynatıyor ya ona yanıyorum.
    tüketici olarak savunmasız ve garibanız.
    halbuki eskiden ticaretin bile bi adabı vardı.
    neydi o dükkanlarda asılı olan tabelalar:
    "müşteri veli nimettir.", "müşteri daima haklıdır.".....yok yok cidden ticaret ölmüş.

• Hepsiburada'dan alışveriş yaptığınız için üzülmedim. Bile bile o siteyi kullanıyorsanız böyle şeylere hazırlıklı olmanız lazım.
  • Banada göndermedikleri siparişin ücret iadesini yapmadılar bankaya harcama itirazından 1 ay sonra paramı geri alabildim eski hepsiburada degil artık
  • arkadaşlar belki biliniyordur ama yine de yazmak istedim hepsiburada sanırım satılacak anlaşma imzalanmış olabilir tam hatırlamıyorum orada çalışan bi arkadaş söylemişti ondan dolayı sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz. adamlar batmış olabilirler ve hesaplarında nakit göstermek için iadeleri bekletiyor olabilirler bunlar varsayım tabi dikkat olmak bu aralar kullanmamak gerekir şahsi fikrim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.