Şimdi Ara

Hepsiburada 3 saat için oto lastik fırsatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
3.204
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bridgestone 205/55 R16 91V Turanza T001 Oto Lastik (Üretim Yılı: 2019)

299 tl ye süper fiyat.

• çok iyi fiyat
  • arabam yok ama 8 tane aldım.
  • honda civic lastigi degil mi bu
  • 215 55 17 olsaydı avensisime yapıştırirdım 4 tane. Keşke benim olsa.
  • Bu olcude zaten lastikler ucuz sayılır. O yüzden daha sessiz lastik bakmakta fayda var.
  • 2 seneye kalmadan sertleşiyormuş köy yollarına birebir
  • 300 buna vereceğime 400 veririm continental alırım
  • Fiyatlar bu kadar yükseldi mi? Ağustos'ta aynı boyut Continental PC6 takımı 1200'e gelmişti.
  • 185 65 14 ebatlarında 2-3 gün önce liste yapmıştım. Fiyatlar çoğunda aynı. 2-3 modelde 20 Tl civarı indirim var
  • 205 55 16 lastik alacağım ama bunu değil Michael’ın ve continental arasındayım tercihim ne olmalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

205 55 16 lastik alacağım ama bunu değil Michael’ın ve continental arasındayım tercihim ne olmalı?
    İkisi de gayet iyi hocam. Michelin bir tık daha iyi bana göre
  • sadbul S kullanıcısına yanıt
    Hangi modeller hocam ?
  • Berbat bir lastik. Çok sert ve gürültülü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasdereli70 -- 26 Ocak 2020; 22:44:52 >
  • Cp5 almayın aldırmayın çok yumuşak 2 kere yarıldı patladı vs 1 sene olmadan lastik eridi aşırı yumuşak
  • Eylül ayında cpc6 lastikleri 2019 32.hafta üretim 4 ünü 1200 6 taksit almıştım. Şimdi fırsatları görünce iyi bir karar verdiğimi anlıyorum.
  • Antalya Mersin gibi sicak sehirlerde yaşıyorsanız alınabilir. Bridgestone cok sert lastiktir.
  • Corolla araçların üzerinde de bu lastikten geliyor. Kesinlikle tavsiye etmem, çok sert, vasat.
  • Bu çöpe para verip almayın yazıktır. Sert ve yol tutuş sıfır.
  • Toyotamda başlıktaki lastikten var. Çok sert ve inanılmaz yol sesi alıyor. Kesinlikle alınmayacak lastik. Beş para etmez.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.