Şimdi Ara

Hepsiburada alışverişlerinde 50 100 150 TL çek (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
10
Favori
13.355
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevap: Değerli Müşterimiz,
    • 4-13 Şubat 2014 tarihleri arasında Hepsiburada.com’dan yapılacak tek seferde 150TL-500TL arası(KDV Dahil, Kargo Hariç) alışverişlerde 50 TL, tek seferde 500 TL-1000 TL arası(KDV Dahil, Kargo Hariç) alışverişlerde 100 TL, tek seferde 1000 TL ve üzeri(KDV Dahil, Kargo Hariç) alışverişlerde 150 TL’lik hediye çekine hak kazanılacaktır.
    • 50 TL’lik hediye çekleri 4 Mart 2014 tarihinde kullanıcı hesaplarına tanımlanacak ve 13 Mart 2014 tarihine kadar 100 TL ve üzeri alışverişlerde kullanılacaktır. 100 TL’lik hediye çekleri 4 Mart 2014 tarihinde kullanıcı hesaplarına tanımlanacak ve 13 Mart 2014 tarihine kadar 200 TL ve üzeri alışverişlerde kullanılacaktır. 150 TL’lik hediye çekleri 4 Mart 2014 tarihinde kullanıcı hesaplarına tanımlanacak ve 13 Mart 2014 tarihine kadar 300 TL ve üzeri alışverişlerde kullanılacaktır.
    • Kazanılan çekler chipgold, ziynet altın ile diğer altın ürünleri , hediye kartı, TL kartı , TL yükleme ve Vodafone sözleşmeli ürünler alışverişlerinde kullanılamaz.
    • Kullanım tarihi geçen çekler yeniden aktif hale getirilmeyecektir.
    • hediye çekleri bölünmeden, birleştirilmeden tek seferde kullanılır.
    • Bu kampanya sadece banka kampanyalarıyla birleştirilebilir.
    Saygılarımızla.

• FaTeeH kullanıcısına yanıt
    Ben de e-posta ile teyit aldım, tüm kategorilerde geçerli diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: exc_1

Ben de e-posta ile teyit aldım, tüm kategorilerde geçerli diye

Bir kampanya çıkarıyorlar doğru düzgün bilgi yok. 2 defa aradım 2 temsilcide belirttiğim gibi sadece seçili ürünlerde dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıdaki msj banada geldi. Alisverisi yapmistim zaten bakalim ne olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirdemirel -- 14 Şubat 2014; 12:21:20 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
    Sonucu merak ediyorum... Ama elimde de e-posta cevabı var...
  • Bu kampanya böyle değildi, 50 tl çek alt limit 250, 100 tl çek alt limit 500 olması lazım, HB gizli gizli mi yaptı bunu?

• bende cep telefonu alacağım 800 lira civarı,100 çek gelirse iyi ama 28 ine kadar almam gerek word card kampanyası bitecek yoksa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar

İlgili kampanya kişi bazlı olup genel bir kampanya değildir. İlgili kampanya mail yolu ile ilgili kişilere iletilmektedir. Mail gönderilmeyen müşteriler alışveriş yapsa dahil hediye çeki verilmeyecektir

Saygılarımızla.

• quote:

Sonucu merak ediyorum... Ama elimde de e-posta cevabı var...

Bu sefer kategoriyi direterek mail attım gelen cevap aşağıda;

quote:

Merhabalar

Hediye çeki kampanyası tüm kategoriler için geçerlidir.

Saygılarımızla.
    Bana gelen cevabın aynısı...
  • quote:

Bana gelen cevabın aynısı...

Tekrar aradım gene sadece sevgililer günü kampanyasında ki ürünlerin alımında geçerli diyor ve mailin yanlış yazıldığını onlara maili yollamamı istediler. Yok arkadaş hb işi yokuşa sürer alacağım üründen de vazgeçtim bu durumda.
  • 2 gün önce laptop aldim puan çek olursa super olur

• son gün olması nedeniyle ürünlerin fiyatlarında bir "geçirme" operasyonu yapmışlar... bikaç ün önce 39,90 tl olan parfüm olmuş 59,90.. bu benim gördüğümdü, kimbilir daha neler var neler... akıllı olan 14 şubat tuzağına düşerek bu ticari oyuna gelmez.. hiçbi insan da 14 şubatta bana neden hediye almadın diye bir insanı terketmez.. yani hediye mediye almaya mecbur değilsiniz..
  • ben de çek var diye atlayıp 599 tl ye samsung tab3 tablet 25 tl çek kullanarak kargo dahil 581 liraya aldım. mail falan da gelmedi. mail atayım bakalım cevap ne gelecek. eğer 100 tl çek ve 50 tl world puan kazanırsınız derse eyvallah. yok kişiye özel derseler iptal ederim siparişi
  • arkadaşlar dün 230 tl lık bebek alışverişi yaptım..bana 50 tl çek tanımlanırmı..tanımlanıyorsa ne zaman tanımlanacak yardımcı olurmusunuz...
  • mail gelenlere çek vereceklermiş ben de siparişi iptal ettim. nasıl bir ticaret anlayışı ise

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsn33 -- 14 Şubat 2014; 11:30:31 >
  • bsn33 kullanıcısına yanıt
    büyük bi resim ekler misin kücük görünmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_JeoGenc_42

büyük bi resim ekler misin kücük görünmüyor

üst mesajlardan indirmiştim aynısı var yukarıda orjinali yok bende :(
  • acil yanıt lazım yardımcı olacaklara teşekkürler

152 lira tuttu alışverişim 25/100 indirim çeki kullanıyorum şu anda 127 ye düşecek

ben 50 tl çek kazanabiliyor muyum acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 20 Şubat 2014; 15:40:08 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.