Şimdi Ara

Hepsiburada alışverişlerinde 50 100 150 TL çek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
10
Favori
13.355
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    150-500 TL alışverişe 50 TL
    501-1000 TL alışverişe 100 TL
    1000 TL üzeri alışverişe 150 TL çek

Çekler 4-13 Mart arası 2 katı altlimitle altın kontör hariç olarak kullanılacaktır

• İdare eder.
  • Şansa bak geçen ay sonunda 1000 lira alışveriş yaptım.

1000 liralık ürün world kart ile 100 lira wp + 100 liralık çek. Bence gayet uygun oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi graphys -- 5 Şubat 2014; 17:38:19 >
  • Baştan söyleyeyim illa ki "çöp" denecektir. Bu forumun çok sayida çöpçüsü var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Ferhat

Baştan söyleyeyim illa ki "çöp" denecektir. Bu forumun çok sayida çöpçüsü var.
    Sitede yok ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: agameminon

5-13 Şubat arasında tek seferde

Çekler 4-13 Mart arası 2 katı altlimitle altın kontör hariç olarak kullanılacaktır

Paylaşım içın sağolun.
    Yalnız, mobilim ve ayrıntıya ihtiyacım var. Paylaşır mısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mat34

Sitede yok ...

Alıntıları Göster
    Evet sitede henüz yok mail olarak geldi bana da
  • Telefon alacaktım burdan mı alsam napsam bilemedim.. Çekler bölünmüyor dimi 200 lira üstü bişi alsak 100 liralık çeki rahatça kullanabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: waspistool

quote:

Orijinalden alıntı: agameminon

5-13 Şubat arasında tek seferde

Paylaşım içın sağolun.
    Yalnız, mobilim ve ayrıntıya ihtiyacım var. Paylaşır mısınız.
    Bana da e-posta gelmiş. Acaba tüm ürünlerde geçerli mi? Yoksa sadece sevgililer günü ürünlerinde mi? Koşullara bakarsanız tüm ürünlerde gibi..Bence iyi bir fırsat gibi.. Benim zaten 50₺'lik çekim var, acaba bunu kullandığımda da bana çek verir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: hacı_dayı

Telefon alacaktım burdan mı alsam napsam bilemedim.. Çekler bölünmüyor dimi 200 lira üstü bişi alsak 100 liralık çeki rahatça kullanabilir miyim?
    Altın alışverişlerine çek verir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROLLING STONES

Alıntıları Göster
    detaylara gelmedi mi acaba? sitede hala görünmüyor
  • hepsiburada.com dan yapilacak alisverislerde diyor.. urun grubu belirtmemis.. sinirlandirmamis
  • alt limit var.. arkadaş da yazmış. ilk mesajda
  • Daha bugün 14:00 gibi 120 tl lik alışveriş yaptım iyimi , iptal edeyim desem kargosu yola çıkmış bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehliask

Daha bugün 14:00 gibi 120 tl lik alışveriş yaptım iyimi , iptal edeyim desem kargosu yola çıkmış bile
    gelen mail
     Hepsiburada alışverişlerinde 50 100 150 TL çek

• quote:

Orijinalden alıntı: orhunn

vay arkadaş ya evde herşeyi netten aldım bizimkileri tv almaya ikna edemedim nasıl bir kafa varsa :) bizim dedeye tv aldık 1200 lira aldılar burda 850 ye geliyor diyorum yok adamlar bile bile yediler kazığı :)çekler tek parça alt limit yok gayet güzel :)

yaşlılara bu internet olayını anatamıyorsun onlar dokunara kalmak istiyorlar malesef :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord0909

quote:

Orijinalden alıntı: orhunn

vay arkadaş ya evde herşeyi netten aldım bizimkileri tv almaya ikna edemedim nasıl bir kafa varsa :) bizim dedeye tv aldık 1200 lira aldılar burda 850 ye geliyor diyorum yok adamlar bile bile yediler kazığı :)çekler tek parça alt limit yok gayet güzel :)

yaşlılara bu internet olayını anatamıyorsun onlar dokunara kalmak istiyorlar malesef :))

onlar olmasa esnafın hali perişan olur, bence denge sağlıyorlar. bir bulaşık makinası aldım piyasadan 200 tl uyguna zar zor ikna ettim ama bayiye gidip bakmıştık adamlar sinek avlıyor yakında nesil değiştikçe esnafın hali zor
  • Müşteri temsilcisi sadece sevgililer günü adı altındaki ürünlerde geçerli olduğunu belirtti. Ama kampanya bilgisi tüm ürünleri kapsıyor gibi gözüküyor. Detaylı bilgi istedim cevap gelirse paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROLLING STONES

sinir yok gibi gibi
  • +1
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.