Şimdi Ara

Hepsiburada alışverişlerinde 50 100 150 TL çek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
10
Favori
13.355
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O ürünlere tıkladım , ama belirtilmediği için bence tüm ürünlerde geçerlidir, diye düşünüyorum , yine de bekleyip görelim.
  • Bize neden o mail gelmedi ki acep receppp???
  • Dun gece 23:57 de 1200 TL alisveris yaptim urun kagolandi bana da verirlermiş acaba ne yapsam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sitede bir bilgi yok telefon alacagım cek veriyormu?
  • Bir kere daha böyle olmuştu , forumda hatta görsel yayınlandı . Ama hb böyle kampanya yok dedi , kenara çekildi ...

Sanırsam sadece bir kamuoyu yoklaması yapıyorlar . Belki de n11 deki kampanya - pazarlama grubu gibi , yazıp çizi sonra bizim ile dalga geçiyorlardır ...

• kişiye özel midir ? bize niye gelmedi mail ???
  • belirli urunlerde gecerli oldugu asikarki o urunlerde fiyat olarak sisirilmis oldugu dunden asikar.

• Bu herkese acik bir kampanya ise acik acik sartlari belirten bir websayfasi var mi an itibariyle
  • eğer sitede yayınlarlarsa çok çok iyi kampanya 150çek 100 word puan misss miss

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mailden sevgililer günü ürünlerine yönlendiriyor ama açıklamada seçili ürünlerde falan demiyor. Ayrıca sevgililer günü ürünlerine girdiğimde puandan falanda bahsetmiyor. Durumu müşteri hizmetlerine yazdım cevap bekliyorum.
  • Çekler martta yüklenecek diyor sevgililer günü sayfasi kalmaz o zamana

• çaylaq kullanıcısına yanıt
    o kampanyalarla bunun tarihleri farklı. birbirine girmiş kampanyalar.
  • arkadaş çek durumu netleşmedi mi? 1000 tl üzeri alışveriş yapacağım.
  • ben de alacağım
    netleşsinnn bekliyorum
  • mh yi aradım seçili ürünlerde diyor gelen mailde öyle bişey yazmıyor
  • Arkadaşlar bomba haber !!!!

Saat 15:10 da çağrı merkezinden Emre Bey diye bir temsilci ile görüştüm . Bu 150 TL çek kampanyası başlangıçta herkese özel dedi , ben de "Gerekli kayıt bilgilerini alacağımı söyledim ve bilgisayara kaydettim. "

Sonra 2 dak geçtikten sonra beni aradı ve kampanya sadece mail gelen kişilere ve

http://www.hepsiburada.com/sevgililer-gunu?bnrcamp=a.68pazf

kısmında geçerli olan ürünlerde geçerli dedi ....

Ben Emre Bey'in yalancısıyım , mail gelen kişiler arama yapsın , gerekli teyidi aldıktan sonra alışverişlerini yapsınlar ...

• one x aldık listede görünüyor bakalım çek gelecekmi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.