Şimdi Ara

Hepsiburada alışverişlerinde 50 100 150 TL çek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
10
Favori
13.355
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Hepsiburada alışverişlerinde 50 100 150 TL çek

Hepsiburada alışverişlerinde 50 100 150 TL çek

Hepsiburada alışverişlerinde 50 100 150 TL çek

• agameminon A kullanıcısına yanıt
    Fena değil bu kampanya, çek şartlarında da 2 katı olması iyi ama sorun hepsiburada olması :)
  • N11 umarim bunun altinda kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meter90 M kullanıcısına yanıt
    n11 bu sene şimdiye kadar yalan oldu hocam ya. Enparayla beraber 2014'te sesi-sedası çıkmayan iki kurum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucastorn

n11 bu sene şimdiye kadar yalan oldu hocam ya. Enparayla beraber 2014'te sesi-sedası çıkmayan iki kurum :)

son 3 ay için kampanya yaptılar bolca, ilk 3 ay zayıf kalacaklarına eminim, ama son 3 çeyrekte bayrak yarışı için yine at koştururlar
  • Hepsiburada'nın kargo (ücreti) ve tedarik sürecini bir türlü anlayamadım.

Aynı siparişte 4 ürün alıyorum, kargo parası ona göre artıyor, ürünlerin 2'si önce geliyor 2'si daha sonra geliyor, nede olsa kargo parası alındı benden.

• tüm ürünlerde geçerliyse güzel

tam hdd alacaktım
  • bu çek alışveriş yapan her üyeye veriliyor değil mi? kişiye özel değil? ayrıca 100 tl. de wp veriyor. laptop almayı düşünüyorum...
  • bi aksilik çıkmazsa bu şartlarda gayet iyi duruyor 1001 tl lik sepetle güzel olur
  • Kazanilan cekler ile alisveris icin alt limit var. 50 liralik ceki kazandigimiz zaman kullanmak icin 100 tl uzeri alisveris yapilmasi lazim.

• Bu adamlar zaten kampanya yapıyor. kampanya olmadıgı zaman neden insanlar yüksek miktarda alışveriş yapar ki ?

ben buzdolabi aldım nerdeyse 3 ay bekledim wp + çek kampanyası aynı anda olsun diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTeeH

Müşteri temsilcisi sadece sevgililer günü adı altındaki ürünlerde geçerli olduğunu belirtti. Ama kampanya bilgisi tüm ürünleri kapsıyor gibi gözüküyor. Detaylı bilgi istedim cevap gelirse paylaşırım.

Güncel haberlerini bekliyoruz hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 150 tl alışveriş yaptın 50 tl çeki kullanmak için de 50 tl daha verdin. Toplam 250 tl alışveriş için 200tl harcamış olacaksın. + kargo ücretleri de var. Her ürüne de kargo verdin mi hemde 2 alışverişte kargo aha gitti 50 tllik çek. Gitti bizim 200 tl Çekçük derken durmadan para harcattırıyorlar bize
  • 1000 tl ustu 100 tl ceki anlamadim
    22 subat tanımlanacak 23 une kadar kullanılacak diyor ustad?
  • klasik hb! çek kullanım tarihleri kısıtlı. Bu kısıtlı süre içerisinde fiyatla bindirme yapılarak çeklerinde bir anlamı kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruel_crazy -- 5 Şubat 2014; 20:08:44 >
  • Bende çek vardı o yüzden alışveriş yapmıştım

• Altin yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhatdh

Baştan söyleyeyim illa ki "çöp" denecektir. Bu forumun çok sayida çöpçüsü var.

Akıllı ol evlat
  • durum netleşse de alışverişimizi yapsak.. inşallah ilk mesajdaki gibidir...
  • Kimse gelen maildeki ürünleri incele linkine tıkladı mı? Sanki bana sadece belli ürünlerde çek veriyormuş gibi geldi sevgililer günü münasebetiyle.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.