Şimdi Ara

Hepsiburada alışverişlerinde 50 100 150 TL çek (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
10
Favori
13.355
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de müşteri hizmetlerini aradım. ısrarla sordum tüm ürünlerde geçerli mi diye. evet geçerli ancak kişiye özel sadece mail gelen müşteriler için dedi.
  • Dünkü 1300 liralık alışverişe çek kazanamazsak çok kötü olacak...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Hepsiburada alışverişlerinde 50 100 150 TL çek
  • quote:

Orijinalden alıntı: agameminon

ben de müşteri hizmetlerini aradım. ısrarla sordum tüm ürünlerde geçerli mi diye. evet geçerli ancak kişiye özel sadece mail gelen müşteriler için dedi.

Bana mail gelmiş ama birşey almayı düşünüyorum, güvenmiyorum tam açık olmayan bu HB kampanyalarına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çaylaq kullanıcısına yanıt
    mail geldiyse mh yi ara teyit ettir. sorun olursa itiraz edersin. mail haricinde bir açıklama yok malesef.
  • Taksitle hediye kartı alınıp cep telefonu alabiliyormuyuz ve bu şekilde çek kazanılırmı??

• agameminon A kullanıcısına yanıt
    Merhaba bu mail bana gelmedi sitede yok bugün yaklaşık 500 TL lik bir alışveriş yapacağım en geç yarına kadar, bu hediye çekini nasıl alabilirim yardımcı olur musunuz?
  • metintekin kullanıcısına yanıt
    Alınamıyor , denenmiştir . Ne au ne de cep telefonu alınamıyor ...
  • ben de aradım mh lerini, herkes açık kampanya ama seçili ürünlerden alınmalı dediler
  • müşteri hizmetleri herkese farklı yanıt veriyor ama genel kanı mail gelmediyse çek kazanma şansınız yok malesef. yarın sizde arayın duruma göre alışveriş yaparsınız.
  • peki illa sevgililer günü kategorisinden mi alışveriş yapacağız
  • bende aradım,bekletti biraz sonra seçili ürünlerde dedi.bence m.h bile olayın ne olduğunun farkında değil
  • valla net bir bilgi yok resmen konu ortada kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: jüpiter

Hepsiburada'nın kargo (ücreti) ve tedarik sürecini bir türlü anlayamadım.

Aynı siparişte 4 ürün alıyorum, kargo parası ona göre artıyor, ürünlerin 2'si önce geliyor 2'si daha sonra geliyor, nede olsa kargo parası alındı benden.

hb bir puf için 18 küsur kargo bedelini önceden alıyor!
    sonra 1 hafta sonra niye gelmedi ürün soruma şu yanıtı veriyor:

"66672194 Nolu siparişinizde bulunan MBCILIN1270M kodlu ürününüzü beyan ettiğimiz süre içinde temin edemediğimiz için çok özür dileriz.

Ürünün tedarik süreci hakkında ne yazık ki size net bir tarih iletemiyor olmaktan dolayı çok üzgünüz. Sizi beklettiğimiz için üyelik adresinize 1 hafta içerisinde kullanabileceğiniz 10 TL lik hediye çeki tanımlaması gün içinde yapılacaktır.

Bu aşamada dilerseniz aşağıdaki şekilde süreci tanımlayabilirsiniz.

- Tedarikte bulunan ürünü seçeceğiniz aynı fiyatlı başka bir ürün ile değiştirilmesini talep edebilirsiniz. Değişim işlemi için bu maile geri dönmenizi rica ederiz.

- Tedarik tarihi belli olmayan ürünü sipariş takip sayfasından iptal edebilirsiniz. Bu doğrultuda tutarınız kredi kartınıza aynı gün geri ödenecektir. Sonrasında hesabınıza tanımladığımız hediye çekinizi de kullanarak sitemizden başka bir ürünü sipariş verebilirsiniz.

ÖNEMLİ NOT: Siparişin doğrultusunda sitemizdeki herhangi bir kredi kartı puan ya da hediye çeki kampanyası dahilinde kampanyaya katılım hakkınız var ise siparişi iptal etmeniz durumunda kampanya harcama limiti şartı kapsamına girebilir ve kampanya dışı kalabilirsiniz. Ürün iptal işleminizi bu doğrultuda değerlendirmenizi rica ederiz.

Size yaşattığımız bu olumsuz deneyim için tekrar özür dileriz.

Saygılarımızla."

Yanıt verdim ama yine papaz olacağız hb ile:
    "Ürün için 18,46 TL kargo bedeli ödemiş olmam nedeniyle kesinlikle iptal veya değişim gibi bir talebim yoktur.
    Bu mesajı size yolladığım anda bile sitenizde halen ürün tedarik edilebilmekte ve 5 gün içinde kargoya verilir yazısı yazmaktadır.
    Hediye olarak almış olmam nedeniyle MBCILIN1270M kodlu ürünün tarafıma en geç 7 gün içerisinde ulaştırılmasını özellikle talep etmekte yanıtınızı beklemekteyim.

Sitenizden yaptığım 2 alışverişten 1 inde sorun çıkmaktadır.
    Sayenizde artık e-ticaret bir kolaylık değil zorluk haline gelmiştir.
    10 tl gibi komik bir hediye çekinin tarafımca bir değeri yoktur."

Nereden şu 25 tl mobil çek yüklendi ki! yine bulaştım hb'ya!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umityasar -- 7 Şubat 2014; 10:39:56 >

•  Hepsiburada alışverişlerinde 50 100 150 TL çek
  • quote:

Orijinalden alıntı: thundere

Hepsiburada alışverişlerinde 50 100 150 TL çek

güzel kampanya
  • Hepsiburada 2014 yılının kampanyası olacak bir lahana turşusu yaptı. Yarın çek vermez ise derdini anlat anlata bilirsen müşteri hizmetlerine.
  • bu kampanya herkese geçerli değil o zaman? herkese geçerli olsa idi hesaba tanımlı 50 tl puan ve World puan ile güzel olacaktı
  • umityasar kullanıcısına yanıt
    Sıkmayın canınızı hocam,

Bende de 25 TL mobil çek vardı, çekin yarısı kargo ücretine gitti, pek bir anlamı kalmadı çekin. Ürün aldıkça kargo parası artıyor, nasıl bir iştir anlamadım. Ürünlerde güzel kargolanmıyor;bir kitap aldım öylece kutunu içine sıkıştırmışlar kırışmış köşelerden. Parasını almasını biliyorlar daha güzel, korunaklı şekilde yollamalarını beklerdim.

Kampanya zamanlarında bir şeyler satın almıştım, o zamanda epey bir süre bekletmişlerdi. Bundan sonra kampanya dışı pek bir şeyler satın alacağımı düşünmüyorum artık.

• hiç kullanmadığım bi hepsiburada hesabıma 150 lira ve üzeri geçerli 50 lira çek tanımlamışlar. başka çek gelen var mı hesabına?

edit: forum mezarcı kaynıyor beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 8 Şubat 2014; 0:41:44 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.