Şimdi Ara

Hepsiburada alışverişlerinde 50 100 150 TL çek (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
10
Favori
13.355
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bendede var 150 tl alt limitli 50 tl çek 13 şubata kadar geçerli . satıyorum ihtiyacı olan pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cek ile bilgisayar kategorusi icin 100 tl cek var biraz once basladi kampanya birlesirmi acep

1000 tl ye 150 cek + 100 cek super olur

Gerce 150 cek icin 300
    100 cek icin 500 alt limit var ya hic yoktan eyidir.

• Bence pek sıcak değil.dikkatli düşünürsek, 2 kere alışveriş yapmak zorundayız.çekler tanımlandığında fiyatların şişmeyeceğinin garantisi de yok . babada hiç kullanmadığım hesaba mail gelmiş.

• Benim bi hesaba cek gelmis 1000 tl ye bilg alcaktim

100 puan 150 cek alccam sanirim

Bide diger 100 dw gel se ooo o

• alt limitsiz 50 tl çekim var
  • Çek kullanımından dolayı yeni çek tanımlamamazlık yaparlarmı acaba.Çek alıcam 50 liralık alınca kullanırsam bu alışverişte gelecek olandan da olurmuyuz ki
    @thundere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakninja -- 10 Şubat 2014; 23:13:59 >
  • bu kampanya devam ediyor mu veya değiştirildi mi geçen gün bilgisayar alacaktım lakin 100 tl hediye çeki için şu yazıyordu galiba 500 tl ve üzerinde geçerli
    şimdi ise hiçbir şey yazmıyor? çek kupon vs?

Edit: anladığım kadarıyla değiştirmişler kampanyayı ve becerememişler doğru muyum_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meter90 -- 10 Şubat 2014; 23:33:14 >
  • meter90 M kullanıcısına yanıt
    O degn 2 gunluk baska bir kampanya

150 cek 300 alt limitli olan ise
    Az kullanilan hesaplara mail olarak gelmis mesela benim hic kullanmadgm hesbima gelmis 14 son du galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: catik

O degn 2 gunluk baska bir kampanya

150 cek 300 alt limitli olan ise
    Az kullanilan hesaplara mail olarak gelmis mesela benim hic kullanmadgm hesbima gelmis 14 son du galiba

eyvallah hocam ben sildirmiştim hesabı yeni açtım
  • Ben hepsiburada yi arayip 2 temsilciyle ayri ayri konustum.2 temsilcide mail gelmeksizin, hangi urun ilursa olsun alisveris yaptiginizda cekleri almaya hak kazanirsiniz dediler.Yaptigin gorusmenin saatlerini ve gorusmedekilerin ismini kaydettim.Alisveris yapacagim yarin gorusmeye istinaden de cekleri yatirmak durumundalar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler tüm konuyu okuyamadım kusura bakmayın
    Ama çek almak için ne yapmamız lazım kısaca bi bilgi verirmisiniz acaba

• ben de görüştüm müşteri hizmetleri ile ama ısrarla maili istedi. ben de bu tarz mailleri junka atıp ya da direk sildiğim için herhangi bir şey sunamadım kendilerine.. dell laptop aldım 1700 tl ye. sevgililer gününe özel ürünler arasında da vardı ama malesef çek kazanamadım .)
  • by_bulls kullanıcısına yanıt
    150 cek kampanyasının şartlarında baska kampanyalar ile birleştirilmez tarzı bir ibare yoksa bence olur. Ama bu duruma dikkat etmek lazım. En son bir arkadasım teknosa dan 2000 TL üzeri bir alım yaptı. 100 wp kazandı ama tanımlanması gereken 200 TL cekin üstüne yattı teknosa. Baska kampanyalar ile birleştirilmez, diyormuş şartlarında..

• quote:

Orijinalden alıntı: by_bulls

Defne Çalışma - Sekreter Koltuğu - Siyah
    67,71 TL

Sony Playstation 3 Beyaz 500 Gb Slim Konsol + 1 Joystick
    677,12 TL

Call of Duty 4: Modern Warfare PS3
    50,84 TL

Pes 2014 Türkçe PS3 ( ps3 )
    84,74 TL

Kargo ücreti (Yurtiçi Kargo) : 14,98 TL
    Hediye çeki : 25,00 TL
    KDV : 158,47 TL
    Sipariş toplamı : 1.028,86 TL

1.028,86 TL çektim diyelim 100TL world karttan gelicek 150 TL hediye çeki gelicek yanlışım var mı arkadaşlar
    evdeki hesap hepsiburadada tutar mı

Forumdan bir arkadaş 600 liralık alışverişe 100 liralık hediye çeki alması gerekirken 50 tl almıştı, hepsiburada'nın sağı solu belli değil, mail atıyorlar; 13 şubat 2014 son gün diye, haber vermeksizin kampanyayı bitiriyorlar. Şu an 650 lira civarı alışveriş yapacağım, alacağım üründe world 50 tl logosu ve 50 tl hediye çeki vardı (500 liradan fazla olduğunda 100 tl yerine 50 lira hediye çeki logosu koymuşlar), şu an sadece world 50 tl puan logosu bulunmakta.

Bugün itibariyle böyle bir kampanyayla ilgili sitesinde bilgi bulamıyorum, bugün alışveriş yapıpta hediye çeki alan/alabilen varmı?

#Ayrıyetten; hesaba tanımlı olmayan hediye çeki satan arkadaşlar varsa pm ile ulaşabilirler.

• Tekrar hepsiburada yla gorustum bu sefer sadece mail gidenler faydalanabiliyor denildi :).

• quote:

Orijinalden alıntı: meikokaji

Tekrar hepsiburada yla gorustum bu sefer sadece mail gidenler faydalanabiliyor denildi :).

şimdi bana mail geldi bu şekilde faydalanabilecekmiyim? acilen yanıtlarmısınız birazdan alışverişimi tamamlayacagım

• hepsiburada iyice çuvalladı 9 şubatta bitecek çek kampanyasını 9 şubata gelmeden bitirdiler..

kargo olayı dediğiniz gibi hb hiç mal göndermese dahil kargo ücreti ticareti yapsa yine kazanıyor..

kargo şirketine taşıması için 4,5 lira ödediği kargo için sizden 10,40 lira alıyor...yani kargonun bile ticaretini yapan bir firma

bu arada iade ürünlerde kargo ücretini iade etmemesi de ayrı bir dava aslında

ve herzaman nette en pahalı firmalar arasında...misal % 7 indirim yaptık son gün vırt zırt diye 930 a saattığı pc, akakçe de 835 lira 9 taksit resmi distrbitör hemde

• mail gelip gelmediğini bile hatırlamıyorum o kadar luzumsuz mail gönderiyor ki direk siliyorum wp logolarınıda göremedim bu gün ürünlerde bişiyde açık ve net yap hb yahu..
  • HB. hediye çekiyle yapılan alışverişin iptali/iadesi sonrası tutarın tamamını çek olarak tanımlıyor mu? Yoksa çeki yakıp ödeme tutarı mı iade ediliyor? Bilen varsa ve yazarsa sevinirim.
  • Bu kampanya sadece seçili ürünlerde geçerli arkadaşlar. 2 defa teyit ettirdim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.