Merhaba arkadaşlar, Hepsiburada sitesinde %20 outdoor indirim fırsatını görünce uzun zamandır almayı amaçladığım kamp malzemelerini almaya karar verdim. Başka bazı ürünlerin yanında andoutdoor satıcısından husky baron 4 kişilik kamp çadırını da ekledim sepete ve alışverişi tamamladım(31.07.2018). Dün çadır kargoya verilmiş, maili görünce sevindim ve merak edip birde andoutdoor kendi sayfasından ürünü kontrol etmek istedim, baktım ki çadırın sadece 3 kişilik modeli sayfalarında var ve tükenen ürünler içerisinde de benim 4 kişilik model yok. Bu sabah Andoutdooru aradım ve kaç kişilik modeli gönderdiklerini sorduğumda 3 kişilik dediler, hepsiburada barkodu yanlış girmiş bizimle ilgisi yok dediler. resmen kandırıldım ve indirimde çöpe gitti.İade edersiniz paranız hesabınıza geçer dediler. Az önce andoutdoor tekrar mesaj atmış ve hepsiburada sayfasında yaptıkları düzeltmenin fotoğrafını yollamış.
Ben alırken ürün sayfada bu şekilde görünüyordu, şu anda düzeltmişler...
Faturada ya da mesafeli satış sözleşmesinde ne yazıyor?
Henüz kargo gelmedi ancak andoutdoor ürünün 3 kişilik ürün olduğunu teyit etti
Ben alırken indirimle 940₺ oldu, şimdi fiyat1175₺ olmuş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme