Şimdi Ara

Hepsiburada Aracılığı İle Dolandırıldım. Yanlış Duymadınız Okuyun Sizinde Başınıza Gelmesin!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
8
Favori
63.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
329 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaptığınız çok güzelmiş gibi anlatmışsımız 124 kişi de artılamış vay ülkenin haline

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlliedSL A kullanıcısına yanıt
    Dolandırıcılara hesap sormak ne zamandan beri kötü birşey oldu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlliedSL

Yaptığınız çok güzelmiş gibi anlatmışsımız 124 kişi de artılamış vay ülkenin haline
    Teif çalışanı mısın?

• Tüketici hakem heyetine başvurunu yap, hepsiburada müşteri temsilcisi mesajı at ve şikayet ettiğini bildir.
    Ben kahve makinesi aldım kullandım beğenmedim (denedim)
    Bana kullandığım için iade alamayız dediler, THH'ne başvurdum nasıl tutuştular hemen iade kodunu bana attılar ve iadem gerçekleşti :)

Hepsiburada Aracılığı İle Dolandırıldım. Yanlış Duymadınız Okuyun Sizinde Başınıza Gelmesin!!!Hepsiburada Aracılığı İle Dolandırıldım. Yanlış Duymadınız Okuyun Sizinde Başınıza Gelmesin!!!Hepsiburada Aracılığı İle Dolandırıldım. Yanlış Duymadınız Okuyun Sizinde Başınıza Gelmesin!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avese -- 10 Ağustos 2019; 16:59:21 >

• yazıldı mı bilmiyorum ama, diğer yolları tukettikten sonra elinizdeki belgelerle bankaniza "chargeback" yapın. dilekcenize "imkanlar dahilindeyse ücretin tarafıma iadesi yapılarak magduriyetimin giderilmesi..." diye de ekleyin. bankalar süreç sonlanana kadar parayı size geri ödeyebiliyor, olumsuz sonuclanmazsa etkilenmemiş oluyorsunuz.

benzeri başıma gelmişti, YKB epey yardımcı olmuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radiognome -- 10 Ağustos 2019; 17:7:51 >
  • Satıcısı HepsiBurada olduğu sürece genel sıkıntı olmuyor.

Ürünü beğenmezseniz beğenmedim diyip gönderiniz.

Bendeki ürün renk ayarları doğru değildi 1-2 hafta kadar uğraştım baktım olmuyor iade için gönderdim.

Ürün HepsiBuradaya teslim edildi 24 saat içinde para iadesini yaptılar
    Ne yapsın şirket kazanacak diye soğuk su mu içsin adam ?
    Hak, hukuk bu yüzden var.
  • n11 gittigidiyor hepsiburada
    mümkün olduğunca birşey almıyorum. hepsi pazar yerine döndü. tezgah açan her ürünü satıyor. bozuk, sahte, çakma farketmez giydiriyorlar
  • Bir zamanlar en kaliteli e-ticaret sitelerinden biriydi. Ama artık satıcısı Hepsiburada olmayan ürünleri almamak gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: xreaLy

Bu mesaj silindi.
    Kesin yaşanmıştır bu.

• Öncelikle konu sahibine geçmiş olsun.

Herkes oradan alma, hb'den alma, n11'den alma, gg'den alma demiş.
    Eeee amazonda da çeşit yok, nereden alacağım?
    Uyduruk firmalar harici hepsinden ürün alırım.
    Sağ olsun bölgemdeki kargocular sorun çıkartmadan tutanakta tutuyorlar.
    Velev ki sorun çıkarsa bankaya(Chargeback) itiraz ederim. Hakkımı da kolay kolay kimseye yedirmem.
    Allah ne bize, ne de satıcıya birbirimizin hakkını yedirmesin.
    Bana göre thh ve savcılık vakit kaybı ve en son gidilmesi gereken yerler. Burada satıcı veya konu sahibi sadece yorulduğuyla kalır.

• Paranla nasıl rezil olursun adlı konu

• E-avm tarzı sitelerden alışveriş yapmak yerine direkt orjinal siteden alışveriş yapsaydınız başınıza bu işler gelmezdi.İşi şansa bırakmamak lazım.

Hocam olay mekan basmak değil. Siz olayı farklı algılıyorsunuz. Şimdi benim olayımda adamlara kayyum atanmış. Siz siparişi veriyorsunuz parayı devlet alıyor. Dur diyor Gold bilgisayara sen parayı yönetemedin ben el koyuyorum. Bunlarda siteleri acik depoları boş olmayan ürünü satıyorlar. Nice insan bundan habersiz alışveriş yapıyor ama ürün yok. Extra olarak patronlarını gördüm son model arabalara biniyor şoförü var dünya umrunda değil. E ben asgari ücretle çalıyorum. Ordan buradan kısıyorum gidiyorum PC alıyorum ürün yok. Konuyu thh ye taşıyanlar haber bekliyor ama sonuç yok. Valla hiç kusura bakmayın kimse benim paramı haksiz yere alıp elini kolunu sallaya sallaya gezemez. Sizi bilemem.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aklınca böyle yaparak sizin paraya konacaklar. Ürün paketi hasarlı işe iade almayacaksın ötesi boş tarrisma olur. Madem aldın, mazeret bildirmeden iade alacaksın.

Bu konu iyi oldu bu satıcıdan ve sitesinden alışveriş yapmanın eşiğindeydim, iyi gördüm konuyu, bu satıcıdan almamak en iyisi

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.