Şimdi Ara

Hepsiburada Aracılığı İle Dolandırıldım. Yanlış Duymadınız Okuyun Sizinde Başınıza Gelmesin!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
8
Favori
63.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
329 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla bu tarz sitelerde satıcı sitenin kendisi değilse alışveriş yapmam. Üçüncü parti satıcılar ancak bildiğim güvenilir birisi ise alışveriş yaparım.

Maalesef siteler ben komisyonumu alır gerisine karışmam deyip kestirip atıyor. Güvence müvence falan hikaye...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok net olarak söyleyebilirim ki hepsiburada şerefsizin önde gidenidir. Benim satıcıya iade ettiğim ürünü satıcıya ulaştığı halde 2 haftadır iadesi gerçekleşmedi. Satıcıların çoğu hırsız. Bilerek yanlış ürün gönderiyorlar ve süreci savsaklıyorlar. Hb ye de hiçbir şekilde ulaşılamıyor.

Siz direk hakem heyetine gidin uğraşmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maşallah forumda herkesin e-ticaret rezaletleri anısı var

böyle bir konu mu açsak ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xreaLy

Ben yaşadığım olayı burada konu olarak açmıştım, tekrar anlatayım. 2017 de laptop araştırması yapıyordum. İnternette fiyat araştırması yaparken goldbilgisayar çıktı önüme. Buradan daha önce mağazasından bir iki alışverişim olduğu için sorun olmaz dedim, internetten sipariş verdim. Neyse herşey doğal halinde seyrediyor, açıklama kısmında ürün tedarik ediliyor diye bilgi veriyordu. Tamam dedim gelir 1 haftaya. 1 hafta oldu yok, 2 hafta oldu yok. 3. haftada galiba tam hatırlamıyorum, ne oldu bizim iş diye telefonla aradım bunları, ne açan var ne bakan. Telefon çalıyor bizi sıraya sokuyor yok 3. sıradasınız vs vs, tam 1. sıraya geliyorum hat düşüyor. Şikayetvar sitesine bir girdim abi firmaya kayyum atandığını öğrendim. Beynimden vurulmuşa döndüm. Biraz internet araştırması vs baktım çok mağdur var. Ne yapsak diye düşünüyorum bir yandan. Twitterdan birini buldum, bu arkadaşta yeni evlenmiş tv almış evine Bursa'da oturuyor. Konuştuk biraz bu ben yakınım bunların depolarına gideceğim dedi. Tamam dedim haber ver. Çünkü yerlerini falan değiştirmişler. Web Sitesindeki adresleri eskiydi. Bu arkadaş gitti. Biraz yaygara ile falan aldı. Sonra konuştuk, bana depoları bomboş bizim gibi giden çok güvenlik kapıdan bile içeri almıyor dedi. Haberin olsun dedi. İçime kurt düştü. Cuma sabahı 5 te kalktım, atladım arabaya bastım İstanbul'a. Gittim buldum bunların depolarını gittim güvenliğin yanına anlattım durumu. sert konuşmadım adama karşı izmir'den geldim dedim ikiletmedi bile. Gittim içerdeki danışmaya. 3 haftadır gönderemediğiniz ürünü İzmir'den kalkıp almaya geldim dedim. Gitti patronlarının şöförünü çağırdı. Depo önünde mercedesler bmw ler audiler duruyor. Adamlar voleyi vurmuş kaçıyor bir biz enayiyiz. Para bedava kazanılıyor sanıyorlar ya. Herneyse geldi adam anlattım durumu, dedim getirin kardeşim benim ürünümü hadi dedim, daha izmir'e gideceğim. Yol paramıda verin benim bakalım. Su yakmıyor bu araba. Herneyse depo boş tabi. bir iki telefon görüşmesi yaptılar ben i5 bir cihaz almıştım. Gittiler vatanbilgisayardan daha üst model i7 bir cihaz getirdiler. Anlaştık aldım cihazı geri döndüm. Oraya gittiğimde benim gibi gelen geri dönen çok adam oldu. Neyse çok uzun yazdım. Açtığım konuyu bulursam linki atarım buraya. Foto falan çekmiştim.
    Bende işte sizin gibi gideyim de bakalım neymiş öğreneyim hani tost makinemizi alalım veya arkadaşları oturtup onlara o makineyle tost yapayım beraber yiyelim diye düşündüm ama adres fake firma fake çıkıyor arada tara yok. Sizin açınızdan iyi olmuş.

• Hepsiburada'dan alışveril yapmak bir kere en büyük hata. N11 varken asla düşünülmemeli.

Okumadım ama hb ise konu her şeye inanırım.

Geçmiş olsun.

• Hepsiburadadan tabak seti aldım biri kırık geldi iade açmak istedim tutanak tutturmadığım için kabul edilmedi.Aliexpress amazonda böyle bir durumla karşılaşmamıştım.Madem sorun olunca bakmayacaksın müşteriye,müşteri senden neden alışveriş yapsın?Artık hepsiburadadan alışveriş yapmıyorum.Arada giriyorum bakıyorum indirimlere filan ne var ne yok,sonra siparişi amazondan veriyorum.Çünkü hepsiburadanın arayüzü bana daha güzel ve kolay geliyor.Ancak alışverişi diğer sitelerden yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luzumsuzdur -- 10 Ağustos 2019; 12:5:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu durumun tam tersi bir durum yasadim 2 hafta once
    Bir indirimim vardi 4 lu finish bulasik makinasi 1 tane hanima pantene sampuan birtende kendime dove dus sabunu aldim
    Kargo iki paket halinde geldi
    Finish 4 lu bulasik deterjani sivi olsugu icin akmis kargodaki arkadas abi buna tutanak tutyorum iade islemi yapiyorum dedi diger kutuyu birakti
    Finish jel deterjanlar geri gitti bizim sabun ve sampuani sag saglim teslim aldim
    Neyse 2 gun sonra bir mesaj geldi iade islemleriniz tamamlanmistir diye karta butun harcama iade edilmis.
    Hepsiburadayi aradim dedim ki sadece jelin parasini iade edin digerleri saglam geldi teslim aldim onlari iade etmenize gerek yok dedim kayit acildi ama bugun mail dustu kaydi kapatmislar
    Benim tum odedigim.para iade olmus sabunla sampuanida iade etmisler bugun vatsap hattina tekrar yazdim yaptiginiz yanlis bu parayi odemek istiyorum dedim ama islem sonlanmis beyfendi iyi niyetiniz icin tesekkur ederim kullanici bilginize bir adet kupon yukleticem dedi :)
    Yahu gerek yok parayi havale yapiyim dedim hesap numaraniza benden ciksin olmaz ben bu hizmeti aldim dedim eft yada havale islemlerinde bilinmeyen yerden gelen muhasebesi acik olan islemler iade edilir dedi onunda onunu kapattilar
    Hayatimdaki ilk defa bole birsey yasadim

• quote:

Orijinalden alıntı: İolaire

Hepsiburada.com sanki çizgisini şaştı. kaliteli alışverişler sorunsuz alışverişler yaparken son 6-7 ayda sapıtmaya başladılar. dolandırıcılara el açarken kendi markasınıda rezil etmeye başladı.
    Evet gerçekten sapıttılar. Geçen sene banyo için slikon aldım donuk geldi. Direk ücret iadesi yapmışlardı ürünü istemeden. Bu sene ise mesaj bile yazamıyoruz telefonla ulaşmayı bırak. 7 tl lik ürün için kargoya gitmemi söylüyorlar. Zaten yol masrafım okadar tutuyor uğraştığıma değmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DC74C27F3 -- 10 Ağustos 2019; 12:22:2 >
  • Yaklaşık 2 hafta önce Asus vg258qr monitör aldım beğenmedim 2 hafta kullanıp iade ettim ve 1.800 tl yi ürün onlara gider gitmez iade ettiler

Satıcı Hepsiburada olmasına dikkat et gerisi çok önemli değil

• Katılıyorum defalarca ürün alıp iade etmisimdir hiçbir sıkıntı çıkarmadılar

• Hatta sizde bence internetten alışveriş yapılmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğiniz sorunların kaynağı kargo firmaları bizzat yaşadım.
    "Sigortalı gönderim sağlarsan ürüne yolda birşey olursa telafi ediyorlar." dediler, ona rağmen bile beni madur ettiler ise seni düşünemiyorum.
  • Cümleler arasına boşluk bırakmayı bir türlü öğrenemedik, şu yazdığınız yazıya bir bakın, rastgele harflere basılmış karalanmış bir sayfa gibi duruyor, bu kadar uzun yazı yazıyorsunuz ama okuyanı bir gram düşündüğünüz yok.

Nasıl bir yazı bu, harfler, rakamlar, kodlar birbiriyle karışmış gibi görünüyor, okuyanın gözüne işkence yapmaktan başka bişey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi junis -- 10 Ağustos 2019; 14:23:57 >
  • Satıcının hepsiburada olması bir şeyi değiştirmiyor, yine aynı sorumsuz anlayış. Satıcı hepsiburada diye güvenmeyin.

• Hocam öncelikle geçmiş olsun. Özellikle hepsi burada dan alışveriş yaparken satıcının Hepsiburada olmasına dikkat ederim. İade konusunda hiç sorun çıkarmadı bugüne kadar. Hatta hiçbir sorunu olmamasına rağmen sırf beğenmediğim ve iade ettiğim elektronik ürünlerde bile. Ama belirttiğiniz gibi o sitede satış yapan diğer firmalarda sorunlar çıkabilmekte. En basit hiçbir zaman ürünü kargoya zamanında teslim etmiyorlar. Eğer satıcı hb değilse ve aynı ürün benzer fiyatla Gittigidiyor'da da var ise o zaman gittigidiyoru tercih ediyorum. Maalesef yasalar tüketiciden yana olsa da bazı art niyetli kişiler yasadaki en ufak açığı bile kullanıp üç beş kuruşun peşine düşebiliyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam . HB eskisi gibi devam edecekti . Aracılık işini yapmayacaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vicdan1

EYY ADI A. OLAN BEY SEN ALLAHTAN KORKMAZ KULDAN UTANMAZMISIN.

senın aldıgın arabaının ısmı bak senın ekledıgın resımın yanında sagda yazıyor .norfolk baby voyage comfort aır luxury.899 tl
    burada ne yazmıssın ınsanlara Norfolk Baby Voyage Air Luxury 5 in 1 Travel Sistem Bebek Arabası 1199 yanı oto koltuklu.sen nasıl bır ınsansın ey ismi A. olan bey

ey sevgılı arkadaslar ,neden tek tarafı dınleyerek karar verır ,ınsan asarsınız.yazık gunah degılmıdır.bize büyükler öğretmedimi ZALİMIN YANINDA SESSİZ KALAN DİLSİZ ŞEYTANDIR DİYE.SİZ HANGI ZULME GÖZÜNÜZLE KULAGINIZLA DİLİNİZLE ŞAHİT OLDUNUZDA BU KADAR AGIR YAZILAR YAZDINIZ.

ey elıne sopa alıp gelecek arkadas ,acaba benı gorseydın bunu yapabilirmiydin.bunu yapacak yüreğe sahip olan adam bunu yazarmı...YAZAMAZ DEĞİL . yazmaz.senın gıbı arkadaslar yazar dimi.
    senın sıkayet dedıgın yere aynı kişinın farklı adreslerden yazı yazıpda bınlerce satan bır arabaya boyle bır karalama yaptıgını ve tespıt edılıp dava acıldıgını

ey sözde av.lavyer olan zat sizler bu ınsanlar olmasa nereden para kazanacaksınız.siz basbas bagırmıyormusunuz maumuyet karinesı dıye.sonuclanmıs bır dava mı varda boyle satıcılar dıyebılıyrsun.

EY ÜLKESİNİN KENDİNİ ŞAŞİRTTIGINI YAZAN ARAKDAŞIM,BU ÜLKE SANA NE YAPTI.

EY İŞTE KLASİK TÜRK ESNAFI DIYEN ARKADASIM.ESNAFLARLA ILGILI BIRSEY MI YASADIN.

ey kendılerıne rutbe takan arkadaslar bakın karsınızda en alt rutbeden adam var.ınsanlara camur atan yalan kouşan ,şuan şu saatte bıle farklı kanlarda karalama yapan bu ismi A. bey olan kişi içim THH ve mahkemeye sunulan delilleri ,belgeleri satış yapılan kanllar ve kişisel verilerin korunması kanunu gereği buradan yayınlamadıgım ancak olayın nasıl olduğunu birde benden dınlemek ıstermısınız.

ey bızım gıbı adamların yanına arabaya atlayıp gelmeye kendı cesaret edemeyıpte ,mıllete burdan gaz veren arkadasım.boyle olaylar hıc yasamadınmı.hiç gıdebildinmi acaba.

ey ıstanbula yolu dusmeyı bırak ıstanbulda otursa bıle kafasını dısarı cıkaramaycak olan arkadas,bırde bu adamı benden dınlemek ıstermısınız.

ey ataınce kardesım sen ,senın sıgındıgın THH lerın sadece senı korudugunumu sanıyorsun.sadece alıcıyı koruyan yasa devlet ulke olabılrımı.olamaz da olmadıda.bızde en 5 yada 6 sonuc var lehımıze cıkan.bırtane bıle sıkayet yok aleyhimize olan.

ey airarmada kardesım montaj tezgahında denenıp kutuya konan urun neden sana arızalı gelsın kargoda hasar almadıysa.bunu EŞEK DEDIGIN bızler eşek oldugumuz ıcın degıl sen ıkıncıye tutanak tutup bıze yolladıgında bızde üründekı zararı kargodan tazmın ettıgımzı ıcın öderiz senin gibi akıllı arkadaşllara.EŞEK OLDUGUMUZDAN DEGIL.

ey arkadaşlar birde beni şimdi dinlemek istermisiniz,ismi A. olan bu zat 899 tl lık tek arabayı aldıktan sonra bizi aradıgınıve urunu yanlıs aldım dediğini bılıyormusunuz.

almak istedıgı arabanın oto koltuklu 1199 tl olan urun oldugunu bılıyormusunuz.

bizde tek satılmadıgını ve servısının sattıgını .ve fıyatınında 399 tl oldugunu (aradakı fark 300 tl ama bu hem yedek parca hemde ayrıca tek olarka kargolandıgı ıcın kargo malıyetınden dolayı 399 miş)
    sonrasında da ismıo A. bey olan bu zatın bu ürünü 300 tlye vermezsek ürünü iade edecem dediğini.

bizde ürün gitti kargo ödedik gelecek para odeyecegız bırde arabanın kargoda zarar görme ıhtımalı var.tamam 300 olsun dedık.bu zatta bunun ustune bu yazılanları inkar ederız belkı dıye, ıade talebı acarak satıs kanalına yazdıgını bılıyormusunuz.sonrasında urunu daha ucuza kapatmak için ve yenıden oto koltuklusunu sıparıs vermek ıcın ıade ettıgını.
    ey ismi A. olan bey yazık degılmısdr .bu araba gelecek zarar gorecek.sana telefonda soylenmedımı 300 e verıelcek dıye .hıç mı korkmazsın Allahtan.hiç mi utanmazsın.bu kadar yalanı yazıpda buradakı bu kadar ınsanı yanıltmaktan hıc mı utanmazsın.

sonra urunu resımdekı gıbı buzdolabı kopuklerıyle kargoladın.buradakı bır Allahın kulu demezmi A bey bu kolı bu sekılde gıdermı.bırak kargoya gıtmeyı evden bıle cıkaramazsın köpükler dagılır. kopüğü kutunun etrafına sarıp bantlamıssın, ama senın nıyetın bellıydı zaten.bize geldiğindede bu köpkler yoktu zaten bılıyorsun dımı.sana telefonda da soylendı.3 yasındakı bır cocuk bıle zaten gelmeyecegını bılır dımı.

ey av lavyer arkadasım sen neden bu zatı muhtreme urun urun ıcerıgı yada urun ambalajına zarar gelmesı durumunda satıcı bu zararı senden bizlerede para kazandırmak şartı ıle tazmın eder kısmını yanı yasda gectıgı aynen bu kısmı soylemıyorsun.

sen yasa ya sıgınmak ısteıdıgınde sorun olmuyorda ben sıgınmak ıstedıgımde neden zoruna gıdıyor.sen bana ahlaksız dıyıp cebıme para koyarsan bu olmaz.sen bana maddı zarar verıpte ne olacak ya .altı ustu bır kutuda dıyemezsın.manevı yapıtıgn hatayı ozur dıleyeceksın,agzımdan kactı dıyeceksın,madden verdıgın zararıda al kardesım buda zararın dıyeceksın.

bırak bunun yasada yazmasını bunun aksı hangı akla vıcdana sıgar.senın sığmiş ama.

sana ne dedım ben.senınle yasalar onunde özel olarak ılgılenecegım.senın benım ısletmelerıme yaptıgın haksız yalan ıfıtralara ben aynı sekılde senın calsıtıgın yere teblıgat göndererek yapacagım.şu saatta bıle benım ekmek yedıgım yerlere hırsız teif dıye yazılar atıyorsun.bunlar bakılmayacakmı sanıyorsun.

sen şu aklınla neler yazdıgını bılıyormusun.nelere sonucunun ne olacagını bılıyormuusn.sen markaya ısletmelre tıcartten men etmenın ne sonuclar getrecegını bılıyormuusn.varsın adalet geç tecelli etsın.ben gıtmeycegım.mahkemelre sen gıdeceksın.

siz bu ismi A. olan kişinin ürün daha sonra bize geldıkten sonra ürünü gerı istediğini biliyormusunuz.dıger oto koltugunu ucuza almak ıcın.

sonra 399 olan urunu cebren ve hıle ıle bu zat 300 tl ye almıstır.bıze bunları yapan adama gönderıelcek ürünün heryerıne kontrol edıp bende arkadasımda paketleyıp gönderdık.kargosunuda bız odedık.

sonra nemi oldu.bizi aradı ve bu sökük dedi.ben serafım onurum uzerıne yemuın ederım bu sökük deıldı.sen edebılrmısın ey A bey .ama sen edersın.

hıc bu kişinınyuzune vurmnadan ve ıkıletmeden tamam gonderın bıze hemen halledıp gondereyım dedım.ya arkadaslar hıc zoruma gitmedi.bitane urun ıcın 20 kmlık yola araba gönderdim hiç zoruma gitmedi.daha neler abnlatacam zoruma gıtmedı.bu kadar rutbelı ınsan burada bir Allahın kuluda demedıkı ya hocam sen bu ürünü bu kadar kötüydude bu fırma neden buradan aldın dıye.bu zoruma gitti.

neyse yuzume baka baka yalan soyleyen bır bebgın kullnacagı bir urunde hemde,bu zatın ürününü gerı ıstedım kargo parasını odedım ve sıfır olarak gonderıdıgm bu urunu onarıp gönderdım.ve daha da ıyı sekılde.

pekı bu zar ne dese .neden byıne baska sıfır urun yollmadın.

ey ismı A . bey olan zar benden urunu ıade etmekle tehdıt edıp 399 tllık urunu 300 alıp kargosunu bana odetecen.soktuıgın cırtcırtıgını kopardıgın urunu ben yapmadım dıyecen yuzume baka baka.gıttı ..geldı...tekrar gıttı.3 kera bana 36 en son 33 bana kargo odetecen.sonrada neden baska yollamdın.sana dıyecek laf yok A.bey

ey arkadaslar sonrasında ne oldu dersınız.bizi THH şikayet etti.bızde urun tarafsız yerde klasın dıye teslım almadık.

pekı bu A.bey ne yaptı.şu saatte oldugu gıbı heyre yazı yzarak hakkaretler ederek.(bugun bırcık kanala hırsızteif dıye maıl adresı alarak sattıgımzı urunlerın altına herkese acık sekılde yanı mılyonlarca kişinin görecegı sekılde yazılar ve lınkler attı.

hanı sen svcılıktan cektım,thh den cektım dıye atıp tutuyorsun ya,sana senın calsıtıgın yere bu celpler geldıgınde ne yapacaksın.suan paylasamaduıgım ,satıs belgelerı delıllerı karar cıkıptda pylastuıgımda ne yapacaksın.hadı bunları bosver güzel ınsan .3 gunluk dunya .bunların hesabını sen dıger tarafta nasıl vereceksın.

tek araba alan sen.yanlsı aldım dıyen tlefon acan sen.farkkını vereyım dıyen sen.ben sokmedım dıye yalan kosusan sen.eeee aldıgın urun senın tek arabamı travel mı .buradan bunu yazsana guzel ınsan neden yalan yazıyorsun.ben ekran goruntusunu aldım buranın.herkese travel aldım dıye yazmıssın.sana yasalar onunde bunun hesabı sorulmayacakmı.

sonrasında dun satıs kanalındakı bayanı arayıp ben urunu ıstıyorum demedınmı.dedın.sonra bızı aradılar dımı .ben THH bu konu o yuzen bırsey yapamam dedım.sonrasında sızı aradı SENDE BEN THH BASVURMADIM demedınmı.dedınnnnnnnn.
    sonrasında bızı tekrar satıs kanalındakı bayan aradıgında ,ismı A. olan bu zatın boyle sıkayetı olmadıgını bıze ılettıgınde bızdesizin thh sıkayetını kendısıne maıl attııgmızda sıze telefon acıp,sız THH sıkayette bulunmusubnuz.bu yuzdende fırma almıyor urunu kargodan demedımı.dedı.sızde ben basvurmadım demedınızmı.yanı yalan soylemedınız mı.soyledınız dımı.

sonrasında bızden bu satıs kanalı sızın kayıtlara gecen telefon konusmanıza ıstınaden urunu gerı gondermemeızı ıstemedınızmı.ıstedınız.

eyyy ismi A olan zat pekı bır ınsan hatayı bır kez yapar ıkı kez yaoparsa ona salak denır ya.ben süzme salagım A. bey.

nıye arkadaslar bılıyormusunuz,bu kişiye sırf bunun ıcınde yenı dogmuş bır bebek yatacak dıye o oto koltugunun yıne sıfırını gonderdım.yıne tum paraları ben odedım.

hanı burada bır arkads THH lerınden korkar yazmıs ya,ey sevgılı arkadasım sen bılırmısın THH lerının boyle musterılere karsı bızı defalrca korudugunu ensakl kararklar cıkardıgını.

hanı bazen dersın ya ...tamam buda boyle lsun dıye.işte benım salaklıgım bu arkadaslar.

Eyy A .bey baskalarını bılmem ama sen bu işletme ıcın bır sınav benım ıcın bır sabır ölçüsüsün.

sen bırde egıtımcıyım demistın dımı defalarca.yazık kı ne yazık.Allahtan tek dılegım bu ulkenın genclerını bu ulkenın gelecegı olan cocuklar senın gıbı ınsanların elleırnde oyuncak olmasın.olmazda.olmayacakda.burada bana hakaret eden kufur eden ,bu kadar ınsan şunu bılsın kı.bu işlemde olmasada hatada yaptım ,belkıde bilmeden hak da yemisşimdir.

ama ben senın gıbı hıcbır zaman hıc kımsenın ekmegı ıle oynamadım.hıckımsenın rızkına el uzatmadım.kımseye ıftıra atmadım.kımsenın hatasını baska yerde konusmadım.kolu kırdım yeni içerde bıraktım.

sen bırak yurt dısından gelen bır urunun kolısıne yerlı bır urun kolısıne zarar verırsen,, aldıgı her urunu burdakı bazıları gıbı ıade edecegınız sanırsan adının basına avvvvv koyupta bılıpbılmeden konusan ınsanların gazına gelırsen ,sen bunun hesabını yasalar onunde verırsın.

şimdiiiii sen hanı lutufda bulunup savcıktan Thh den sıkayetımı cektım demıssın ya.bak bakalım neler olacak.sen baskalarının ekmegıne el uzatmanın yalankonusmanın ıftara atmanın hesabını yasalar onude vereceksın.

sımdı ey arkadaslar.ey bana kufur eden arakdas.ey bana adi dıyen monte ci arkadas.telefonum var dımı sende.oyle yazmıssın.dılersen ara benı.
    ey usenmeyıpte yola cıkıp bır kamyon dayak ataacak arkadas.ey elıne sopa alıp gelecek arkadas.

bu adam çöldekı vaha.bu adam yalanın ta kendısı .o yuzden sıze bırsey demem.hele de boyle uzaktan uzaga.ama dedıgınzı gıbı bırgun yolunzu buraya duserse cay ıcmeye beklerım sızı.

eyyy A. bey bak ben senın gıbı ısmını cısmını kım oldugunu nerede calsıtıgnı yazmadım.

buna ahlak denır vıcdan denır.sana celplerın gelsınaylar sonra sonuclansın,ıalve belge eklensın,bu aksam sattıgımzı urunlerınaltına hırsız teif dıye yazdıgın yazlar eklensın,burası eklensın,

ozman tekrar buradan kım oldugunu yazarım.

heee arkadaslar bırde kısa bırsey analtayım.

bırgun adamın bırı dukkanın önünde hıkaye bu ya et kesıyormus,ordan gecen bır leylekde adamın et kestıgını görunce hemn bır sortı yanı dalış yapmıs ,adamaın önundekı etten alıp kacmıs.adamda ucarak kacan leylegın arkasından ''bu senın colugundan cocugundan cıkacak demiş.leylekde umursamadan kacıp gıtmışşşşşş.

leylek agzındakı adamın etıyle tam yuvasına ıncekken ruzgar bosluguna kapılıp yuvasının ıcıne düşüp ayagını ıncıtmiş.canıacırkende hemen adamın soyledıgı aklına gelmış.bu senın cocugundan cıkar.leylek bu acıyla ucarak kasabın yanına gıtmiş.ve demişki ben senın etını calmıstım.ama bak benım ayagım kırıldı demiş.

kasab da gülmüş.

SENIN AYAGININ INCINMESININ SEBEBI BU SENIN CALDIGIN ET DEGIL DEMIŞ,O SENIN BABANIN CALDIĞIYDI..

BANA ''BEN KULLANMICAM BIRISINE VERECEM DIYEN SONRASINDA DA NE VERECEM BEEEE DIYE BU KİŞİYEDE SADECE BU ARABA ICIN , KIM KULLANCAKSA ANASINDAN EMDIGI SÜT GİBİ HELAL OLSUN.YANI BEN DEN KIMSE BIRSEY CALMADI

SENIN ILE YASALAR ONUNDE ÖZEL OLARAK ILGILENCEM A. BEY

tekrar soylemek ıstıyoum bu adam sız bılemem ama benm ıcın bır sabır ve sınavdı

YINE SON KEZ

INTERNETTEN URUN ALDIGINZIDA KARGO GOREVLSIININ YANINDA ACIN.HASAR YADA EKSIK VAR ISE TUTANAK TUTUN VE IADE EDIN.BU 6502 SAYILI YANI A. BEYINDE BIZIMDE SIGINDIGIMZI YASADA AYNEN BU SEKILDE YAZAR.KARGO BEKLEMIYOR.GIDIYOR.BUNU BEN BILMEM EYY ARKADASLAR.BEN ÜRÜNÜ YOLLARIM.SEN MI YAPTIN KARGODAMI.BENDENMI.BEN BILEMEM.SEN HAKLIDA OLSAN BEN BILEMEM.

DEVLETTE BU YUZEN BUN DEMIS.BAK OTTOMAN BEY NE YAZMIS NEDEN KARGONUN ORADA ACMADIN DIYE.

SEN IKI TANE SAMSUNG TELEFON ALIPDA KARGO GITTIKTEN SONRA BANA TELEFON ACIPDA BIR TANE CIKTI KUTUDAN DIYIP BNDEN BIRTANE DAHA 8000 TL LIK ISTEYEBILIRMISIN.VELEV Kİ GERCEKTENDE BIR TANE CIKTI.YANI FIRMA KASITLI YADA FARKINDA OLMADAN YAPTI.BUNU ISPAT EDEBILRMISIN.EDEMEZSIN DIMI.

SON OLARAK EYYY A. BEY HAK YEME,EKMEKLE OYNAMA EMIN OLMDAN KONUSMA,EL UZATMA,YALAN KONUŞMA,VE BU ULKENIN GENCLERI GELECEKLERI ICIN SEN BIRSEY YAPMA.

HAK HUKUK SAHIBI KOLI PARASI BU KADAR ,SENIN GONDERIDIGMNI TAMIR ETTIRDIM DIYEN ,YALAN KONUSMAYAN EKMEKLE OYNAMAYAN BIZIM GIBI YUZBINLERCE TURK EVLADI VAR,BIZLER BIRSEYLER YAPARIZ.SEN MEZAR TAŞIMIZI ALMA SENIN FATIHANI ISTMEYİZ

SENIN GIBI BIR ERKEK LE TANISMAK BIR TECRUBEYDI
    bişey anlatmaya çalışıyo galiba.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.