Şimdi Ara

Hepsiburada Aracılığı İle Dolandırıldım. Yanlış Duymadınız Okuyun Sizinde Başınıza Gelmesin!!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
8
Favori
63.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
329 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kardeş türkçe kursuna yazıl paranı ben vereceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    boş neyın ne oldugunu anlamayan laf olsun dıyae yazı yazan o2 fazlası arkadaslara anlasınlar dıye uzunca yazınca böyle oluyor gecenın bır vakti.normal mesaide yazacak kadar kaliteli olmadıkları için bu saatte oluyor.oluncada bu kadar oluyor.emın ol senin bu bir cümleni ben yazsam senden iyi yazardım.laf olsun diye yazma.burada sen sponsor olacagın ıcın degıl ekmek ıcın yazıyorum
  • berk70 kullanıcısına yanıt
    eh işte her sakallıyı baba amca sanan biri daha.bozuk demiş .hımmmm.bozuktur.dur bi sn.ben adamın bozuk dediği şey için ıkı satır yazmazsam rahat uyuyamam.
    mesleği sormamdaki sebeb senin yaptığın genellemeyi yapıp bu meslektekilerin ıq sunu merak etmem

git işine gücüne bak.üstüne vazife olmayana ,kımın haklı haksız olduğunu bilmediğin konulara girme.

ıkı sene oncesine kadar daha ne anlama geldiğini bilmediğin bu troll yerıne ne yazıyordun sen.özenti.
  • 0tt0m@n 0 kullanıcısına yanıt
    nıye etsın kı.....kaldırıpda kargoya kım gıdecek.ayağına gelecek .iade de ise yıne kargo ayağına gelıyor.

ancak sorun üründe degıl kı.herkes bu kısmı atlamış atlamayanlarda özür dilediler.adamın amacı yanlış aldığı arabanın oto koltuğunu ucuza almak.şu karar çıksın.o zaman buradan paylaşırım.onca hakaret eden ne yapar görürüz.

av.lawyer demişki.üstadım sen satıcısın o alıcı.doğal olarak da okuyunca onu tuttum.ama senın yazdıklarını okuyunca sen haklısın dedım ve özür dilerim

yanı üstadım konu yargısız infaz.konu bir babanın evladına alacağı üründe böyle bir hareket yapması.adama dıyorum kı sen benı aradın .sana fıyatı soyledım.nıye ıade talebı actın.neden 1000 lıralık arabayı kargoya verıp zarar görmesine bize ıkı kez kargo odetmeye göz yumdun.

cevabı ne biliyormusun.vicdan.o yuzden nıck vicdan.herkesin yasası vicdanıdır.bu kişiye denecek cok sey var da .bir görmediğim adama laf diyemıyorum ben.ikinciside itin hatırı yoksa sahibinin hatırı vardır.bu araba o yeni doğmuş çocuk için değişti.

değişti ama davalar devam ediyor.bu adam eğitimci.

bu arada arkadaşlar,eyyy ahali ey kelime jargonuna takan ,entellektüellikden uzak birkaç kişi.

bu ahlak fazlası kişinin arabası değiştiği halde gecenin bir yarısı yaptığı yorumlar sorular delil olarak alınıp sonrasındada ticari markaya ve işletmeye zarar verdiği için kaldırıldı.

sayın A.bey sizinle yasalar önünde özel olarak ilgileneceğim demiştim dimi.nasıl kı bu işletmenın ekmeğine mani olmaya çalışıp onca kişiye hakaret küfür ettırdıysen aynı şekılde muamele göreceksin demiştim dimi.ben sözümü tutarım.sadece şuan tatil.ya hani sezon açılsın.herkesin içinde bır tebligatın gelsin odaya.anlarsın o zaman nasreddin hoca eşekten düşünce nasıl canı yanmış.

• berk70 kullanıcısına yanıt
    ey ahlak fazlası ınsan tek bır resım yanlıstı.onunda değiştigını soyledık.sen bu ürünü resmı görupdemı aldın.bu resım urun ıcıne gırınce cıkar.

ürünün adı ne .norfolk tek araba .ürünün görünür resmi ne.tek araba.
    madem öyleydide neden bana telefon acıp ben yanlış aldım.pusetıde alabilirmiyim dedin.

ya işte adamlık zor zanaat.insan olmak zor zanaat.vicdanlı olmak zor zanaat.

adama kasabın öunden et alıp kacan leylek hikayesini anlattım.yok .nato kafa nato mermer.

sana birsey demıyorum.sana diyeceklerımı sezon açılınca teblıgatı herkesın yanında alman için ayrıca bir çaba harcayacam.

arabanın 50 tane resmı var.bır tanesınde oto koltuk resmı yok.ürün baslıgı tek araba.tek bır yerde travel yazıyor.oda alt baslıkta.

ya dıyorum ya sen nasıl bir erkeksin.isteseydin ya o zaman koltuğuda .
  • konuyu takip edip netıcelendığinde oy verseydınız ya üstadım.daha adaletlı olmazmıydı .
  • Anxiolytic kullanıcısına yanıt
    ay yazılanı okumayan okuduğunu anlamayan zat.
    adam arabayı ıade etmek ıstemedı.
    adam yanlış aldıgı arabanın oto koltugunu almak ıstedı .bunun ıcınde 899-1199..yani300 öderim dedi.bende o iki ürün bir olursa o fiyat .diğeri tek satılmıyor dedım.servisi 399 satıyor.neden ki dedi.bır yedek aksesuar .ayrıca ıthal edılıyor ayrı vergı odenyor.bırde bunun içinde 2.kez kargo odenıyor.bunun üzerine 300 olmazsa iade ederim dedi.bızde gıttı 60 gelecek 50 lanet okuyup tamam dedik.
    bittimi.bitmedi.sonra bu zekası fazla olan zat dediki.ben bu arabayı iade edip yerıne pusetlısını alayım.nasıl olsa forumlar var nasıl olsa senın dedıgın gıbı yasa var.

iyide güzel kardeşim devlet sana mı devlet yasa sana mı yasa.sadece alıcıyı koruyan yasa olurmu.acıp okusanıza 6502 .
    adam demişki urune kolıye zarar verirsen bunu satıcıya paşa paşa ödersin.bu zat buzdolabı köpüğüne arabayı sarmnıs bantlamış yanı yollamış.birde dıyorkı kopukle yolladım.

biz binlerce ürün satıyoruz bız akıl edemıyoruz bırtek bu birey akıl etmiş.

heryere resim koymuş ben travel yazıyor dıye aldım dıye.sonrada tek araba aldım farkını odeyıp koltuğu aldım yazmıs.burdaki okadar akıllı insanda bu kişiye diyemıyorki sen madem oyle aldında neden para ödedin.neden koltuk istemedın dıye.

birde telefonda boyle kurnazlık yapan zat ,hıcbır sıteye bakmayacak direk hemen alacak.arkadaşın parası çok ya.araştırmadan almış.

yahu ben böyle bir kişi görmedim.

• casper0657 kullanıcısına yanıt
    5 sefer sorduktan sonra o kelimeleir ağzına alabilirsin tabi.yakışır sana.düğmeyı söküp bende atarım sana .ne var bunda.

ben senın sesının renginde anladım ey A.bey senin söktüğünü.bana martaval okuma.

hani firma gerekni yaptı diyorsun ya,neden kudurmuş gibi gereknı yaptığı halde heryerden aciz aciz korkak gibi mesajlar atıyorsun.gerekn yapıldı biliyorsun dimi.belgelendi.resimlendi.senin için güzel bir dosya hazırlattım.ekmek neymiş,onur şeref haysiyet neymiş göreceğiz.
  • vicdan1 V kullanıcısına yanıt
    Ne demek niye etsin? Dalgami geciyorsun yoksa milleti salak mi saniyorsun?

Hatali/kusurlu urun gelirse kargoyu teslim almayacak ve kargo firmasi urunu direk sana geri postalayacak.
    Urun teslim alinmadan sana geri geldiginde en kral avukati da tutsan o parayi musteriye seve seve geri odemek zorundasin.

Burada senin sansin musterinin kargo firmasi elemani yaninda paketi acip rapor tutturmamis olmasi.
  • Sen ne boş beleş çıktın öyle yokluğumuzda konuya laf yetiştireceğin kadar şikayetvar.com da firmana yazılan şikayetlere cevap ver. Sen avukata vereceksin ya ver dedik senle zaten burda bu yalanlarınla anlaşamayız dedim ya daha niye boş beleş konuşuyorsun. Elinden geleni arkana koyma… Yok tebligat ı sezon açılınca herkesin önünde alacakmışım. Merak etme sen, biz hakimin önünde de burda da cesurca gerçekleri söyleriz.

Hele çakal esnafa bak pusetin faturayı sen keseceksin sonrada kalkıp servisten aldım diyeceksin(YALAN). Amaç arasındaki 300 lira farktan kendine fazladan pay çıkarmak. Seni ÇAKAL… Yermiyiz… Birde utanmadan ucuza kapatmaya çalışıyor yalanını buldun demi. (1200 lira para ödedim sana ne ucuzu hb fiyat neyse o) Kendin inanıyormusun bu yalana…

Yalan senin sanatın olmuş. Öyle ki konuştuğun yalana kendinide inandırmışsın doğru gibi anlatıyorsun. Hastasın sen ya… Yazık…

HEPSİBURADA YAPILAN YANLIŞLIĞI GEÇTE OLSA FARK ETTİ VE BEBEK ARABASINDA YAZILAN TRAVEL SİSTEM BAŞLIĞINI DÜZELTTİ. Sonrada arayarak 50 tl hediye çeki tanımladıklarını bu alışverişte yaşanan aksaklıktan dolayı özür dilediklerini söyledi. Çeki de kendinin olsun böyle esnaflar olduğu sürece…

Sen bizim hatamız var! olması gereken gibi gönderince adam kabul ediyormuş deyip özür dileyeceğine kalkmış haklıymış gibi burdan konuya yazan herkese laf yetiştiriyorsun. Sen burdan bu konuya yazacağına sana gelen şikayetleri çözsene şikayetvar.com da son şikayetlerinle ilgili 1 AY olmuş firman cevap yazacakda sorun çözecek… Bayan firmaya ulaşamadığını söylüyor. Yooook yetkili burda foruma laf yetiştiriyor müsait değil… Ekmeğinin peşine koşan adama bakın… Yazık ya onlarcasını rezil etmişsin böyle, anlaşılan etmeye de devam edeceksin.

“AYNASI İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ” ahhh ZİYA PAŞA tamda bu adama yakışıyor. Açın bakın değerli üyeler şikayetvar.com da neler okuyacaksınız.

Sen düzelirsin KARABÜK te ÇOK DEMİRİ DÜZELTİYORLAR… Müşteriye nasıl davranılması gerektiğini bil insanları mağdur etme, yalan söyleme, çakllık yapıp karşındakini keriz görme… yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: vicdan1

bekliyorum hala.bilet alıp göndereyim sana
    sınırları zorluyorsun genco.. yaptıklarınızı çirkeflikle bastıramazsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osiris34 -- 2 Eylül 2020; 2:46:56 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.