Şimdi Ara

Hepsiburada Aracılığı İle Dolandırıldım. Yanlış Duymadınız Okuyun Sizinde Başınıza Gelmesin!!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
8
Favori
63.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
329 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    METIN BEY HAK HUKUK VAR DIYE YAZMASINI BILIYORSUNDA BENI YAZDIGIMI NEDEN OKUMADINÇ.NEREDE BENIM HAKKIM.YADA INANMADIGIN NE OLDUDA BU KANIYA VARDIN.

BIRSEYI SUAN FARK ETTIM.BENIM DISIMDA BURDA HERKES TUKETICI .

ADAM NE YAPSIN DIYE YAZACAGINA HAK HUKUK VAR DIYECEGINE ADAM AHKLI DIYECEGINE GIDIN BASVURUN KARDESIM KIM HAKLIYSA BELLI OLSUN.SONRASINDA DA YASADIGI OLAYI BURADAN PAYLASARAK BIZEDE NE YAPTIGININ BILGISINI VERSIN.SIZIN BURADAN YAPMABNIZ GEREKEN BU DEGILMI.SIZ DAHA ORTADA KARAR OLMADAN KALDIKI 3 DAVA ACILACAK BU KİŞİYE,,DOĞMAMIŞ COCUGA NASIL DON BICERSINZI.SIZIN HAK HUKUK ADALET DEDIGINIZ BU MU.YARGISIZ INFAZMI
  • xreaLy kullanıcısına yanıt
    YAHU KIMIN NE OLDUGU BELLI.YAHU SEN NESIN KIMSE ANLAMADI ZATEN.KIMLER HAKARET EDER BAK ISTERSEN.YADA BU SEKILDE DAVRANIR.SEN KORKAK BIRISIN.ADAMSIN DEMEDIM.KORKAK BIRISIN.YASADIKLARIN SANIRIM SENDE DERIN BIR IZ BIRAKTI
  • AlliedSL A kullanıcısına yanıt
    DOLANDIIRICILARA HESAP SORMAK DEGIL ,YAPMADIGI YADA YPAMAYACAGI SEYI YAPMIS GIBI BURADA ANLATIP 3 GRAM AKLIYLA BURADA INSANLARI SALAK YERINE KOYMAK FENA.SANA SEN KORKAKSIN DEDIM.

ADAMLIK ELINE SOPA ALIP GITME K YADA SOPALAMA DEGIL KI .ELINE YARIM KILO BAKLAVA ALIP GITMEK MAHARET.
  • ilhdmr kullanıcısına yanıt
    EŞİKTEN DONMUSSUN BEYFENDI.SIZ SIZ OLUN BIR FIRMADAN URUN ALIRKEN ALDIGINIZ URUNE DIKKAT EDIN.VELEV KI YANLIS ALDINIZ.BUNU MERTÇE SOYLEYIN YANLIS ALDIM NASIL COZERIZ DIYE.

ALISKANLIK OLDU SANADA DIYEYIM EYYYY ilhdmr YAHU BIR INSAN OKUR ANLAMAZ GORUR ANLAMZ .TAMAM YAHU BUNLAR TAMAMDA BILEMDIGIN KONUDA NE YORUM YAPARSIN.

ADAMA IADE EDEMEZSIN DEMEDIK KI.IADE EDIPTE ZARAR VERDIGININ PARASINI ODERSIN VE ODE YE CEK SIN DEDIM.IADE ALACAKSIN DIYORSUN YA.SANIRIM BUNU YASA YA DAYANARAK SOYLYORSUN DIMI EYY ilhdmr .

EGER OYLE ISE AYNI YASA DA KOLI PARASINI ODER YZIYOR .

AYRICA KONU BUNLARDA DEGILKI KONU YANLIS ALDIGI URUNUN PARCASINI SERVISTEN BIZE ADLDIRIP BIZDEN DE URUNU IADE ETMEMKLE GÖZDAĞI VERIP UCUZA ALAMK .NEYSE .

ARTIK KONUYU ANLAMAK ISTEYENLERE YAZACAM.BOS YZI YAZIP BOŞ KONUSAN RUTBE ICIN MESAJ ATAN KISILERE GEREK YOK
  • YAZILARI BIRYERDEN BIRAKTIGIN DEGILDE BASLADIGIN BILE BELLI DEGIL.ADAM URUNU ALMIS.OK .ADAM URUNU YANLSI ALDIM DEMIS .YADA BUNUN PUESTIDENIDE ALALIM DEMİŞ.SONRA TELEFON ACMIS.NEKADAR DEMIS BNDE FIYATINI 399 OGRENIP ADAMA 329 DEDIM ARTIKARGOSU.BU OTO KOLTUGU TEK SATILMIYOR YEDEK PARCA OALRAK SATILIYOR.SONRAINDA DA 300 OLMAZ ISE IADE EDERIM DIYEREK OYLENEN FIYATI YAZMIS ,VE SONRASINDA DA URUNU PUSETLI ALMAK ICIN KARGOYA BUZDOLABI KOĞUGUNE BANTLA SARIP YOLLAMIS.

SIMDI SIZE VE DIGER ARKADASLARA SORARIM HADI BIRAKALIM YASAYI HANI BENM NICKIM VICDAN YA ,HANI SÖMÜRÜ YAPIYORUM YA BU ISLETME SIZLERDEN BIRISININ OLSAYDI SIZE BU SEKILDE DAVRANIP URUNU UCUZA ALMAK ICIN BUNU YAPAN BE 1000 LIRALIK URUNU '' YA ADAMDAN URUNU YANLIS BEN ALDIM BIRDE ADAMA ONCA KARGO PARASI ODETCEM.BANANE BE DESEYDI SIZ NELER YAZARDINIZ.DIYECEKSINIZ KI ADAMIN YASAL HAKKI KARDESIM IADE EDER.TAMAM .ADAMIN IADE ETME HAKKI VARDI KUTUSUNA BU KADAR ZARAR VERIDIGI URUNUN KOLI PRASINIDA DEVLET BANA DEMISKI YASAL YOLLA AL.YANI AVUKATA VER 3 AY SONRADA TUM MASARFALRI ILE TAHSIL ET.BENIM BUNA SIGINMAM NEDEN BUKADAR KISININ ZORUNA GIDIYOR.SIZE YASA OLAN BANA DEGILMI.

YAZIK DEGILMI.1000 LIRALIK ARABA BU SEKILDE KARGOANIRMI .

AYRICA EY KAYA BEY SEN BU ADAMA SIRF BUNUN ICINDE BIR BEBEK YATACAK DIYE YASAL KISIMLARDAN VAZGECMEYIP SIFIR GONDERILDIGI HALDE BILIYORMUSUN TESLIM ALDIKTAN SONRA ILE HIRSIZTEIF DIYE SATTIGIMIZ BASKA URUNLERIN ALTINA DA YAZILAR YAZDIGINI .BURADAN YARGISIZ INFAZ YAPMAK YERINE HADI BIRAKIN ONUN VEBENIM YADIKLARIMI.TEİF KIMDIR DIYE BAKSANIZ DAHA ADIL OLMAZMI

• VAH VAH VAH.YAHU SANA KELIME SARFETMEYE DEGMEZ.ANCAK BUNU SOYLEMEK ICIN BILE KELIME SARFEDIYOR INSAN
  • VAH VAH VAH.YAHU SANA KELIME SARFETMEYE DEGMEZ.ANCAK BUNU SOYLEMEK ICIN BILE KELIME SARFEDIYOR INSAN
  • SENIN TURKCEN VARDA NE OLDU.ONCA KUFUR EDEN ONCA HAKARET EDEN ONCA TEHDIT EDEN KISIYE SAATLERCE YAZI YAZDIM.
    SENIN GIBI ADAMA YAZI YAZDIM.INSANLARI BOYLE YARGILAYIP ÖTEKİLEŞTRİP AKLINCA EZMEK YERINE ,BIRSEY SOYLEKİ SENI ADAM SANAYIM.

SEN BURADA SENIN GIBI DIYEMEYECEGIM EN AZINDAN ONLAR BIRDE BENIM YAZDIKLARIMI OKUYP OZUR DILEDILER,ERDEMLI VICDANLI DAVRANDILAR.BU BILE CESRETTIR.AMA KORKAK INSALARDA BU OLMAZ.SENDE OLMADIGI DA BELLİ.

AMA ALLAHIN SOPASI YOK ISTE.BANA BOK ATACAGINA GIT ALTINI BEZLE
    BAK YAZDIGIN YAZI AŞAGIDA .SEN BIRTEK BANA YAZIYORSUN.ODA 50 KELIME BEN SENIN GIBI ACIZ INSANLARA YAZIYORUM HERBIRI 5000 KELIME .KIMIN TUKCESI VAR SENCE

Hirsiz heeife bak gelmis bir de olmayan turkce si ile savunma yapiyor
  • av.lawyer A kullanıcısına yanıt
    SIZIN DE GORDUGUNUZ UZERE ONCA KÜFÜR HAKARETE VE TEHDITE NACIZANE CEVAP VERDIM.TEHDIT EDENE BENI GORMESINI SOYLEDIM.HAKARET EDENE ETMEDIM.
    AMA BUKADAR YAZIDAN SONRA OZELLIKLE INSANIN AILESINE ECDADINA LAF EDILIYORSA VE BUNUN MÜSEBBİBİ BU ZAT İSE ,BURADAKI INSANLARIN ŞUNUN DÜŞÜNMESI GEREKMEZMIYDI.YA BURADA HEP TUKETICILER VAR.AMA BU ADAM SATICI .VE BUKADR INSANA KARŞI KENDINI ANLATMAYA HMDE HAKAARETE KÜFÜRE KARŞI BU KADAR UGRASIYOR.

TEK SOYLEDIGIM BIRAKIN SATICI INSAN MUSLUMAN ŞU BU.BU KİŞİ BU ÜRÜNÜ YANLIŞ ALDI.VE INANDIGIM DEGERLER UZERINE YEMIN EDERIM KI DİĞER UCUZA MAL ALMAK ICIN BUYAKLASIMINDAN SONRA BIR KOLIYI BUZDOLABI KOPUGU ILE BANTLAYIP KARGOYA VERIDIGINI SIYLEYEN VEBUNUDA RESIMLEYEN BU INSANIN BIZDEN ZORLA ALDIGI ÜRÜN SIFIR VE KUSURSUZ YOLLANDI.SÖKÜK DEDİ GERİ ADLIM.SKÖTUĞU CITCIT DIKILDI.BU KENDIMI ZOR TUTTUGUM BU İŞLEMDE ALTUI ÜSTÜ BIR CIT CIT.YANI KNDI EVININ ORDA BILE BIRAKIN PARA ALMAYI BEDAVA YAPTIRIDI.ADAM BU URUNE BANA 3 KEZ KARGO ODETTI.

BURADAOKADAR KUFURR EDEN INSACIK VAR,KORKAK ADAM VR.ACABA KENDILERI YASASALAR NE OLURDU.SAYIN LAWYER ILGILENMEZLERDI BILE.

BURADA ONCA ADAM VAR YINE BIRCOK SEYDE OLDUGU GIBI BIR ALLAHIN KULUDA KARDESIM SEN NE ANLATIYORSUN.BAK INTERNNTE ADAMA ULASIYORSUN.ADAM SATTIGI URUNUN SNIN GIBI BIR ADAMA BILE ARKASINDA KAC DEFA KARGO ODEMIS.BIRDE DIGER BURADA ISPAR EDEMEDIGIMYANI YAYINLAYAMADIGIM BELGELR HARIC.COK MERAK EDIYORUM BU BELGELER OLSA İDİ .BU MÜŞTERİ NE YAPARDI.YADA OKADAR LAF EDENLER.ALLAH BUYUK KI COGU AKLIMIN ACISINI ALDI.HAKLI BULMAK DEGIL.BURADA AMAC HAKLIDA OLMAK DEGIL.
    BEN BIR BEBGIN KULLANACAGI BIR URUN SATTIM.ADAM YANLIS ALDI.SONRASINDA YANLIS YAPTI .ONA RAGMEN TELAFISI ICIN BUKADAR UGRASTIM.SONUNDA DA SIFIRI ILE DEGISTIRDIM .THHH FALAN DEGIL.

ADAM OLMUS BITMIS DEMEK YERINE ..KARDESIM SENDE HAKKINI HELAL ET INSNIZ BEŞERİZ ŞAŞARIZ DEMEK YERINE .OKADAR PARA ODEDIN DEMEK YERINE TESLIM ALDIKTAN IKI SONRA HERYERDE KARALAMLAR YAPMAYA BASLADI.

O YUZEN BU ZAT EMSAL OALCAK

• daniel_wellington D kullanıcısına yanıt
    BELA OKUMA GÜZEL KARDESIM DUA OKU KITAP OKU GAZETE OKU MUCMUA OKU.YAHU BUNLARA KAFAN BASMADI GIT BENIM YAZDIKLARIMI OKU.YARGISIZ INFAZ YAZDIGIN BU FIRMA NE YAZMIS KIM HAKLI KIM HKSIZ ..OKU SONRA N DIYECEKSEN DE.

SENIN BENDE OLMADI YADA BOZUK DEDIGIN O ŞEREF SENIN GIBI YARGISIZ INFAZ YAPIP NEYIN NE OLDUGUNU ANLAMADAN YAZILAR YAZIP KORKAKCA DAVRANMAK ISE .EVET BU ŞEREFTEN BNDE YOK.SENDE KALBILRI BU ŞEREF.EY ONULRU INSAN.
  • Bi kez ayakkabi siparis ettim, farkli renk geldi sonra kendim gidip satisi subeden degistirdim.
    O gunden sonra Turkiyede internetten alisveris yapilmayacagini anladim.
    Bu insanlar bu isi adam gibi yurtdisi standartlarinda yapmaya karar verene kadarda internetten herhangi birsey almayi dusunmuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vicdan1

Bu mesaj silindi.
    Bak işte tamda burda ikiside sen de var(pusetli de pusetsizde). Madem içeriğinde travel diye başlık olan puseti bu adam yanlışlıkla aldı. Farkını ödeyip pusetlisini almak istiyor. YAW NE SERVİSİ BEN SENDEN ALIŞVERİŞ EDİYORUM. SEN FATURA KESİYORSUN. Kartonu sende kalsın lazım değil ben kartona binecekde değilim. Eski kartonuna pusetli ürünü koyupda gönderseydin. Kim ne derdi sana? Bilemedin koy müsait bi kartona gönder. Sana gönderdiğin yırtık puset orijinal kartonunda gelmedi diyen mi oldu?

Akıl edemedin mi? YENİ KARTON SENDE KALSIN ESKİSİYLE GÖNDERSEYDİN. Yok servisten aldım yedek parça bu fiyatı afaki ne gerek vardı. Sende var zaten pusetlisi ben ucuzada alayım demedim pusetli ücreti neyse 1199 onu aldın. SEN PUSETLİNİN FİYATINDAN FAZLAYA SATMAYA ÇALIŞTIN. BUNU KONUŞSANA...

Diyorsun ya kabul ettiğin son kargoyu sorunsuz aldın beni niye karalıyorsun. Buraya açtığım başlığın tarihine ve saatine bakarsan ne demek istediğimi anlarsın. Müşteri hizmetleri yetkilisinin THH sonuçlanana kadar ürün satıcı firmada kalacak demesi üzerine açıldı. Bu başlığı açtığımda el koyduğun ürünleri kargoya vermemiştin vermeye de niyetin yoktu. İşte EMPATİ yap. Ücretini ödedin, ürünlerede el konuldu. 6 ay sonra sonuçlanacak bir olay için elinde hiçbir şey yok. Sen ne ZANNETTİN biliyor musun bu adam thh başvuru yaptı ürünleri ona gönderirsem hem ürünleri kullanacak satılamaz olacak hemde thh para iadesi başvurusu yaparak beni iki kere zarara uğratacak düşündün demi itiraf et. Parasını iade alacağımı bildiğim bir bebek arabasını kullanırmıyım zannettin. Yazık işte art niyet burda başlıyor.

Kaldıki bu başlıkta kargo bilgisi girildiği gün kargo gelecek diye de bilgilendirme de yaptım. Kargo gelince geldi sorunsuz teslim aldım dedim şikayetlerimi geri çektiğimi de yazdım.

İşte okumuyor, karşındaki kişinin niyetini kendi içinden geçen şekliyle aklında kurguluyor bunları yazıyorsun. Hasta mısın sen Elbette bir insan sorunsuz teslim aldığı halde bu başlığı açmaz. Ama anlayamadığın idrak edemediğin kabullenemediğin olayın gerçek durumu bu SEN ÜRÜNLERİ KARGOYA VERMEZDEN ÖNCE BU BAŞLIK AÇILMIŞTI.(Belki bu başlığı okudun da geri vermeye karar verdin onuda bilemem oda senin vicdanın…)hala anlamamakta israr ediyorsan ver kardeşim dilediğin yere ver yargı bu sancını gidersin. Başından beri o sancılı süreçte bile isminin arkasına bey ekledim. Sen ne zannettin ne adamlığımı koydun ne mesleğimi nede yazılarında yalanı eksik ettin. Şimdi kalkmış herkese bağırarak ağzından köpükler saçarak tehtid ediyor. Hikayeler anlatıyorsun. Burası forum burası paylaşım yeri bu aymaz tavırları bırak.

• quote:

Orijinalden alıntı: vicdan1

EŞİKTEN DONMUSSUN BEYFENDI.SIZ SIZ OLUN BIR FIRMADAN URUN ALIRKEN ALDIGINIZ URUNE DIKKAT EDIN.VELEV KI YANLIS ALDINIZ.BUNU MERTÇE SOYLEYIN YANLIS ALDIM NASIL COZERIZ DIYE.

ALISKANLIK OLDU SANADA DIYEYIM EYYYY ilhdmr YAHU BIR INSAN OKUR ANLAMAZ GORUR ANLAMZ .TAMAM YAHU BUNLAR TAMAMDA BILEMDIGIN KONUDA NE YORUM YAPARSIN.

ADAMA IADE EDEMEZSIN DEMEDIK KI.IADE EDIPTE ZARAR VERDIGININ PARASINI ODERSIN VE ODE YE CEK SIN DEDIM.IADE ALACAKSIN DIYORSUN YA.SANIRIM BUNU YASA YA DAYANARAK SOYLYORSUN DIMI EYY ilhdmr .

EGER OYLE ISE AYNI YASA DA KOLI PARASINI ODER YZIYOR .

AYRICA KONU BUNLARDA DEGILKI KONU YANLIS ALDIGI URUNUN PARCASINI SERVISTEN BIZE ADLDIRIP BIZDEN DE URUNU IADE ETMEMKLE GÖZDAĞI VERIP UCUZA ALAMK .NEYSE .

ARTIK KONUYU ANLAMAK ISTEYENLERE YAZACAM.BOS YZI YAZIP BOŞ KONUSAN RUTBE ICIN MESAJ ATAN KISILERE GEREK YOK
    Ne olduğun bu konuşmadan belli. Gereksiz gereksiz konusma. Adam yanlış yapmışsa koy konuşmaları kendini akla. Konu sahibi her şeyin ekran görüntüsünü atmış sayfaya. İşin millete cevap yetiştirmek olmuş başka bı iş yaptığın yok.

• Satıcının imla ve ifadeleri bozuk fakat özetle
    1. Konuyu açan arkadaş yanlışlıkla oto koltuksuz modeli sipariş etmiş.
    Hatasını anlayınca hatasız iş yapmış gibi bir paraya mal etmeye çalışarak firmaya başvurmuş. Firma da ona yardım etmiş. O paraya mal etmesini sağlamış.
    2. Fakat o arada konuyu açan arkadaşımız ilk aldığı ürünü kısmi şekilde buzdolabı köpüğüne sararak geri göndermiş olmuş ve ürünün kutusu hasar almış.
    3. Yeni gelen üründe hatalar olması işin tuzu biberi olmuş ve alıcı her şeyi toptan iade etmeye karar vermiş. Thh’ne başvurduğu için de satıcı “sana jestler yaptım, kıymetini bilemedin, üstüne hasar alacak şekilde kutuyu gönderdin, beni kargo ile kutu masraflarına soktun ürünün ücretini de thh ile alacaksan kullanma o zaman” diyerek ürünü geri yollamamış. Bu arada konuyu açan arkadaş alıcı firma için firma itibarını zedeleyici hakaretleri çeşitli mecralarda yazmaya başlayınca ipler iyice kopmuş.

Kısacası ortadoğuda sıradan bir gün.
    Karşılıklı empati ve tolerans yok, çözüm yerine çözümsüzlüğe odaklı saldırgan davranışlar, kendini düzgün ifade edememe ile de soslanmış. Afiyet olsun.
    Kişisel fikrim. İnternet satışına kalkışıyorsan bazı meseleleri sineye çekmeyi bilmen lazım. Direkt müşteri memnuniyeti odaklı davransaydın daha iyi olurdu.
    Alıcı da yüz liraya ahlaksız teklif derken kendi neden olduğu satıcı zararlarını kısmen de olsa karşılamaya yanaşsa yine bunların hiçbiri olmazdı. Bir de tabi sürekli dolandırıcı sahtekar vesaire diye dolanacağına başına gelenleri anlatsa daha doğru olurdu. Hakaretler ve üslup haklıyı haksız yapar.

• Bu konuyu gördüğüm iyi oldu, hepsiburadadan alisveris yapmamak gerekiyor gibi.

Sorunu duzeltmeyen site de sorumlu bu durumdan, muhtemelen satıcılarin cogu da internet sitesinin ortağıdır diye düşünüyorum.

N11 hem daha hizli, hem daha Iyi, oradan devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 12 Ağustos 2019; 9:1:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.