Şimdi Ara

Hepsiburada Aracılığı İle Dolandırıldım. Yanlış Duymadınız Okuyun Sizinde Başınıza Gelmesin!!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
8
Favori
63.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
329 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    N11 de problem yaşarsanız N11 aradan çekiliyor ve satıcı ile kendi aranda çözüyorsun.

Hepsiburada ve Amazon üzerinden sadece kendi ürünlerini almakta fayda var.
  • Bu tarz alışveriş sitelerindeki, sektör tabirinde pazaryeri denen, siteye başka satıcıları da alıp satış yaptırma işine devletin bir düzenleme kurallar koyması şart.

-Bir site hem kendisi satış yapıp, hem de başkalarına sitesini kiralayıp kendi adını kullanarak satış yaptırmamalı. Bir web sitesi ya satış yapmalı, ya da aracılık yapmalı. İkisi birden olması, yanlış anlaşılmalara ve mağduriyetlere sebep olabilmektedir. Bir firma hem aracılık hem satıcılık yapıyorsa bu iki faaliyeti ayrı url'ler üzerinden ayrı sitelerle ve aracı olduğu açıkça anlaşılacak şekilde yapmalı.

-Kendisi satıcı olmayan, sadece aracılık yapan siteler için kurallar netleştirmeli. Hukuk önünde satıcı ile müteselsilen sorumlu olması sağlanmalı. Zaten sorumlu da, bu mevzuata bağlanarak tamamen açıklığa kavuşturulmalı.

-Satıcıların yaşadığı mağduriyetlerde tüketicilerin hak kaybının önlenmesi için bu aracı firmalara sigorta şartı getirilmeli. Asıl satıcı dolandırıcı çıkarsa müşterinin mağduriyeti sigortadan tanzim edilebilmeli.

-Yurtiçindeki bir kargo firmasıyla minimum bir yıllık ve 100 bin gönderimdik (tamamen atıyorum sayılar değişebilir) kargo gönderim sözleşmesi yapılmalı. Bu sözleşme de aracıya ibraz edilmeli. Özellikle satıcının ciddi olduğunu belirtmesi açısından önemli.

Bu ülkede bir işi sağlam kazığa bağlamazsan içinden çıkamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 13 Ağustos 2019; 10:4:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşın başına gelenleri dile getirdiği ve buraya kadar getirdiği bu firmadan alışveriş yapmayın arkadaşlar hiç olmassa aklınızda olsun. vicdanmidir vicdansizmidir yazılarını okuduğunuzda herşey ortada. Allah diyor sonra burdan gider yapmak diye söze giriyor sonrasinda zaten yazım klavuz hatalarindan birşey anlaşılmıyor 😂 kolay gelsin yaşar dostumuza bu yanlışı yapmiycaktin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adamlar sağlam kayaya çarpmış yanliz, gasptan içeri güzel taktik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vicdan1 V kullanıcısına yanıt
    İndirimin olduğu gün o bebek arabasından dayımın yeni doğacak çocuğuna hediye alacaktım, son anda gidip görüp almanın daha iyi olacağını düşündüm. İyi ki de öyle düşünüp almamışım. Bu konuda haklı olup olmadığını bilmiyorum. ama ben alışveriş yapmış olsaydım ve burada haksızlığa uğramış olsaydım, o zaman korkak kimmiş görürdün. Adamlığını o zaman görürdüm senin. Bizde biliyoruz herşey şiddet ile çözülmez. Sonu olmayan birşey. İnsan işi değil bir kere şiddet ama extrem durumlar hariç.

Burada sürekli ben haklıyım yazıyorsun. Belki de sen haklısın bilmiyorum. Ama sen bana burada korkak, olmayan hikaye vs anlatıyor diye, sürekli kafayı takmış şekilde yazıyorsun. Sen daha beni tanımıyorsun atıp tutuyorsun kendince. Kardeşim haklıysan olayı burada güzelce kimseye sataşmadan anlatır, yaşadıklarını birde senin gözünden dinlerdik. Ha biz yargıç hakim değiliz, ama hiç değilse size bir karalama yapılmışsa kendimizce bunun yanlış olduğunu, satıcının günahının olmadığını düşünürdük. Konun amaç dışına çıkmaması için yazmak istemiyordum ama sürekli bildirim geliyor vicdan mesajına cevap verdi diye.

Daha da beni alıntılama. İnş aranızda sorunu çözer tatlıya bağlarsınız.

Otur soluklan az

• Tam bir issiz bayram günü sabah kadar mesajlara cevap vermiş keko. Şaka gibi. Alintilama dan anlamıyor musun keko. Yaz buna da üç sayfa cevap. Allah akıl fikir versin.

tam olarak olay ne bilmiyorum

bu kadar uzun yazılar yazmayın sizi haksız çıkartır.

Yazılarınız büyük,küçük harf imla kurallarına uygun olsun en fazla 5-6 satır ve düzenli bir şekilde en başından itibaren tam olarak ne oldu yazarsanız daha iyi olur.

Mermi yollama olayı falan hikaye, açık olarak tehdit ve adam öldürmeye teşebbüs ağır cezası var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 12 Ağustos 2019; 13:48:4 >
    Tanımıyorsun etmiyorsun bir de hakaret ediyorsun. Oksijen ziyani seni. Bak okula orda isimde ordan KHO ya bak kimmisim anlarsın benim ne iş yaptığımı. Üslubundan ne mal oldugun belli oluyor zaten. Daha fazla söze gerek yok.

• eroll E kullanıcısına yanıt
    EYY EROL BEUY 65 YASINI DEVIRMIS BIRI GUN GORMUS BIRI OLARAK SEN BU ADAMIN NE YAPTIGINI NERDEN BILIYORSUNDA YARGISIZ INFAZ YAPIYORSUN.SEN BNIM YAZDIKLARIMI OKUDUNMU.BU ADAM MUSTERI DIYE ADAMIN ISMINI YAZAMIYORUM.RESIM KOYAMIYORUM.SENIN GIBI 50 TANE ADAMA MERAMIMI ANLATMAYA CALISIYORUM.SENIN GIBI 3 SATIR YAZAMIYORUM BUNLARI YAPARKEN.
    EMIN OLAMDAN KONUSMAYACAKSIN YAARGISIZ INFAZ ETMEYECEKSIN.65 YASINA GELIPDE UZERINE VAZIFE OLMAYAN KONUYA GIRMEYECEKSIN KI INSANLARIN EKMEGI ILE OYNADIGI KISILERDEN LAF İŞİTME.

EMINSEN KONUS.YZ.PAYLAS.YADA ADAM HAKLI ISE YARGI ONUNDE TABIKIDE SOYLE.

YOK EGER BUNLAR DEGILSE .O ZAMAN KONUSMA EY 65 YASINDAKI EROL BEY.

BEN BURADA BU KADAR KISIDEN DAHA BIR SATIR BILE YZMADAN BU KADAR KUFUR ISITIP AILEME KUFUR ISITIP MEZARDAKINIE KUFUR ISITIP HAKARETLER EDILIRKEN SENIN 65 YASINDAKI AKLIN NEREDEYDI.

BUNA ŞAKŞAKCILIK DENMEZMİ.

YA KARDESIM BEN 65 YASINDAYIM BIRDE DIGER TARAFI DINLEYELIM.INSANALRIN AILELERINE SULALAERINE ÖLMÜŞLERINE LAF ETMEYELIM DIYEMEDINMI .7

ŞİMDI BU BAYRAM GUBU BENIM SABRIM DA SEBATIMDA BITTI.BANA SEVGI VERMEYENE YASIN 65 DE OLSA HURMET ETMEM.

O YUZDEN YAŞIN 65DE OLSA.YAZILANLARI OKUYACAKSIN.HAKSIZ ISEM KARDESIM HAKSIZSIN .DEGILSEM DE ÖZÜR DILEMESINI BILECEKSIN KI O ZAMN SENIN YAŞININ 65 OLDUGUNU KABUL EDEYIM

• Donanım Haberyoutube
    Tüketici Hakem Heyetine nasıl başvuru yapılır? Tüketici Haklı
    https://www.youtube.com/watch?v=kcf-SxjuVKE

Bu videoda internet alışverişleri hakkinda şikayet nasıl edebilirsiniz yardımcı olmuşlar. Şikayet et kardeşim hakkını fazlasıyla alacaksın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.