Şimdi Ara

Hepsiburada Aracılığı İle Dolandırıldım. Yanlış Duymadınız Okuyun Sizinde Başınıza Gelmesin!!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
8
Favori
63.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
329 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pusete 30 tl odediginizden sonrasini okumadim.. orada bitti olay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecenlerde ben n11 de yasadim ayni sorunu herkes belirtmis satici ile basbasasin. Adamlara kargoyu yolladim kod var elimde adam gelmedi diyor n11 e kod var diyorum teslim alan su bu yok orali bile olmadilar. 3-5 gun sikayet yok oyaliyor thh ye verdim ilk gun iade.

7-8 yil oncede hizlial.com dan buzdolabi almistim. Ev 2. kat yurtici kargo yukari cikarmiyor gel asagida teslim al diyor dedim saka misiniz kavga gurultu 444u aradik esek gibi yukari cikardilar. Cikarirken tabi tekmelemisler firlatmislar, bunlar gitti koliyi bir actik dolap kapagi icine gocmus bildigin.

Hizlial a hasarli urun dedik o da almasaydin demez mi? kutuyu acmadan nereden bilicem diyorum bekletceksin adamlari diyor . diyorumki kardesim telefon mu bu dolap kim bekler . neyse yolluyorum ister alin ister almayin dedim. o zaman thh falanda yoktu. kargoyu aradik tabi adamlar demezmi siz getirceksiniz diye kutu parcalanmis kutu yok
    kabus gibiydi 2 ayda ana avrat sinir krizi gecirip almistim ama sikintili isler bunlar ..

• xreaLy kullanıcısına yanıt
    haha.. çok güldüm buna. hocam adamlar sizi kapıda görünce korkup hemen bir üst modeli verdi ve sizi izmir'e geri uğurladı öyle mi?
    harikaymış, hayal gücünüze hayran kaldım.
  • hernos2 kullanıcısına yanıt
    Tanışmak isterseniz bizzat tanıştırayım.

• Şu büyük harfle bağırarak sinir krizi geçirerek yazan kişi firma sahibi mi arkadaşlar, bir an kendisini malum bir partinin yöneticilerinden sandım, konuşarak hiçbirşey anlatamamak, konu dağıtmak, bağırmak, emir kipi kullanmak, kendisini haklı herkesi haksız görmek, akan musluk sekteye uğrayacak diye panik olmak, sömürmek, vs vs vs

En büyük ortak özellik ise anlamadan savunma mekanizması.
    😁
    Bu bebek arabası 1000 liraya aldım 500 lira etmez, 1700 liraya casual almadığıma pişmanım.

Bu araba reno clio 2 ise casual volvo c60 😁

Benim ilk çocukta bir şekilde idare etme niyetim var inşallah kırılmaz ama 2. Çocuk nasip olursa muhtemelen hurdaya çıkar.

• kule_genclik kullanıcısına yanıt
    sanırım sana her sakallıyı baba sanmanı ogretmısler.her resmı koyan okullu olsa,bırde o okul olsa,emın o senın oranın kapısından gırecek kalıtede bırı degılsın.neyın ne oldugunu bılmeden laf olsun dıye yazı yazan bırısısın.o okulda okuyorsan bu devletın bu mılletın ekmeğini yiyorsan ozaman o ekmeğin hakkını ver.belliki yemıyorsun.

yıyor orada okuyor olsaydın hak hukuk bilir üzerine vazife olmayan üstelik sen ıle ılgılı olmayan bır konuda bo boş konuzmazdın.

zihnıyete bak ya.her sakkalıyı baba sanan her mars resmı koyanı astronot yapan bir kafa .yazık

kimin oksijensiz kaldığı belli.bu kadar adam hakaret edip kötülerken bari farklı olup da acaba bu arkadaş ne demiş diye baksan .o zmn diyeceğim ki helal olsun.ama helal olsun diyemeceğim.yazık
  • laf yazma .bak iki cümle sordum sana .ismin cismin ne .soyle ki araba aldınmı almadınmı ona bakalım.sonrasında almıssan sorunun ne onu dınleyelım.sonrda çözümü varsa çözelim
  • killikli K kullanıcısına yanıt
    bekliyorum hala.bilet alıp göndereyim sana
  • haziranyagmuru kullanıcısına yanıt
    birşey sormak istiyorum.ne okudun yada okudugundan ne anladın yada hangı kafa ile okudun da bu işletmeye dolandırıcı dıyebiliyorsun.yahu 505 tane mesaj yerine 5 tane adam gibi mesaj yaz ,sonrada er olarak kal yeter.
  • berk70 kullanıcısına yanıt
    ürünü sen mı aldın .nereden bılıyorsun bozuk olduğunu.ülkede herkes dolandırıcı ise sen nesin.sen herkesın dışındamısın.

birşey soracagım mesleğin nedir senin.
  • Anxiolytic kullanıcısına yanıt
    al işte bir tane daha çok bilen.basit ama anlatayım sana.trafıge cıkıyorsan kuralları bileceksin.kırmızı ışıkta gecmek yasak ise geçmeyeceksin.
    yasa yanı sızın sığındıgınzı yasa demiş ki .beğenmedıysen ıade hakkın var.ama aldığın şekilde.aldığın şekıl kotu ıse alma iade et.hasar var ise tutanak tut.

şimde sevili arkadaşım.tutmuyorsa bu senın sorunun .o zaman teslım alma.ben nereden bileyim senmı kırdın söktün bozdun.
    sen sığınmak isteyınce sorun yok.aynı yasaya ben yanaşınca no no no...

alma teslim o zaman.subeye telefon aç.teslim aldığın üürüne ben teslim almadım.imzam yok de.bana ne bunu ben midüşüneceğim.

bunu buradan yazmak yerine herkese çamur atmak yerine.yasada bu sıkıntı var.ne yapabiliriz diye konu aç.
    hak alma.bilmeden dinlemeden konuşma
  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    adamın yanlıs aldıgı tek arabanın parcası olmayan oto koltugunu ayrıca almak ıcın parasını odemek zorunduğunu anlamayan yazılanı anlamayan.belliki konu sahıbınınde benım yazdığımı okumayan birine ne dersin.

sen git at uyu .keşke panel yöneticileri arasıra bu yazı yazanların yazdıklarını okusalarda laf olsun dıye yazı yazanların apoletlerini alsalar.

durun konu açayım.
  • Dehşetengiz kullanıcısına yanıt
    yahu bır ınsan cahil olur amenna.ama birşey olur.cahil olur zırtapoz olur.bişey olur.adam olmayalara adam olmayı öğretmek zor zanaat.o yuzden ben bıraktım.ne olur sanki.yaşayacakları ömürde tüketecekleri o2 belli
  • casper0657 kullanıcısına yanıt
    ey ahlak fazlası A. bırıncısı ben fırca yemem .bana fırça atacak adam yok.ikincisi .sen 5 kez sorup ,bu kadar ınsan da benı haklı bulup,özür dileyip sonrasında etekleri veryansın yapan ,birde namusu şerefi bu kadar kolay ağzına alabilen bir bireysin.adamsın demedim :-)
    senin notunu bana telefon actığında değil ,bunu ucuza almak için telefon actıgında ,sonra hak hukuk bilmeden ben bunu ıade edeyımde sıfırdan fırma bırdaha göndersin dıye dünecek ahlakta bır bireysin.

yahu amacın koltugu almak degılmıydi.bunun için telefon açmadınmı.açtın.sonra nıye ıade ettin.oksijen ziyanı.
    yahu sen nasıl bir erkeksin kardeşim.

sen nasıl bir eğitimci bir babsın.
    yahu senın Allahın kıtabın yokmu.korkmazmısın bu benden cıkar diye.

arabayı aldın.sonra yanlıs aldım dedım.sonra ucretı ogrendın.sonra talep actın.sonra sana dedim ki bana sordun .tamam dedım.numara bıraktın.sonra talep actın

sen nasıl insan genç yetiştiriyorsun kardeşim.suratıma bakıp hala sökük geldi diyorsun.

bunu ya sen söktün ya anan ya baban ya karın.bunu sız yaptınzı .karşında salak yok senin

• quote:

Orijinalden alıntı: vicdan1

ürünü sen mı aldın .nereden bılıyorsun bozuk olduğunu.ülkede herkes dolandırıcı ise sen nesin.sen herkesın dışındamısın.

birşey soracagım mesleğin nedir senin.
    Bozuk olduğu yazılmış çünkü sen genellemeyi de anlamıyorsun herhalde

Mesleğimden sanane

Çok kötü trollsün
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.