Şimdi Ara

Hepsiburada Aracılığı İle Dolandırıldım. Yanlış Duymadınız Okuyun Sizinde Başınıza Gelmesin!!! (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
8
Favori
63.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
329 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ey satıcı zat, 14 günlük yasal cayma hakkını neden tehdit olarak lanse edip duruyorsunuz?

Yasaların alıcıya vermiş olduğu bir hakkını kullanmak istemesi neden sizi bu kadar çileden çıkarıyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • casper0657 kullanıcısına yanıt
    bu urun kargoda mı bozuldu sen mı boz<dun bılmem.

sana defalrca ben oylemedım mı bu kolı parasını ode urunu alma dıye.sen versen ne oalcak.sen daha dune kadar butun satıs sıtelerınden hırsız teif dıye yazılar yazmadınmı.s

ey arkadaslar suan ısmını yazmadıgım bu A. bey ısmındekı kişi var ya bu adama sırf o bebegın hatırına sıfır urun yollandıgı halde 3 gun once.dun butun kanalarda KOTU YORUMLAR HAKARETLER YAZDI.

daha bıraz once yıne aldıgın yerde kotu yazacaktım ama yazamadım dedmedınmı.senın sorunun ne

bu öfeken kinin nedır kardesım.

sana ıbretı alem olsun dıye ,senınle yasalar onunde ozel olarak ılgılenecegım dedım.burada bukadar etıdıgın kufurun aıleme ıanandıgım deerlere,bunun hesabını odemeyceksınmı sanıyorsun.o sıtlerde buralrda yazıkların bellı kayıtlı.senın karsında kım var sanıyorsun.

burası gercekten aydınlanmak ısteyen bılgı sahıbı olmak ısteynler ıcın acılmıs bır yer.ben ıkı gundur ne aılem kaldı ne dedelerım ne sulalem kaldı ne babam kaldı.ne işim ne ekmegım kaldı.

sana bunları odetecegım dedım yaslar karsısında.benım ekmegımle naıl oynadıysan ,aynısını sen kurumunda yaşayacaksın.burada uyelıkten cıkar yada cıkarılırsın onu bılmem ama işyerınde nasıl oalcak onu goreegız.

sana kac defa dedım.ya abı kolı prası nı ode .amaç. kolı parası degıldı kı.amaç depocu cocuk bunu neden odesın.ustelrık senın gıbı bırısı ıcın.urunu alıp ,telefon acıp 300 olmazsa ıade ederım dıye talep acan sen degılmsıın.al işte 4. kez soruyorum.

bu ürünün sana sökük geldiğine serefın namusun uzerıne yemın edermısın ey A.bey.

sna ürünü alma dıye defalarca demedım mı.sen sökük dedüğinde serefının uzerıne yemın etsene,sana bırtek kelıme ettım dıye.

sen 110 tl kargo parasıymıs dıye dalga geecegıne 29 tl ıcın onca yalanı nıye ettın..

sen benım ve bu işletme ıcın buyuk bır tecrube ve sabırsın demiştim.bbana okadar ahlaskız dedın hakeret ettın bak sana bırtek kelım etmedım.burdakı onca ınsanda dahıl.

sen senın gıbı kısılşer ıcın emsal karar olacaksın.senın gıbı davranan her kişinide dosyasına ıslenecek.

eyyy arkadaşlar.

şunu unutmayın hıcbır art nıyetlı magaza bu kanalarda barınamaz.ya sıozde hata yada eksık yada magazada vardır.

amacınız üzüm yemek ise ,eğer siz mağazaya dogruyu oldugu gıbı anlatır sanız her magaza sıze yardımcı olur.

• Anxiolytic kullanıcısına yanıt
    ustadım bu adam kim ki dılekce vermıs yada gerı cekmıs.adamın anlatıklarının hepsı yalan.4 gun once fıramyı aradı ben urunu gerı ıstıyorum dıye.cunku bu adama thh den yazı gıttı.

satıs kanalıda bızat benı aradı ,bnden rıcada bulundu.

ya bu adam satıs kanalına ben fırmayı THH sıkayet etmedım kı bnen urunumu ıstıyorum dıye yalan kousan bır adam.
    ya bu adam bu urun sana sökük geldıgıne namusun serefın uzerıne yemın edermısın soruma 4 dur cevap vermeyen kişi
    ya bu adama benım aılemem ınandıklarıma kufur ettıren adam.
    ya bu adam daha dun aksam bıle butun satıs kanallarında hırsız teif dıye yazı yazan adam.

bu adam bır bebeın kullanacagı urunde ,''ya neyse ne benım hakkım helal olsunda bosver demeyereek ah almaya ısrarla calısan adam.
    ya bu adam bebegın hatırna sıfır urun gonderıdgımız halde daha bırkac saat oncesıne kadar bıle hala kotu yorum yazmaya calsıan bır adam.

ya bu adam var ya ey arkadaslar bu adam ..bak bırsey soylenmıyor .

bu kişi kımsenın canını yakmasın dıye emsal karar cıkarrtılması evınden yada ısyerındne yada telefonundan her nerenden maıl attıysa bulunup tesbıtı nın yapılması ıcın sıkayet edılen adam bu ismi A . olan bey için ,kımsenın rızkı ıle ekmegı ıle oynamasın dıye ,aılesıne sevdıklerıne atalrına laf edılmesın dıye bu adam ıle yasalar onunde ılgılenılcek.benı nasıl tıcaret yaptıgım yerlerde rızkıma manı oldu ıse bu sekıdle karaladı ıse hesabını verecek.

• Yaw el insaf, tüm kayıtları var ilk yazımda da yazdım. Okumuyor yazılanı görmüyor kendi söylediğinden başkasını anlamıyor. Hb müşteri hizmetlerinden arandım ürün iade alınacak kargoya ver denildi. Kargoya verdim. Sen ne yaptın kargoyu teslim alıp thh sonuçlanana kadar tarafsız olarak ürünler bende kalacak dedin ürünleri gasp ettin.
    Ücretini ödedim. Süresi içerisinde iade etmek istediğim ürünü iadesi red olununca haklı olarak thh başvurdum. Sen thh sonuçlanana kadar ürünlere el koyma yetkisini kimden aldın???
    Ne yapacaktım? Hem ücretini öde hem ürünler elinde yok!!! Müşteri hizmetlerine aynen şu yazıyı yazdım. “Thh sonucunun 4 -6 ay arasında sonuçlanacağını yapılanın gasp olduğunu bu durumda savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı bildirerek ya paramın iade edilmesini (ki bu durumda thh yapılan başvuruyu uzlaşma olduğu bildirilerek geri çekebileceğimi bildirdim.) yada ürünün tarafıma geri gönderilmesi gerektiğini uzun uzun anlattım. Bunun sonucu beklemem gerektiğini başka bir görüşme yaparak tekrar aranacağımı bildirdi. Ürünlerimin iadesini thh başvuru yapmış olmamdan dolayı iade almayacaklarını ve geri iade edeceklerini bildirdiler. SÜRESİ İÇERİSİNDE kargoya verilerek gönderdiğim ürünlerin iadesini talep ediyorum.” Dedim.
    Madem bu kadar kendine güveniyordun. Son cümle bak! SÜRESİ İÇERİSİNDE kargoya verilerek gönderdiğim ürünlerin iadesini talep ediyorum. Dikerek gönderdiğin puseti tekrar gönderseydin. Bende thh başvurumdan vaz geçmeseydim.

İşte tamda bu noktada bakın hatası olduğunu bildiği puseti değiştiriyor. Biliyor ki hasarsızını gönderirsem bu adam şikayetinden vaz geçer.
    Şimdi kalkıyor tüm bunlara rağmen savunuyor geriye dönüyor. Kutusuna hasarı benim vermediğim hasarın kargoda oluştuğunu kabul ettiği adi kartonun 70 TL ücretini bana ödetmek istiyor.
    Deseydin ki dürüstçe bu adi karton yerine iki defa kargo ücreti ödedim. Bu zararımı karşılarmısın? Karşılardım. 70 TL adi bir kartona fiyat biçiyor. Ücretini benden tahsil etmek istiyorsun. Kartona zararı ben versem acımayacağım.

• casper0657 kullanıcısına yanıt
    yawwwww ınsan neen ozmn ıade talebınde benı arayın 300 fark odeyerek almak ıstıyorum yazdın.
    bak ben namusum uzerıne yemın edıyorum.sana gonderılen ürün sıfır ve sökük degıldı.bu 1

ey ismi A. bey budolabı kopüğünu kutu etrafına sarıp etrafını tek bantla sarıp oldugun sehırden buraya urun gelırmı.bu urun onlarca araba yuruyen konveyor banttan gecıyor .parca parca geldı dıyorum sana.senın kafana gore kargoladıgın sekılde sozde kopukten banane.buradakı herkes guler sana.

sana bırsey dıyemmı beyfendı.ben sen musterı ıolduıgun ıcın sana farklı seyler yazamıyorum.buradan resım yollayamıyorum.ısmını bıle yazmıyorum.ama işini meslegını nerede ldugunu sana teblıgatlar yapmak ıcın bılıyoruz artık.aynı sekılde muamle goreceksın merak etme.

sana bu urun yollandı sıfır oalrka.hadı benım anlattıklarım yalan.hatamızı anladık ve ana kucagını sıfır yolladık.

be neyın öfkesı neyın kini kardesşim.Sende Allah korkusu yok mu.bu cocuk senın degılmı baskasının cocouguna aldın da hıcmı bıryelrın sızlamıyor.bunu bebek kullnacak kardesım bebek.

hıç mı dusunmezsın ah alırım dıye.sana içimden bırsey gecırmemek kotu dusunmemk ıcın bu kadar zorlarken hale ne scma sapan yazılar yazıuyorsun.kauyıt alıtında dıyorsun ya.

neler kayıt altında goreceksın .sna söz verdım senınle özel olarak yasalar onunde ılgılencek ve senı emsal çıkartacagım.

ben buradan yazarken bukadar kufur ısıtıken bıle işleyışi bılen hmde ıyı bılen bırısı oalrak dilimin dondugunce bırılerını uyardım.alırken şöyle yapın tutuank tutun vs vs.

suan bu yazı yazdıgımzı yerler senın gıbı yalan yazan ınsanlarıcın degıl k.

ya arakdaslar urun aldım söyle oldu neyapmam lazım.yada arakdaslar duden selaleıne gıttım gormenız lazım yada haksız duruma ugrarsın bunuda ıspta eder kazanırsın ,
    sonrasındada bunu ınsnlar yasamasın dıye yazarsın.

senın kesınlesmın kararın mı vardıda bukadar yazılar hakeretler ettın kufurler ettırdın.karsılıgını odyeceksın.bak soyluyorum sana burdakı ınsanlarda okuyor.senmın yazını dun aksam bıtırdım.avukata verdım.evınede calsıtıgın kurumada bu yazılar gıdecek ve attıgın maıller ıcin senden tespıt ıstenecek.

• namusum şerefim üzerine yırtık geldi aynı gün sana resimlerini attım ne dedin gönder değiştirelim. bana namustan şereften bahseden benim sorularıma aynı dürüstlükle cevap veremez belli ki firma yaptığın haksızlığı görmüş gerekeni yapmış sende saldıracak yer arıyorsun.
  • vicdan1 V kullanıcısına yanıt
    Beyfendi klavyeniz mi bozuk yoksa sanal aleme ilk kez mi giriş yaptınız? Yazım hatalarınız oldukça fazla, bu yüzden yönetime şikayet etmek zorundayım. KVKK nedir ayrıca, açıklar mısınız? Yazdığınız kelimelerin çoğunda yazım yanlışı olduğundan dolayı, anlam hatası da olmaktadır. Hayırlı geceler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.