Şimdi Ara

Hepsiburada ATRIX Sayfası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/liste/motorola-atrix/productDetails.aspx?productId=telcepmotatrix&categoryId=371946&SKU=TELCEPMOTATRIX&gclid=CNK64Ne5-bICFQ1Z3god2yoA2Q#Gorseller

ürün açıklaması bölümünün altında

arızalı olan 4 ürün 19 gündür beklemektedir yazıyor.

sizce hb den almalı mıyım ?

bu arada GOLD un antep mağazasını aradım. ATRIX yok elimizde dediler. HB den mi sipariş etmeliyim. GOLD'dan mı ?

• Gold'u seven az.

HB'den al derim. " Teknoloji biraz şans işi. "
  • quote:

Orijinalden alıntı: oricalcus

Gold'u seven az.

Teşekkürler. HB 'De iade şartları nedir ? Kaç günde iade edebiliriz. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arathorn97

quote:

Orijinalden alıntı: oricalcus

Gold'u seven az.

Teşekkürler. HB 'De iade şartları nedir ? Kaç günde iade edebiliriz. Teşekkürler

Ürün elinize ulaştığı andan itibaren herhangi bir sebep belirtmeksizin 7 gün içerisinde geri ödeme ya da ürün değişimi hakkınız var hocam.Ben de Nexus almadan önce Atrix aldım cihazda herhangi bir sıkıntı çıkmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler hocam. inşallah bayram sonu sipariş edecegim Umarim pisman olmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tristan Tzara -- 25 Ekim 2012; 19:15:04 >
  • bende bayram sonu alaxagim burdan hos geccen ay tablet aldim bozuk ciktida benim merak ettigim uretimi durmusmu duracakmiymis birseyler okudum mantiklimi almak
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

bende bayram sonu alaxagim burdan hos geccen ay tablet aldim bozuk ciktida benim merak ettigim uretimi durmusmu duracakmiymis birseyler okudum mantiklimi almak

Hocam çoğu kişi 4.0 güncellemesi gelmeyeceği için almamayı düşünüyor. Ve birde Refurbished söylentilerinden dolayı. Tabi bu özelliklere sahip diğer telefonlar en az 1200 liradan başlıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

bende bayram sonu alaxagim burdan hos geccen ay tablet aldim bozuk ciktida benim merak ettigim uretimi durmusmu duracakmiymis birseyler okudum mantiklimi almak

Hocam çoğu kişi 4.0 güncellemesi gelmeyeceği için almamayı düşünüyor. Ve birde Refurbished söylentilerinden dolayı. Tabi bu özelliklere sahip diğer telefonlar en az 1200 liradan başlıyor.

ya benim icin ics nin hic onemi yok hatta 2.2 favorim diyebilirim : ) hani uretim olayida cok onemli degil sgs nin de uretimi yok ama hala hukumet gibi telefon yoksa kapi gibi garantisi var 2 sene uretimi dursa ne olacak diye sorarlar adama : ) hb den bozuk gelirmi tek sorun bu hani hb nin de huyudur iade mallari tekrar satmak

• ben telimi golddan almistim ikiside iyi yerler bence.

• quote:

quote:

quote:

ya benim icin ics nin hic onemi yok hatta 2.2 favorim diyebilirim : ) hani uretim olayida cok onemli degil sgs nin de uretimi yok ama hala hukumet gibi telefon yoksa kapi gibi garantisi var 2 sene uretimi dursa ne olacak diye sorarlar adama : ) hb den bozuk gelirmi tek sorun bu hani hb nin de huyudur iade mallari tekrar satmak

Beni meraklandıran TeleService'nin şehrimde merkezinin olup olmaması.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.