Şimdi Ara

HEPSIBURADA 'ÇAKMA' ÜRÜN SATAN FİRMALARI KORUYOR! (FİRMA RESMİ DİSTRİBÜTÖR ÇIKTI) (FLO'YU ARADIM) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
3
Favori
38.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
630 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • n11 de 1 haftadır cep telefonu takip ediyorum hafta sonuna 88 tl indirim kodu vermiş n11 firma da hemen bunu telefonun fiyatına eklemiş Uyguniletisim n11 de ki firma.
    hepsiburada dan en son aralığın sonunda alışveriş yaptım gelen tüm ürünler kırık kutusu açılmış kullanılamaz haldeydi firmayı arıyorsun tutanak tutturman gerekiyor ıvız zıvır işlerle uğraştırıyorlar sonuçta bu kadar tutanağıydı akrgosuydu uğraşmıyalım diye buralardan alışveriş yapıyoruz müşteri temsilcileri de sürekli firmaları kolluyor hatta kötü verdiğim puanları ve açıklamaları da yayınlamadılar ondan sürekli iyi yorumlar görülüyor firmalar da..
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    n11com aynen dediğin gibi eski ebay mantığı ile çalışıyor. Kupon ver müşteri gelsin :d o kuponları kullanırken fiyatlar sana özel artıyor mu ? bilmiyorsun bile.. Alışveriş yapacak düzgün bir yer yok malesef illa n11 alcaksam da mağaza ismini internettte aratıyorum sitesi ve müşteri hizmetleri varsa alıyorum yapcak başka bir şey yok el mahkum..
  • resmi distiribitor bunu yapıyorsa direk amerikada ki merkezine mail atacaksın ingiliççe
    https://store.slazenger.com/CustomerServices/ContactUs/ContactForm

adamlar da gerekeni yapacak. Türkiye'de uğraşılmaz bu adamlarla.

Customer Services (cs@sportsdirect.com)

buraya mail at. Hatta mail atmadan önce bu resmi distiribitörü tehtid et. O suratına kapatıp da seni engelleyen resmi distiribitör abi sen bizi yanlış anladın çekmeye nasıl başlıyorl gör

edit: genel merkezleri ingiltere'deymiş bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrew -- 24 Şubat 2018; 1:25:43 >

• LacWer kullanıcısına yanıt
    Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yapan Bloomberg HT TV Haber Koordinatörü Ali Çağatay, Amazon’un 2018 yılı Temmuz ayında resmi olarak Türkiye pazarına giriş yapacağını açıkladı.
  • İşte asıl şimdi devleti suçlamanın zamanı ve yeridir. Bu düpedüz devletin göz yummasıdır.

Şöyle düşünün adam öldürmek suç değil mi? 10 20 kişi açık açık aleni birilerini öldürüp haklarında işlem bile yapılmazsa ne olur? Ülkede her gün binlerce cinayet olur değil mi.

İşte devlet burada bu firmaya 1 milyar ( evet yeni parayla ) lira ceza keserse bir daha kimse yapamaz bu işi.

Suç ne Hepsiburada'nın ne Flo'nun ne de Slazenger'indir. Tek suçlu devlettir.
  • Konuyu öne çıkaralım ve mesaj atalım da popülerden düşmesin. Bunun hesabı verilmeli ve öyle para iadesi ile kurtulmak yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 kuruş ucuz olacak diye rezillik çekmeyin, sizin için önemli olan şeyleri görerek alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Ben hala internet üzerinden alışverişe sıcak bakmayan insanım. Telefon mağazada 2500 ise internette 1700 gibi rakamlara satılmasına ragmen hala mağazaya giden bir insanım çünkü bir sorunda karşımda muhatap aramak isterim.

Ne yazık ki hala E-ticaret için tüketiciyi koruyacak ağır masaya vurmalık kanunlarımız yok. Site üzerinden mesaj yada ticket açıyorsun ve onada otomatik mesaj ile yanıt veriliyor.

Senin gibiler olduğu sürece mağazalar kapanmaz

Yaşasın e-ticaret

Yaşasın hepsiburada com

Hocam milyon tane konu var yaşanan mağdurluklarla ilgili. Adam şofpen alıyor 50 lira az vereceğim diye şofpenin parçaları kırık çıkıyor ardından sizden kaynaklı deniliyor. Gel de uğraş bu sadece bir örnekti.

Ondan sonra gidiyorsun tüketici heyetine durumu belirtiyorsun kargodan tutanak tutuyorsun buraya sağa sola araban varsa yakacağı benzini çekeceğin stresi, harcacağın vakit aynı zamanda çalışıyorsun hiç gerek yok yani bas parayı kafan rahat olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

İşte asıl şimdi devleti suçlamanın zamanı ve yeridir. Bu düpedüz devletin göz yummasıdır.

Şöyle düşünün adam öldürmek suç değil mi? 10 20 kişi açık açık aleni birilerini öldürüp haklarında işlem bile yapılmazsa ne olur? Ülkede her gün binlerce cinayet olur değil mi.

İşte devlet burada bu firmaya 1 milyar ( evet yeni parayla ) lira ceza keserse bir daha kimse yapamaz bu işi.

Suç ne Hepsiburada'nın ne Flo'nun ne de Slazenger'indir. Tek suçlu devlettir.

Caydırıcı ceza olması konusunda haklısın. Ancak bunun muhatabı devlet değildir. Devlet = halktır zaten
  • hocam youtuber'lık var mı? tam bi youtuber başlığı olmuş
    geçmiş olsun bu arada. umarım istediğiniz gibi sonunçlanır
  • gittigidyor hepsibrada gibi siteler saticilarini koruyorlar.

gittigidiyordan mi power bank aldim sayfada kocaman orjinal yaziyordu.

ve fiyat gg olsun diger siteler olsun ayniydi.

aldim kargo geldi baktim gonderenin adresi mecidiyekoyde spotcularin oldugu bir is merkezi yeride biliyorum elektronikciler var orda hep direk uyandim ise ben herneyse kargoyu actim urunun kutusunu acmadim baktim urune cakma hemen ertesi gunu kargoya gittim geri postaladim urunu adamlar beni aradi abi diyo niye iade ettin sizi dedim sikayet edicem gittigidiyora sahte urun satiyosunuz olurmu ya felan bilmem ne bunlar yazmaya basladi kpadim telefonu 5 dkk sonra bidaha aradilr abi kusura bakma arkadaslar yanlislik yapmis elimizde 2 kalite urun var digerini yollamislar sana karismis baskasina gidicek urun sana gelmis dediler istiyosan hemen hatamizi telafi edelim yenisini yollyalim dedi kalsin dedim gg ye yazdim bu durumu hic orali olmadilr ve yorum birakamiyosunuz direk kapatiyolar yazsaniz bile olumsuz gonderiler yayinlanmiyor iste bu sistem cok sacma oraya ozgurce yazicaklki insanlar musteride anlasin ne oldugunu

hepsi buradayada cok yorum yazdim urun cok guzel dedinizmi aninda yayinlaniyor

urun acik geldi kutusu farkli once acilip kurcalanmis baska bir kutuya konup yollanmis ya raf urunu yada teshir urunu yaziyorum yayinlanmiyor.

• hepsiburadadan zorunda kalmadıkça alışveriş yapmayın arkadaşlar geçen yıl ekim kasım gibi 1500 küsür tllik saat aldım çakma çıktı kutusu bile yok doğru düzgün iade sebebine sahte ürün yazdırdım adamlar ertesi sabah kabul etmiş iadeyi resmen kazıklıcak kandırıcak adam arıyolar ve hepsiburada bunu bile bile devam ettiriyo
  • Ckmz17 kullanıcısına yanıt
    Madem böyle olaylar oluyor kullanmayacaksınız siteleri, çok basit bi yöntem.

• Üzücü bir durum gerçekten ve düpedüz nitelikli dolandırıcılık Lakin bir işlem yapılır mı? Sanmamakla birlikte yapılması umudu ve temennisi ile Konu için teşekkür ediyorum Bende söz konusu firmadan alışveriş yaparım sık ve yüklü olmasa da artık bundan sonra daha temkinli yaklaşacağım ve ben hb'nin kendi sattığı ürünler harici farklı satıcılardan ürün almıyorum Bu konuyu gördükten sonra asla da düşünmem artık N11 v.b'ni zaten kullanmam ki tahmin ediyor,ufak tefek de olsa birşeyler duymuştum Sorununuzun ve mağduriyetinizin en kısa zamanda giderilmesi dileğiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XQS

Dostum normalde bilerek yapilmaz ama gozumle sahit oldugum icin diyorum depoda calisan elemanlar ayni orjinal urunu alip yerine sahte koyuyorlar sayimda ise cikmiyor hangi musteriye kakalarlarsa onda patliyor boylelikle kimin kime caktigi belli olmuyor keza oto sanayide ki serefsizlerde orjinal parca diye kiytirik cakma parcayi takip kakaliyorlar Türkiyede bastakinden en asagisina kadar sahtekar dolu uyanik olmak istesende olamiyorsun bazi kosullarda

Acı gerçek hadi üst tabakayı anladım da en alt tabaka bile şerefsiz ahlak yoksunu dolandırıcılar ile dolu ki milliyetçi bir insan olarak ülkemin insanın dan nefret ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: riaz

hocam bir ürün aldığınızda kusurlarını yazmayın,
    beğenmedim diye iade edin
    yoksa kusurlar üstünüze kalıyor.

aynen en iyi yöntem bu ,diğer türlü bir sürü uğraştırıyorlar
    insana zorla yalan söylettiriyorlar ama hak ediyorlar doğrusu
    lakin artık internet satış sitelerinin tamamı böyle ,hb.nın eski halinden eser yok ,artık güvenilir falan değil (diğerleri de çok farklı değil)

bu firma 2. el ürün satıyor diye hb.ya şikayet ediyorum ,cevap olarak özür dileriz telefonu iade edebilirsiniz diye cevap veriyor
    gg.da dahi 2. el ürünler belirtilerek ,o bölümde satılırken ,hb. gibi bir sitede sıfır gibi satan firmaya bir şey yapmıyorlar
    aldığınız ürün için yorum yapın diyor ama yayınlamıyor (işine gelmeyenleri) o nedenle ben artık hb.da yazan yorumları hiç ciddiye almıyorum

• 37 liraya iki kişi dışarıda yemek yiyemiyor abicim iyi misin sen? Ayakkabın yırtık gelir eksik gelir haklısın derim de, orjinal beklemen zaten hata. 37 liraya nerde ayakkabı var ben 2010 yılından beri 120 liranın altına bir çift ayakkabı almadım alamadım. O paraya terlik gönderirdim dükkanın yerinde olsam.

• Hepsiburada yani normaldir. 2.000 liradan sattığı laptopu KDV indirimi diye 3.000 liradan yine 2.000 liraya düşmüş gibi gösterip satıyor. Adamlar işini biliyor (: Araştırma yapmadan sazan gibi almamak lazım

• Hepsiburada alışveriş sitesi değil karşılaştırma sitesidir. Benim için yıllardır böyle, hiç de değişmeyecek
  • Bende 2 ay önce karşılaştığım durumu yazayım.
    Saatin markası ve modeli Emporio Armani Ar1811 Hepsiburada bu saati 490 tl gibi fiyata satıyordu.Diğer Tüm sitelerde resmi satıcısı da dahil en ucuz 1100 TL a bulabildim.
    Ankarada yaklaşık 10 tane firma gezdim hepsinin fiyat aralığı 1000-1100 arasındaydı.En sonunda Tanıdığım saatçiye bu fiyata nasıl satılıyor dediğimde adam baba güldü ve direk sahte dedi. Yurt dışı fiyatı bile o fiyatında bile düşük satıyor hepsiburada...Saatin orjinal kordonu geliş fiyatı 360 lira zaten o saatin o fiyata orjinal olarak satılma ihtimali yok dedi.Çok müşterimiz Geliyor en çokta diesel marka saatlerde karşılaşıyoruz ürünler sahte yada Kendi garantileri kapasımında oluyor diesel firması ile mahkemelik olduğunu bile duyduk demişti ama ne derece doğrudur bilmiyorum.

Ayrıca Note 8 forumunda bir arkadaşta resmi Türkiye cihazının etiketinin üzeri sökülüp tekrar etiket takıldığı farketmişti.

Parfüm olayına hiç girmiyorum zaten

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.