Şimdi Ara

HEPSIBURADA 'ÇAKMA' ÜRÜN SATAN FİRMALARI KORUYOR! (FİRMA RESMİ DİSTRİBÜTÖR ÇIKTI) (FLO'YU ARADIM) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
286
Cevap
3
Favori
38.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
630 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayni ayakkabıdan aldım ama hiç dikkat etmedim. 41 giydiğim icin 41 siparişi geçtim ama kalıbı dar geldi, birkaç parça eşya vardı yollarım dedim ama 37 tl olunca kardeşime verdim ama insn hiç dikkat etmedim. Dediğim gibi fiyatı 37 tl bu namus.. ile uğraşmaya değer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarıda adları geçen sitelerden bu ayakkabıları alırsak sahte olup olmadıgını nasıl anyacağız.tum yabancı spor ayakkabı satıcılarının turkiye, de yetkili firmaları var mı acaba.
    ben de hepsi burada,n11 ve g.gidiyordan alış veriş yapıyorum. 10 gun kadar önce spor ayakkabılarını inceledim.hepsınde orjınal ve yetkili satıcı diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ckmz17

bikere bunlari turkiye cumhuriyeti kanunlari koruyo kanunlarimiz tamamen bunlari korumaya yonelik adamlarin dolandiriciliklarini resmen kolluyolar yasal hale getiriyolar

edit : kardes kusura bakmada o fiyata da orjinal ayakkabi vermezler seninde ise uyanman lazim

Yok bu fiyata olmaz, yok orijinal olmaz, yok bilmem ne olmaz... Geciniz efenim bunları. Bu işin adı indirim. Ne fiyat yazıldıysa o!! İstiyorsa 10 binlik ürünü 1 lira diye yanlış girsin . İndirim diye satıyorsan, afedersiniz it gibi göndereceksin. Uzay ve teknoloji çağında yaşıyoruz. Tek tuşla uzaya araç yolluyoruz. Geçen bir gezi adresi tamamı yurtdışı olmak üzere 1 Euro’ya binlerce bilet millete aldırdılar. 1 Euro’ya dünyanın öbür ucu. Bu yüzden bırakın bu tip savunmalari, kabul edilemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeyneparin -- 23 Şubat 2018; 23:54:23 >

• Yalnız slazenger çok bozmuş kalite olarak

Eskisinden eser yok önermem kesinlikle.
  • Zorda kalmadıkça HB ürün almam. Sorun yaşamdım şu ana kadar ama ürün kullanıcı yorumları sansürlü belli. Bu tür detaylara önem veririm. Firmanın yaklaşımı ile alakalı fikir verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeyneparin

quote:

bikere bunlari turkiye cumhuriyeti kanunlari koruyo kanunlarimiz tamamen bunlari korumaya yonelik adamlarin dolandiriciliklarini resmen kolluyolar yasal hale getiriyolar

edit : kardes kusura bakmada o fiyata da orjinal ayakkabi vermezler seninde ise uyanman lazim

Yok bu fiyata olmaz, yok orijinal olmaz, yok bilmem ne olmaz... Geciniz efenim bunları. Bu işin adı indirim. Ne fiyat yazıldıysa o!! İstiyorsa 10 binlik ürünü 1 lira diye yanlış girsin . İndirim diye satıyorsan, afedersiniz it gibi göndereceksin. Uzay ve teknoloji çağında yaşıyoruz. Tek tuşla uzaya araç yolluyoruz. Geçen bir gezi adresi tamamı yurtdışı olmak üzere 1 Euro’ya binlerce bilet millete aldırdılar. 1 Euro’ya dünyanın öbür ucu. Bu yüzden bırakın bu tip savunmalari, kabul edilemez.

Zeynep hanım saygılar monşante...

Bu gezi sitesi 1 euro sattığı uçak biletleri iptal edildi diye biliyorum emin misiniz sattığından ?

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Ben hala internet üzerinden alışverişe sıcak bakmayan insanım. Telefon mağazada 2500 ise internette 1700 gibi rakamlara satılmasına ragmen hala mağazaya giden bir insanım çünkü bir sorunda karşımda muhatap aramak isterim.

Ne yazık ki hala E-ticaret için tüketiciyi koruyacak ağır masaya vurmalık kanunlarımız yok. Site üzerinden mesaj yada ticket açıyorsun ve onada otomatik mesaj ile yanıt veriliyor.

Senin gibiler olduğu sürece mağazalar kapanmaz

Yaşasın e-ticaret

Yaşasın hepsiburada com

• quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

İyide bu adamlar , bu markanın yetkili satıcısı veya distribütörü orjinal sitenin en altında yazıyor

Nasıl sa yetkili satıcıyım ayağına millete çakma malzeme satıyor yazık arkadaş

Geçmiş olsun ben olsam firmanın ana merkezine de bildirirdim bu durumu

HEPSIBURADA "ÇAKMA" ÜRÜN SATAN FİRMALARI KORUYOR! (FİRMA RESMİ DİSTRİBÜTÖR ÇIKTI) (FLO'YU ARADIM)

Hocam sizin mesajınızı görmeden önce Slazenger Türkiye Resmi Distribütör'e mail atayım dedim siteye girdim aynen sizin gördüğünüzü gördüm ve şok oldum. Şimdi ben bunları kime şikayet edeceğim?

Ürün sayfasında yorumlara da kesinlikle yazın. 1 yıldız verip, Ürünün sahte olduğunu ve satıcı firmanın telefonu kapatıp bir daha bilerek açmadığını falan iyice yazın, en azından şimdilik başkaları satın almasın.

Aklıma gelen diğer şey ise BİMER'den Ticaret ve Gümrük Bakanlığına şikayet etmek.

Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 24 Şubat 2018; 0:19:8 >

• tam diyecektim ohaa artık ama 35liraya orjinal slazenger alabileceğini düşünmek acayip bi kafa. bugun pazarda babannrmin ayakkabısı bile 40 - 60? hangi kafayla bu fiyatlara orjinal olduğunu düşünüp sipariş veriyorsunuz?

• Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    bugün gündüz yazdım hocam fakat yayınlanmadı maalesef. yayınlanacağını da sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeyneparin

quote:

Hatalı yazılan fiyat sebebi ile aldığınız malı "it gibi" size yollamak zorunda değildir kimse. Dakikasında "Ya, stokta kalmamış, çok özür dileriz. Bizim hatamız, satışı iptal edip anında paranızı iade ediyoruz" diyebilirler, hiçbirşey diyemezsiniz. Hatta dürüst davranıp "Fiyatı yanlış girmişiz, satışı iptal etmek zorundayız, anında iadenizi geçeceğiz, bu hatadan ötürü özür dileriz." de diyebilirler. Çoğu alışverişte cayma hakkı vardır. Ürün kargoya verilmeden sizin de cayma hakkınız vardır. Bu tek taraflı işlemek zorunda değil, karşı tarafın da böyle hakları olabilir. Satınalma yaparken kabul ettiğiniz satış sözleşmesinde böyle şeyler de yazar genelde.

Burada esas olan, iddia edilen ürünü yollamaktır. Orjinal ürün olduğu belirtiliyorsa orjinal ürünü yollamaktır. Fotoğrafta ve açıklamalarda ne yazıyorsa o ürünü yollamaktır. Sonrasında da garantisi varsa arkasında durmaktır. Bunun dışında hata her zaman olabilir. Bunun telafisi de satışın iptal edilmesidir. Hatalı ürün de yollanabilir. Çözümü, müşterinin isteği doğrultusunda, isterse satışı iptal etmek, isterse doğru ürünü tekrar yollamaktır. Hataların çok olması tabii ki kabul edilemez. Hataların nadiren yaşanması ve telafi edilmesi önemlidir. Bu kadar. Aynı hatalar bir markette, reyonda da olur, vatan bilgisayarda usb bellek alırken de olur. Reyonun üzerinde fiyat etiketi yazar. Ona güvenip alırsın. Kasaya gidersin, 2 kat fiyat çıkar. Birileri karıştırmış, yanlış fiyat etiketini yanlış yere koymuştur. Ancak kasada barkod okutunca gerçek fiyat çıkar ortaya. O anda "Hayır, siz bunu bana bu fiyata satmak zorundasınız" diyemezsiniz. Ortada hata olduğu barizdir. O anda ister ürünü alırsınız, isterseniz almazsınız. Ama, daldırır da alırsanız ve geç fark ederseniz (mesela eve geldikten sonra) iş karışır. İyi niyetli bir satıcının ikiletmeden iadeyi yapması gerekir.

Ancak, indirim açısından dediğiniz kesinlikle doğru. Karşı taraf 50TL'ye 200TL'lik ürünü orjinal diye satıyorsa ve fiyatında sehven bir hata yoksa, o ürün orjinal olmalıdır. Aksi durum dolandırıcılıktır.

• Metin* kullanıcısına yanıt
    okuma yazmanız yok herhalde ayakkabının orijinali 50 lira diyorum indirimli hali 37 lira nasıl olamıyor?

• Yıllarca HB dan 100 den fazla alış verişim olmuştur, 2018 itibariyle bıraktım, sadece n11 i kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: roodlust

mesala eve süpürge mi lazım ? hemen giriyorsun hepsiburadacom a fiyatlara bakıyorsun listeliyorsun (kullanımı cidden çok kolay). Yorumlara vs bakıyorsun kafana yattımı hoooooop hemen n11com a gidiyorsun aynı ürünü listeliyorsun hem daha ucuza alıyorsun :)

buralar mantık koktu aynı ben hahaha :D
  • Binlerce liralik alisveris yapmistim hepsiburadadan, hatta 1-2 gun icinde 400tl lik alisveris daha yapacaktim, diger alternatiflere yonelecegim gibi.

• ayakkabı daha önceden şok da 25 tl ye satılımış.

HEPSIBURADA "ÇAKMA" ÜRÜN SATAN FİRMALARI KORUYOR! (FİRMA RESMİ DİSTRİBÜTÖR ÇIKTI) (FLO'YU ARADIM)
  • jac0B0 kullanıcısına yanıt
    Ben 2 gün önce 1002 tl lik alışveriş yaptım bu gün teslim ettiler.
  • Dostum normalde bilerek yapilmaz ama gozumle sahit oldugum icin diyorum depoda calisan elemanlar ayni orjinal urunu alip yerine sahte koyuyorlar sayimda ise cikmiyor hangi musteriye kakalarlarsa onda patliyor boylelikle kimin kime caktigi belli olmuyor keza oto sanayide ki serefsizlerde orjinal parca diye kiytirik cakma parcayi takip kakaliyorlar Türkiyede bastakinden en asagisina kadar sahtekar dolu uyanik olmak istesende olamiyorsun bazi kosullarda

• kod adı çökertme K kullanıcısına yanıt
    selam olsun ajan smith

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.