Şimdi Ara

HEPSIBURADA 'ÇAKMA' ÜRÜN SATAN FİRMALARI KORUYOR! (FİRMA RESMİ DİSTRİBÜTÖR ÇIKTI) (FLO'YU ARADIM) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
3
Favori
38.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
630 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    Suç sende kardeş 37₺ ye Slazenger ayakkabı mı olur alırken hiç şüphelenmedin mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazıları n11 den alırım artık falan demiş. Aynı firma n11e de dükkan açmış olabilir. Yani n11 dekine de güvenemem ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LacWer kullanıcısına yanıt
    amazon yaza doğru geliyor. ofislerini falan açmışlar. hatta ofisleri zaten varmıi da işte tam kapasiteye yaza doğru geçeceklermiş. benim hatunu iş görüşmesine çağırmışlardı ordan biliyorum.
  • N11 küçük esnafın cirit attığı bir platform tavsiye etmem n11 sorumluluk kabul etmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: roodlust

mesala eve süpürge mi lazım ? hemen giriyorsun hepsiburadacom a fiyatlara bakıyorsun listeliyorsun (kullanımı cidden çok kolay). Yorumlara vs bakıyorsun kafana yattımı hoooooop hemen n11com a gidiyorsun aynı ürünü listeliyorsun hem daha ucuza alıyorsun :)

Hepsiburada'da objektif yorum yok. Onlarca olumsuz yorum yazdım hiç biri yayınlanmadı. Yorum konusunda N11 daha objektif. En azından yazdığın yorum onay vs. beklemiyor. Gerçi onlarda sonradan yorum siliyorlar ama yine de hb ye göre daha objektif. Ayrıca listeleme konusunda da n11 daha iyi (fiyata göre, mağaza puanına göre, yorum sayısına göre, satış miktarına göre, yeni ürüne göre vs.)
    Hepsiburada'ya ucuz fiyat çıkmadığı sürece tıklamıyorum bile.
  • Baslik sahibi arkadas slazenger markasini orjinal birsey saniyormus, altindan baska marka cikinca sasirmis.

Slazenger'in sahsen kendisi öz fasondur zaten, uyanin vatandas.

• geçmiş olsun, sende de biraz kabahat var ama 40tl' ye slazenger mi olur arkadaş. nike, adidas vs. gibi ürünlerin fiyatları ortada. hepsiburadanın yaptığıda yenilir yutulur cinsten değil. Pazaryeri oldu dertler katlandı
  • Hb tek başına iken oldukça iyi idi ama sonra mağazalara açılınca bozuldu. Aslında düzgün firmalar ile çalışsa sorun olmaz ama neyse... Genelde bende n11 veya gg tercih ediyorum onlarda bile dikkatli alış veriş yapıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene bir satıcısından orijinal diye kulaklık aldım. Ama kulaklık orijinal değildi ve bunu yoruma yazdım ama yorumum silindi. O zamandan beridir hb den ürün almıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

N11 küçük esnafın cirit attığı bir platform tavsiye etmem n11 sorumluluk kabul etmiyor

n11'de ürün satan biri ile görüştüm. Aynı işi yapan bir adam yanlış fiyat girmişti. Eğer bu yanlış yazdığı fiyattan ürünü alıcıya göndermezse üyeliği iptal dahi olabilir diyordu.
  • interwap kullanıcısına yanıt
    11.11 zamanı ben 6 farklı müşteri hizmetleri ile görüştüm her hangi bir problemde satıcı ile kendi aranızda çözmeniz gerekir dediler.

N11 den İphone 8 alıp problem yaşayan bir arkadaş ilgili dükkan ile mahkemelik oldu.

Satıcı muhtemelen size güven vermek için öyle söylemiştir.
  • Belki de. Ama satıcı ile n11 üzerinden alışverişimiz yok. Bulunduğumuz yerde esnaf.
  • N11 i de sevmem ama çakma ürün satan bir dükkanı şikayet ettiğim için dükkanı kapatmışlardı baya şaşırmıştım

• iflas etse de vatandaş kurtulsa
  • Hb ile ilgili son zamanlarda garip olaylar oluyor

Bilinçli bir algımı yapılıyor sosyal medya takımlarınca yoksa durum nedir bilinmiyor

Milyar dolar sermayesi olan bir firmada bahsediyoruz

Çakma ürün nasıl satar akıl almıyor yada birileri bizlere yön vermeye çalışıyor rakip siteler

• quote:

Orijinalden alıntı: LacWer

Amazonun Türkiye gelmesini dört gözle bekliyorum. Gelsinde şu hepsiburada denen soyguncu firmayı batırsınlar

Amazon Türkiye de resmi olarak faaliyete başlarsa Türkiye'nin iğrenç kan emici vergi sistemine tabi olacak ve şu anki fiyatlarını mumla arayacağız. Steam de Türkiye de yerelleşti, sonuç fiyatlar bakımından hüsran oldu. Sadece fiyat değil, hizmet kalitesi olarakta mesela amazon.com ile amazon.de arasında dağlar kadar fark var. Amazon.de müşteriyi üzer, amazon.com asla üzmez. İstisnalar kaideyi bozmaz. Genel itibariyle amazon.de nin müşteri hizmetlerinden kimse memnun değil.

Tüm bu örnekler varken sizce amazon.tr diye bir şey olursa fiyat ve hizmet kalitesi bakımından ne bekleyebiliriz? Bence koca bir hiç. İlk başlarda iyi hizmet verir ama sonrasında amazon.tr de ülkemizin iğrenç ticaret ahlakına uyum sağlar.

Dua edinde amazon Türkiye de yerelleşmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

Hb ile ilgili son zamanlarda garip olaylar oluyor

Bilinçli bir algımı yapılıyor sosyal medya takımlarınca yoksa durum nedir bilinmiyor

Milyar dolar sermayesi olan bir firmada bahsediyoruz

Çakma ürün nasıl satar akıl almıyor yada birileri bizlere yön vermeye çalışıyor rakip siteler

diğer durumlarla bir ilgim veya bilgim yok fakat ben kendi halinde cebini düşünen bir öğrenciyim. sadece karşılaştığım durumu buradan anlatıyorum. bu kadar senaryo kurmanıza gerek yok yani yoksa yıllardır hepsiburadayı kullanan yine benim isterseniz siparişleri bile gösteririm

• valla hb'den yıllardır alışveriş yapıyorum çok ciddi denilecek seviyede problemler yaşamadım bazen kargomun geç geldiği gibi durumlar oldu ama yok siparişim yanlış geldi yok iade almadılar gibi durumlarla karşılaşmadım. genelde satıcısı hb olan ürünleri tercih ediyorum. satıcısı farklı olan mağazalara ise kesinlikle bulaşmıyorum.

1.sayfa'ya baktımda 37 liraya slazenger ayakkabı bir de satıcısı farklı yani bu böyle durumlarda özellikle türkiyede yaşıyorsanız uyanık ve dikkatli olmak gerek. o ürünün sahte olma olasılığı çok yüksek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsibkyolunda... yavaş yavaş kendini oraya sürüklüyor imitasyon ürün olarak belirtilmesi lazım satarken tüketicide ona göre en azından ne aldığını bilir ona göre davranır sahtecilik yapmaya gerek yok

• Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    bugüne bugün bir Nike, Puma gibi markaların Resmi Distribütöründen aldığınız ayakkabının sahte olmasını bekler miydiniz? Slazenger olunca nasıl anlayabilirim?

Her ne kadar satın alırken resmi distribütör olduğunu bilmesem de çakma çıktığını anladıktan sonra öğrenmek daha acı değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 24 Şubat 2018; 10:38:48 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.