Şimdi Ara

HEPSIBURADA 'ÇAKMA' ÜRÜN SATAN FİRMALARI KORUYOR! (FİRMA RESMİ DİSTRİBÜTÖR ÇIKTI) (FLO'YU ARADIM) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
286
Cevap
3
Favori
38.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
630 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

Hb ile ilgili son zamanlarda garip olaylar oluyor

Bilinçli bir algımı yapılıyor sosyal medya takımlarınca yoksa durum nedir bilinmiyor

Milyar dolar sermayesi olan bir firmada bahsediyoruz

Çakma ürün nasıl satar akıl almıyor yada birileri bizlere yön vermeye çalışıyor rakip siteler

diğer durumlarla bir ilgim veya bilgim yok fakat ben kendi halinde cebini düşünen bir öğrenciyim. sadece karşılaştığım durumu buradan anlatıyorum. bu kadar senaryo kurmanıza gerek yok yani yoksa yıllardır hepsiburadayı kullanan yine benim isterseniz siparişleri bile gösteririm

Kardeş sana laf etmiyorum ama satıcısı hb olan mallar sahte çıktı diyen çok kişi var bu bende şüphe yaratıyor yılların firması bunu yapacak cesareti bulamaz nasıl yapar adam şampuan aldım sahte diyor ama hiçbiri ben şampuanı getiren türkiye firması ile iletişe geçeyim ortak hukuk mücadelesi verip hb gebze depoyu bastıralım savcılık vasıtası ile sahte ürün araması yaptıralım demiyor

Kusura bakmada burda paralı sosyal medya team denilen rakipleri zor durumda bırakıcak elemanlar olduğunu düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hepsiburada işin tadını iyice kaçırdı . Benimde aldığım ürünler en geç 3 iş günü içinde gönderilecek diye not vardı 22 gün geçti ürünler kargoya bile verilmedi hepsiburada ya defalarca mail attım telefonla ulaştım hep kalıp cümlelerle cevap verildi şikayet form oluşturuyoruz biz size döncez denildi ama birkere bile dönüş yapmadılar. Sitede satıcı firmanın iletişim bilgileri yoktu hepsiburadaya bildirip kontak numarası istedim firma ismini Google dan arayıp ordan bulun dediler. En son artık lanet olsun dedim siparişimi iptal etmek istedim 1 hafta da öyle oyaladılar . Sonuçta bir daha asla bulaşmayacağım bir site

• Virtual Reality kullanıcısına yanıt
    Bu konuda haklısınız hocam. Eğer Türkiye Amazonun yöneticileri bizim Türkler den olurda hepsiburadadan çokta farklı bir hizmet olmaz. Ama iş ahlakına sahip birilerini başa getirirlerse çok farklı olur.

Ben bir defasında telefonum için kılıf aldım 2 hafta sonra geldi ve kılıf da çok hafif dikkatli bakınca anca belli olan boya atması vardı. Amazona mesaj atıp durumu bildirdim ve iade süreci başlattım. Daha sonra amazon bana geri döndü ve bana ürün sizde kalsın göndermeyin paranızı iade edecez dediler ve paramı verdiler. O gün ciddenn beni etkiledi adamlarda ki iş ahlakına hayran kaldım

• torex ile slazenger markasını üreten ve satan aynı firma
    adamlar torex markasını satamayınca, meşhur olan slazenger markaya çevirmişler
    slazenger ingiliz markası dev bunu yapan tr isim hakkını alan firma kendini akıllı sanıyor
    isim hakkını vermişsin ne bir denetleme ne bir kalite kontrol hiçbirşey yok

sonuç olarak türkiyede slazenger markası torex altyapısını kullanıyor buda 5 para etmez
  • Aldığın ayakkabının altına yorumunu yap hocam. Olayını bahset başkaları yaşamasın aynı sorunu. Dolandırıcı kansız herifler
  • Hepsiburada uzun zaman önce mefta oldu. Amazon gelse sıkıntılar bitse. Ayrıca odamda kayıt yapan IP kameram var, kargodan gelen herşeyi kameranın önünde açıyorum, olumsuz bir durum varsa itiraz etmeden mağduriyeti gideriyorlar. Tavsiye ederim.

Şirketi dolandırıcılıktan mahkemeye vermek lazım en sağlamı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hb, n11 ve benzeri siteler için bu şikayetler ciddi boyutlara ulaştı. Millet olarak iyi işleyen bir sistemden, insanların mağduriyetini düşünmeden nasıl faydalanılır ve kötüleştirilebilir ona kafa yoruyoruz. Ancak bahse konu Amazon, ebay da durumlar farklı değil. Yorumlara bakıldığında memnuniyetsiz ve alavereli alışverişler yer almakta. iyi tarafı slazenger ı , torex diye çakamamaları sanırım.

Zihniyet değişmediği sürece Amazonu da kısa sürede kendimize benzetmemiz kaçınılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focust -- 24 Şubat 2018; 12:10:46 >
  • Ticaret ahlakı konusunda dünyada belki de açık ara en kötü ülkeyiz. Bu durumda savcılığa suç duyurusunda bulunulsa acaba nasıl bir yaptırım olur?
  • 1.5 yıl önce HB'den neredeyse GTX 1070 alıyordum. Sonra vazgeçtim. Sürekli burada açılan bu konuaları görüyorum. Daha buradan alışveriş yapma fırsatım olmadı. Bu gidişle de olmayacak. Şu Amazon HB'yi alacaksa alsın artık. Kurtarsın bizi bunlardan. Amazon muhipleri ve manda cemiyeti falan kurulsa insanın üye olmak isteyesi geliyor neredeyse.
  • Bunlar son çırpınışları. Birkaç ay içerisinde AMAZON Türkiye açılıyor. Hatta müşterilerinden birisi firmamız adına biz olduk. (Selay Oyuncak)
    Amerkika ve Almanya'da ki hizmetin ve insana verdikleri değerin %20 sini verseler n11, hepsiburada, gittigidiyor hepsi çöp olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersind3

Bunlar son çırpınışları. Birkaç ay içerisinde AMAZON Türkiye açılıyor. Hatta müşterilerinden birisi firmamız adına biz olduk. (Selay Oyuncak)
    Amerkika ve Almanya'da ki hizmetin ve insana verdikleri değerin %20 sini verseler n11, hepsiburada, gittigidiyor hepsi çöp olur.

N11 i geçemez

11-11 günü efsanesini geçebilmek için 2 katı kampanya yapması gerek

11-11 nimettir

• Sokak pazarından farkı yok artık. Güzelim siteyi ne hale getirdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LampdaLamp

https://store.slazenger.com/customerservices/contactus/contactform

buraya yazdım bakalım ne olacak sağolun
  • quote:

quote:

Bunlar son çırpınışları. Birkaç ay içerisinde AMAZON Türkiye açılıyor. Hatta müşterilerinden birisi firmamız adına biz olduk. (Selay Oyuncak)

N11 i geçemez

11-11 nimettir

Amazon'da ki Black Friday ile ilgili bu forumda sayfalar mevcut. Aşağı kalacaklarını sanmıyorum. En azından çakma ürün satmanın yasak olduğu bir site. Bu bile bir avantaj

• En iyi alışveriş sitesi n11 bence

Şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım .soru cevap kısmıda çok güzel çoğu firma anında cevap veriyor.

• quote:

quote:

quote:

N11 i geçemez

11-11 nimettir

Amazon'da ki Black Friday ile ilgili bu forumda sayfalar mevcut. Aşağı kalacaklarını sanmıyorum. En azından çakma ürün satmanın yasak olduğu bir site. Bu bile bir avantaj

Bizim türk apaçiler bulur çakma satma yöntemini amazonda gider çok net

Darty gibi

Müşteri memnuniyeti en iyi firma kaçtı gitti

• Amazon'da üçkağıt yapmaya kalkarsanız hesabınız uçar. Satıcı da olsanız alıcı da bu böyle. Zaten binbir zahmetle üye olunuyor.
  • Adı üstünde işte hepsi burada...

• Bende pc almistim yaklasik 3.400 liraya.Ekraninda isik sizmasi vardi bunu magazayla konusarak tekrar iade ettim.1 ay boyunca beni oyaladilar.Cayma hakkimi kullaniyorum diyiyom fark etmiyor.Musteri hizmetleri hergun ayni seyi tekrarliyor.1000 dakkanin hepsini bu musteri memnuyeti sifir olan hatta magazasini savunan kazikci firmaya harcadim.

En son baktim olacagi yok hakem heyetine basvurdum bi kacgun sonra parami yatirdilar.

Tam 1 ay parama el koydular resmen.Kesinlikle alisveris yapmanizi tavsiye etmem.Simdilik sorun yasamamis olabilirsiniz ama bu urunun size saglam gelmesinden kaynakli.Birkez cakma veya arizali bir urun geldimi o zaman burnunuzdan getirirler ve gercek kurumsaliklarinin farkina o zaman varirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.