Şimdi Ara

HepsiBurada Canon fotoğraf makinesinde tedarikçi firması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepsiburada Canon fotoğraf makinesini hangi firmadan tedarik ediyor. Belki ordan alıpta garanti belgesinde firma ismini gören olmuştur diye soruyorum. Tahmin ediceğiniz üzere hepsiburada ürünü yollamadı muhattapda bulamıyorum. Belki tedarikçi firma hiç olmazsa merakımı giderir.

• Hepsiburada tedarikçinin elinde yok diyor. Hiç olmazsa tedarikçiden ürünün ne zaman eline geçeceğini öğrenebilirim diye düşündüm. 16. gün bugün sinirlerim alt üst oldu.
  • up
  • Arkadaşlar ben firmayı buldum. Belki benim gibi arayanlar olur diye paylaşayım buradan. Hepsi burada Canon fotoğraf makinelerini Neotech firmasından tedarik ediyor.Arayıp görüştüm hepsiburada nın bana tedarikçide yok dedikleri makinede uzun zamandır ellerinde varmış. Nedense bana 17. gün olmasına rağmen ürün yok diyorlar. Hayırlısı bakalım nereye varacak bu iş.
  • 18 gündür Hepsiburada.com Canon Sırt Çantamı göndermedi söylediğiniz tedarikçiye biraz önce mail attım umarım bir sonuç çıkar.
  • Bende diyorum birisi hesabımı ele geçirmiş ben böyle msj yazmadım :) 2 yıldan fazla olmuş yazalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.