hb dan 1-2 ay önce yaptığım alışverişten 100 tl worldpuan geldi , okul zamanı olduğu için hb dan okul çantası , beslenme çantası , kalemlik , kalem olmak üzere 4 kalem alışveriş yaptım 104 tl olarak puan ile ödemeyi yaptım , evvela beslenme çantasını temin edemeyip kafalarına göre iptal edip yerine başka bir tane eklemişler , mesaj mesaj üstüne atarak onların eklediğini sildirip yerine benim istediğim bir tanesini eklettim ,siparişim kargoya verildi , paket elime geçtikten sonra açtım fakat okul çantası , okul çantası olamayacak kadar küçükmüş , hata bende ölçülerini dikkatli incelemedim , ama içine 4 adet defter ancak sığar ölçüler 23*31*11 cm , neyse , iade formu oluştururken sorulan sorulara , bedelin ödeme kuponu olarak hesabıma ekleneceğini , ve yerine başka bir çanta alacağımı belirttim , verdikleri kargo kodu ile çantayı kargoya verdim , kargo onlara ulaştığında bedel olan 47 tl yi kredi kartıma yansıttıkları mesajını aldım , tabi haliyle hesaba yansıyan puanda iptal edildi , yani anlayacağınız çantayı boşuna gönderdim , şimdide ağzıma geleni yazdım adamlara , ya madem bu parayı kredi kartına yansıtacaksınız , ne diye bana soru soruyorsunuz parayı ödeme kuponu olarak mı istersiniz diye , sonuç olarak 2004 yılında alışveriş yapmaya başladığımwww.hepsiburada.com dan bu güne kadar 15 000 tl civarı alışverişim olmuş ve üyeliğimi iptal etmeleri için mesajları peşpeşe attım adamlara , Allah belanızı versinnnnnnnn
ben 2005 ten beri alışveriş yaparım iki veya üç defa karmaşa yaşadım, sakın puan olayına girince iptal işine bulaşmayın. bu olaydaki gibi çok zararlı çıkarsınız. kötü ama çok dha kötüleri var. tecrübeliyim bu konularda. bunlar gibisi az.