Şimdi Ara

Hepsiburada.com 15-19 Nisan Yanıltıcı İndirim Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
59
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 Nisan'da ilgili site üzerinden indirimli tutarı 17.082TL olan bir ürünü satın almaya karar verdim.

Üründe Hepsiburada.com ana sayfa vitrininde "Premium İle" ifadesi ile ürünün fiyatı 18bin'den 17bin'e düşüyordu.

Premium üye olmama rağmen sepette ürüne hiç birşekilde indirim yapılmadığını farkettim ve aynı gün canlı desteğe konuyu bildirdim.

Kayıt açtılar sorunu düzeltiyoruz dediler.

Ertesi gün baktığımda tüm ürünlerde "Premium İle" ifadesini kaldırıp "Sepette İndirim" 'e çevirmişler. Yine aynı durum vardı. Ürün fiyatı 18bin, sepette olması gereken 17bin ama hiçbir kullanıcıda ürün sepette 17bin olarak gözükmüyor. 17bin'e satın alınması mümkün değil yani.

Sonrasında 18 Nisan Cuma günü kampanyada aksaklık olduğunu ve tarafıma "250TL" indirim kuponu tanımlamışlar.

Bu yanıltıcı indirim kampanyası 15-19 Nisan arasında devam etti. Sonrasında "Sepette İndirim" durumunu düzeltip gerçekten indirim haline getirdiler.

Fakat benim bu sırada ilgilendiğim üründe fiyat artmış ve indirimli haliyle bile eski fiyata yaklaşamadı.

Kısacası 4 gün boyunca yüzbinlerce premium abonesini yanıltıcı reklam ile mağdur etmiş bir firmadan bahsediyoruz.

Tüm belgeleri toparlayıp tüketici hakem heyetine gönderdim.

Hepsiburada.com 15-19 Nisan Yanıltıcı İndirim Kampanyası

• Amazon'dan başkası yalan kullanmayın kullandırtmayın. Amazon kullanın ki adamlar çeşitliliği arttırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bide ticaret bakanlığında şikayet oluşturun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.