Şimdi Ara

Hepsiburada.com'da Bonus American Express'e özel 500 TL ve üzeri alışverişlerde %15 indirim! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
3
Favori
4.951
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bu kodu denedin mi?

Hepsiburada.com'da Bonus American Express'e özel 500 TL ve üzeri alışverişlerde %15 indirim!
  • arkadaşlar şu hediye çeki kazanım veya günleri nedir link atarmısınız teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: lideramca

bu kodu denedin mi?

Hepsiburada.com'da Bonus American Express'e özel 500 TL ve üzeri alışverişlerde %15 indirim!

Hayııııııııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Arkadakilere bakmıştım. Gitti 50 TL :(( Çok teşekkürler, hiç dikkatimi çekmemiş. Gerçi garanti'yi aradım, oradaki adamın en azından bunu sormasını beklerdim. Ne işe yarıyorlar ki bu çalışanlar ?

• Bu alışverişe neden çek vermiyor. Veriyorsa nasıl veriyor? Hiç bir de çek yazmıyor!

http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=telcepsami9190&categoryId=371946
  • Ben arkadaki cvs kodunu girdim 3 haneli işlemim onaylandı mesajda geldi indirim kazandıniz diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • altın aldık mesaj geldi hayırlısı artık...
  • çeki olupta kullanmayacak varsa talibim..
  • biraz önce bi telefon aldım sms geldi garantiden %15 indirim kazandınız 6 ağustostan sonraki extreye yansıyacak diye.
  • Normal bonus gecerlimi acaba.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheekyyy

Normal bonus gecerlimi acaba.....

+1
  • Arkadaşlar %15 (100 TL) indirim 6 Ağustos'ta dönemiçi işlemlere yansıyacaktı güya ama ne dönemiçinde ne de provizyonda böyle bir indirim gözükmüyor

Bakan var mı başka?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

Arkadaşlar %15 (100 TL) indirim 6 Ağustos'ta dönemiçi işlemlere yansıyacaktı güya ama ne dönemiçinde ne de provizyonda böyle bir indirim gözükmüyor

Bakan var mı başka?

bendede aynı hocam hiçbir hareket yok bi kaç gün bekleyecem hala kıpırtı olmazsa mh yi arayacam artık
  • Müdür42 kullanıcısına yanıt
    6 ağustostan sonraki ilk ekstreye diye yazılmış bence hesap kesim olmuş birisi varsa bilgi alabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulvi1976

6 ağustostan sonraki ilk ekstreye diye yazılmış bence hesap kesim olmuş birisi varsa bilgi alabiliriz?

+1

Bende ekstreye yanısyacak diye biliyorum ancak ekstreye yansıyacak işlemler sonuçta önce dönemiçi işlemlerde yer alır, buna göre bu işlemler ekstreye yansır diye düşünüyorum.

Dönemiçi'ne yansımayan işlem direk ekstreye mi yanısyacak anlayamadım.
  • eaglemania kullanıcısına yanıt
    bana hepsiburada indirimi olarak yansımış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulvi1976

bana hepsiburada indirimi olarak yansımış.

+1

06/08/2014 HEPSİBURADA İNDİRİMİ ISTANBUL Diğer 100,00+
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.