Şimdi Ara

Hepsiburada.com'da Bonus American Express'e özel 500 TL ve üzeri alışverişlerde %15 indirim! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
3
Favori
4.953
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: etayfun

eğer dediğiniz gibiyse (nerde yazıyor bilmiyorum) ben hesabımı %15 üzerinden kurgulamıştım. eyvah ki eyvah! Durum vahim ötesi. Sadece kandırmaca

Anlayamadım hocam?

1000 TL'lik alışverişte 100 TL AMEX İndirimi + 150 TL Hediye Çeki
    750 TL'lik alışverişte 100 TL AMEX İndirimi + 50 TL Hediye Çeki

Durum bu.

Altın da normal piyasadan (IAR) gr bazında 4 TL pahalı.

1000 TL üzeri için 11 gr almak lazım. Burada 44 TL + 5 TL kargo ücreti, 49 TL (kuyumcuya göre) pahalıya geliyor.

Net olarak 1000 TL üzeri IAR altın alımında 51 TL İndirim + 150 TL Hediye Çeki.

• quote:

Orijinalden alıntı: lideramca

altın alımı yaptınızmı acaba?

Hayır hocam, henüz yapmadım.

Kararsızım yaa.
  • basturkemin B kullanıcısına yanıt
    uzun zamandır kullanıyorum çok iyi bonus veriyor diğerler kartlara göre x 2 extra bonuslar vs classic bonusun yaptığı tüm işleri de yapıyor ... 89 tl kart ücreti yansıdı bilmem ne müşterimizsiniz diye onuda geri aldılar:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtckmk

uzun zamandır kullanıyorum çok iyi bonus veriyor diğerler kartlara göre x 2 extra bonuslar vs classic bonusun yaptığı tüm işleri de yapıyor ... 89 tl kart ücreti yansıdı bilmem ne müşterimizsiniz diye onuda geri aldılar:)

ben maaş müşterisiyim, 15 TL ödüyorum hocam.

AMEX'te, maaş müşterisi vs bile olsan kart aidatı alınıyor diye biliyorum.
  • merhaba
    hediye çekini ıskalamaşım. Haklısınız ikisi bir araya gelince daha iyi görünüyor. size kararınızda kolaylıklar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: etayfun

merhaba
    hediye çekini ıskalamaşım. Haklısınız ikisi bir araya gelince daha iyi görünüyor. size kararınızda kolaylıklar dilerim.

Teşekkürler
  • 150 TL Hediye çeki için "Kargo Hariç 1000 TL üstü" olacak, dikkat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

bende maaş müşterisiyim iş için yüksek tutarlı harcamalar oluyor belki onunla ilgilidir bilemiyorum....
    maaş müşterisine 15 tl nasıl oluyor iş yerinde ki arkadaşlar tam ödüyor ...
    classic veya x + amex tek ekstre kullanıyorsan 15 tl diğer kart aidatı haricinde oluyor sanırım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

bende maaş müşterisiyim iş için yüksek tutarlı harcamalar oluyor belki onunla ilgilidir bilemiyorum....
    maaş müşterisine 15 tl nasıl oluyor iş yerinde ki arkadaşlar tam ödüyor ...
    classic veya x + amex tek ekstre kullanıyorsan 15 tl diğer kart aidatı haricinde oluyor sanırım

hocam 3 garanti KK var, classic + plus + AMEX.

Sadece AMEX'e 15 TL ödüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hopdedikks

150 TL Hediye çeki için "Kargo Hariç 1000 TL üstü" olacak, dikkat.

Aynen,

+ Hediye çeki vs kullanımında da çek ve hariç ödenen yani karttan çekilen tutarın 1000 TL üzeri olması gerekiyor.
  • eaglemania kullanıcısına yanıt
    diğer kartlara ücret ödemiyor musunuz?
  • quote:

diğer kartlara ücret ödemiyor musunuz?

Hayır hocam, ödemiyorum.
  • -Hokkabaz- kullanıcısına yanıt
    Arkadasim haber verdigin icin cok tesekkurler. Tamda telefon alma arifesinde ilac gibi geldi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar indirim extrede mi gözükecek?

Siparişi tamamlama aşamasına kadar geldim fiyatta hala indirim olmadı.
  • Altında geçerli mi değilmi yok mu deneyen ?
    Devlet sırrı oldu bu altın olayları. Alan haber vermiyor, sorunca sus aman sorma vs...
    Arkadaslar bankalar aptal değil dahilse dahil değilse değil burda yazmayla uyanacak değiller...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wilusa kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.
  • arkadaşlar mesaj gönderdim katılımınız alındı dedi geri dönüş oldu

sonra 1019 tl amex le sipaişri geçtim hb den ama indiriminiz yansıyacaktır gibisinden bir mesaj gelmedi aynı durum başına gelen varmı

edit: mesaj az önce geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müdür42 -- 24 Temmuz 2014; 22:45:06 >
  • Ya ne yaparsam yapayım olmuyor beceremedim bi türlü. Aşağıdaki hatayı alıyorum yardım :( 20 dakikam kaldı

İşlem banka tarafından onaylanmadı! Girdiğiniz kart bilgilerinin biri yada birkaçı hatalı olabilir.Kredi Kartı numaranız, son kullanma tarihiniz ve güvenlik kodunuzu kontrol edip işlemi tekrar deneyiniz. Girdiğiniz bilgilerden eminseniz lütfen detaylı bilgi için bankanız ile irtibata geçiniz.
  • justinxnitsuj kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimalle güvenlik kodunu hatalı giriyorsunuz.güvenlik kodu bazı yerler arkadaki üç rakamı bazı siteler öndeki dört rakamı istiyor.yanılıyorda olabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lideramca

büyük ihtimalle güvenlik kodunu hatalı giriyorsunuz.güvenlik kodu bazı yerler arkadaki üç rakamı bazı siteler öndeki dört rakamı istiyor.yanılıyorda olabilirim.

Açıkçası hem son 4, hem ilk 4, hem de son 3 rakamı denemiştim. Gerçi zaten yanda açıklama olarak amex ise son 4ü giriniz yazıyordu. Alabilen arkadaşlar siz ne yazdınız ? Kaçırdık çeki :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.