Şimdi Ara

Hepsiburada.com'da Bonus American Express'e özel 500 TL ve üzeri alışverişlerde %15 indirim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
3
Favori
4.951
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburada.com'da Bonus'a özel 500 TL ve üzeri alışverişlerde %15 indirim!

Kampanya Detayları:

22 Temmuz – 31 Temmuz 2014 tarihleri arasında Hepsiburada.com'da Bonus American Express, Miles&Smiles American Express, American Express Card ile tek seferde yapılan tek çekim ve taksitli 500 TL ve üzeri alışverişlerde %15 indirim kampanyası yapılacaktır.
    Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce HEPSIBURADA yazıp 3340'a sms gönderilmesi gerekmektedir.
    Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan tüm kartları ile 1 defa faydalanabilir ve en fazla 100 TL indirim kazanabilir.
    İade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
    Kampanyaya katılım SMS'leri KDV ve ÖİV dahil Avea için 0,50 TL, Turkcell için 0,65 TL, Vodafone için 0,40 TL'dir. Geri Dönüş SMS leri Garanti Bankası tarafından karşılanır.

KAMPANYA LİNKİ

Buraya kadar herşey normal fakat bu kampanya Hepsiburada.com'un sitesinde geçmiyor. Ayrıca müşteri hizmetlerinden kampanyayı sorgulattım. Kampanya hakkında müşteri hizmetlerinin hiçbir bilgisi] yok.Bonus kart kullanıcısıyım. Kampanya'ya sms attım kabul etti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hokkabaz- -- 23 Temmuz 2014; 9:09:07 >

• Başlığı düzelt istersen. American Express e özel bir kampanya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

Başlığı düzelt istersen. American Express e özel bir kampanya.
    normal bonus kartım var mesaj attım katılımınız alınmıştır dedi ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: elnino19

normal bonus kartım var mesaj attım katılımınız alınmıştır dedi ....

Alıntıları Göster
    American Express kartımı hiçbir işe yaramıyor iptal edeli çok oldu. Aslında o zamanlar Bonus'u da iptal etmiştim ya neyse, 2 yıl uğraştan sonra zorla açtırdılar.
  • Konuya aciklik gelse de 50 tl cekle birlestirsek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonus amex sahibiyim, mesaj attım, gelen cevap:
     Hepsiburada.com'da Bonus American Express'e özel 500 TL ve üzeri alışverişlerde %15 indirim!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jahnny

Bonus amex sahibiyim, mesaj attım, gelen cevap:
    http://www2.americanexpress.com.tr/pages2/kampanya-detay.htm?id=719

TEŞEKKÜRLER BİLGİ İÇİN :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

HB de ödeme sayfasında kadar gelir misiniz ? indirim düşecek mi deneyebilir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: muhalif46

http://www2.americanexpress.com.tr/pages2/kampanya-detay.htm?id=719

TEŞEKKÜRLER BİLGİ İÇİN :)

Alıntıları Göster
    Bonus American Express kartım var ama HB ödeme sayfasında 500TL alışverişim için hiçbir indirim yapmıyor.
    Ödeme sonrasında banka mı indirim yada iade yapacak o da meçhul...
    Gittigidiyor %5 indirim ve Bonus kampanyasından alışverişim olmuştu bu açıklığa kavuşursa iptal edip HB den almayı düşünüyorum.
    Bilgi sahibi olanlar paylaşırsa sevinirim.

• quote:

quote:

HB de ödeme sayfasında kadar gelir misiniz ? indirim düşecek mi deneyebilir misiniz ?

bunu bende çok merak ediyorum

• Kart yanımda değil ama ekstreye yansır diye tahmin ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: can33tokat

quote:

quote:

konuya açıklık gelir detaylar ortaya çıkarsa dün gece yapmayı planladığım 500 TL alışveriş bugün bana çok avantajlı olacak :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

konuya açıklık gelir detaylar ortaya çıkarsa dün gece yapmayı planladığım 500 TL alışveriş bugün bana çok avantajlı olacak :)

Alıntıları Göster
    ii kampanya amex sonunda bir işe yarayacak :D

50 tl paramı yonetebiliryourm çekini kullanırız

bir de çek kampanyasından 50 tl çek gelir

birde bu kombin olursa çok güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müdür42 -- 23 Temmuz 2014; 9:42:58 >

• jahnny J kullanıcısına yanıt
    Biraz önce tekrar denedim hiçbir indirim yapılmadı.
    Nasıl bir kampanya anlamadım...
  • Ekstreye yansır muhtemelen indirim; ama arayıp sormak lazım.

• quote:

Ekstreye yansır muhtemelen indirim; ama arayıp sormak lazım.
    amex 14 şubat haftası sevgililer günü kampanyası yapmıştı. mesaj ile katılıp 1000 tl altın almıştım kuyumcudan. kampanya detayları yine WWW2.... adresinde yayınlanmıştı. İndirimi alamamıştım. Bence netleştirmeden yapmamak lazım alışverişi.
  • can33tokat C kullanıcısına yanıt
    pm
  • quote:

amex 14 şubat haftası sevgililer günü kampanyası yapmıştı. mesaj ile katılıp 1000 tl altın almıştım kuyumcudan. kampanya detayları yine WWW2.... adresinde yayınlanmıştı. İndirimi alamamıştım. Bence netleştirmeden yapmamak lazım alışverişi.

Alıntıları Göster
    soran bilen var mı nasıl olacak indirim??

• quote:

Orijinalden alıntı: ulvi1976

soran bilen var mı nasıl olacak indirim??

Alıntıları Göster
    Garanti Müşteri Hizmetlerinin de detaydan haberi yok.
    Ticket açtılar ve akşam üzeri arayıp sormamı istediler.
    Arayıp sormak?Kendileri haber vermiyorlar yani...
    Vazgeçtim alışveriş yapmaktan Bonus Amex çuvalladı daha başlangıçta...
  • Kampanya harika bir de bonus değil indirim diyor. Yalnız şöyle bir sorun var, bende aynı hesaba bağlı bir bonus bir de bonus AMEX var, bunlar farklı kart ama ama ekstreleri aynı yani aynı kartmış gibi. Bir de sanal kart var tabii ki ve bonusun normaline bağlı sanırsam. Sanal karttan alamayacağım galiba, belli olmaz öyle çünkü . Bi g2 almayındüşünüyordum hb sonunda piyasa fiyatına çekmişti, şimdi burdan 100 paramı yönetebiliyorumdan 50 üstüne 75lik iki Çek ederi 100 lira desek, 1050 liraya düşer. GG %10 atmadığı için hiç orası ile aynı ama HB bana daha çok güven veriyor, hayırlısı.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.