Şimdi Ara

Hepsiburada.com'da Bonus American Express'e özel 500 TL ve üzeri alışverişlerde %15 indirim! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
3
Favori
4.967
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kartın en düşük 75 USD aidatı var. NOrmail flexi karta başvururken sadece 15 tl farkla american expres almak istermisiniz diye sordu yok demiştim diye hatırlıyorum.
  • anladığım kadarıyla ekstreye yansıyor
  • Kampanyadan ne bankanın ne de hbnin haberi yok bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C£nq

Kampanya harika bir de bonus değil indirim diyor. Yalnız şöyle bir sorun var, bende aynı hesaba bağlı bir bonus bir de bonus AMEX var, bunlar farklı kart ama ama ekstreleri aynı yani aynı kartmış gibi. Bir de sanal kart var tabii ki ve bonusun normaline bağlı sanırsam. Sanal karttan alamayacağım galiba, belli olmaz öyle çünkü . Bi g2 almayındüşünüyordum hb sonunda piyasa fiyatına çekmişti, şimdi burdan 100 paramı yönetebiliyorumdan 50 üstüne 75lik iki Çek ederi 100 lira desek, 1050 liraya düşer. GG %10 atmadığı için hiç orası ile aynı ama HB bana daha çok güven veriyor, hayırlısı.

bir sepete 2 çek uygualabiliyor musun HB de

• @sL@N kullanıcısına yanıt
    aidat ödemiyorum amex karta
  • ulvi1976 kullanıcısına yanıt
    Ben de aidat ödemiyorum aidat yansıdığında kapatın diyorum o zaman geri yüklüyorlar kapatsalar da umrumda değil zaten.

Konu takip indirim güzel olur bakalım sonu nasıl olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: elnino19

quote:

Orijinalden alıntı: C£nq

Kampanya harika bir de bonus değil indirim diyor. Yalnız şöyle bir sorun var, bende aynı hesaba bağlı bir bonus bir de bonus AMEX var, bunlar farklı kart ama ama ekstreleri aynı yani aynı kartmış gibi. Bir de sanal kart var tabii ki ve bonusun normaline bağlı sanırsam. Sanal karttan alamayacağım galiba, belli olmaz öyle çünkü . Bi g2 almayındüşünüyordum hb sonunda piyasa fiyatına çekmişti, şimdi burdan 100 paramı yönetebiliyorumdan 50 üstüne 75lik iki Çek ederi 100 lira desek, 1050 liraya düşer. GG %10 atmadığı için hiç orası ile aynı ama HB bana daha çok güven veriyor, hayırlısı.

bir sepete 2 çek uygualabiliyor musun HB de

Yok hocam o 75'likler çek kampanyasından gelecek çekler, sonra kullanmak için

• 2 gün önce olsaymış ya kampanya!!! 👎😠

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alışveriş yapıp indirim alan varmı
  • Bu nasıl kampanya, Hepsiburada.com da hiç bir bilgi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can33tokat

garanti mh ni aradım öle arası kampanyayı sordum. mh arkadaş sistemden kampanyayı buldu ve tüm şartları okudu bana telefonda.

birde çek bulabilsek tadından yenmeyecek
  • quote:

quote:

garanti mh ni aradım öle arası kampanyayı sordum. mh arkadaş sistemden kampanyayı buldu ve tüm şartları okudu bana telefonda.

bonuslar için durumu sordun mu :) bana onay mesajı geldi normal bonusum var ...
  • güzel kampanya
  • can33tokat C kullanıcısına yanıt
    indirim ekstrede mi olacakmış??
  • quote:

Orijinalden alıntı: elnino19

quote:

quote:

bonuslar için durumu sordun mu :) bana onay mesajı geldi normal bonusum var ...

kampanya şartları gayet açık "Bonus American Express, Miles&Smiles American Express, American Express Card ile tek seferde yapılan"

• ulvi1976 kullanıcısına yanıt
    kampanya detaylarında yazmamışlar deneyeceğiz ve göreceğiz. umarım anından yansır dönem içi işlemlere
  • hb aradım yetkili kişilerle görüşüp dönecem dedi,döndükten sonra hepsi buradada böyle bi kampanya yok dedi.sitemizde ilan yayınlanmadan alışveriş yapmayın dedi.bilginize
  • Nasıl bir kampanyadır bu anlamadım. Ne Garanti'nin müşteri temsilcilerinin bilgisi var. Ne de HB müşteri temsilcilerinin. Kampanya yapmışlar haberleri yok.
  • Ben Bonus American Expressimle 599 tl'lik bir alışveriş yaptım sonrasında indiriminiz 6 Ağustos tarihinden sonraki ilk ekstrenize yansiyacaktır diye telefonuma mesaj geldi (tabi öncesinde 3340'a mesaj atıp kampanyaya kaydolmuştum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: akademik63

Ben Bonus American Expressimle 599 tl'lik bir alışveriş yaptım sonrasında indiriminiz 6 Ağustos tarihinden sonraki ilk ekstrenize yansiyacaktır diye telefonuma mesaj geldi (tabi öncesinde 3340'a mesaj atıp kampanyaya kaydolmuştum)

taksit yok sanırım tek çekim çıkıyor bende
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.