Şimdi Ara

Hepsiburada.com'dan Alınan Iphone 4S'in ÇAKMA Şarj Aleti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
9.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tanriseven

İngiliz tipi resimdeki kutu.

Ayrıca orijinallerinde (US, UK, EU fark etmez) usb soketinin iç kısmında seri numarası var. Ona kadar tabi kalitesi hissettiriyor ama basit yöntemi bu :)

Hepsiburada.com'dan Alınan Iphone 4S'in ÇAKMA Şarj Aleti

Hocam bu şarj aletinin aynısını kullanıyorum ama 2 uçlu prize dönüstürücü kullanıyorum(ismini hatırlayamadım:)) cihaza bir zararı olur mu?
    edit: resimdeki ürünün benzeri;

http://www.teknolojikurdu.com/img/urun/ingiliz_fis_cevirici.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FB®h Pozitif -- 5 Mayıs 2012; 16:10:52 >

• www.hepsirezalet.com
  • Hocam kac paraya almıştınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayfoncu4

www.hepsirezalet.com

+1

quote:

Orijinalden alıntı: cehili

Hocam kac paraya almıştınız ?

2300TL falandı aldığımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B. Bulut

quote:

www.hepsirezalet.com

+1

quote:

Orijinaller de seri numarasi yazar apararinin iç kısmında. Sizinkin de yazıyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

www.hepsirezalet.com

+1

quote:

Orijinaller de seri numarasi yazar apararinin iç kısmında. Sizinkin de yazıyor mu ?

Hayır, seri numarası bulunmamakta.

• Hepsiburadayı aradım, servis raporu istediler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

www.hepsirezalet.com

+1

quote:

Çakma olduğu kesinleşti. Şikayet edin hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

www.hepsirezalet.com

+1

quote:

Çakma olduğu kesinleşti. Şikayet edin hocam.

Böyle büyük bir şirket, böyle dolandırıcılıklar yaparak nasıl ünvanını koruyor? Nasıl bir ülkede yaşıyoruz? Gerekilen cezanın verilmesi için elimden geleni yapacağım.

• Bencede kesinlikle olayın üzerine gidin, 2200TL ye cihaz alacaksınız içinden 5TL lik şarj aleti çıkacak. Düpedüz dolandırıcılıktır bu. Bir avukatla görüşmenizi ve yapabileceklerinizi öğrenmenizi tavsiye ederim ;)
  • quote:

quote:

Kablonun kalitesi nasıl? Hafif, nasıl anlatsam, "kadifemsi" bir hissiyatı var mı?

Ek olarak Apple'ın yazısı mevcut mu kabloda? Hepsiburada bu; herşey beklenir :)

Evet bahsettiğiniz kadifemsi hissiyat mevcut. Kablonun üzerinde hafif silik bir gri ile küçük puntolarla "Designed by Apple in California Assembled in Chine" yazıyor.

Fakat hala kablonun da çakma olabileceği yönünde şüphelerim var. 30 pinlik soketi olan bir kabloda neden sadece 6 pin kullanılmış?

Şimdi baktım. Orijinal olduğunu düşündüğüm bir iPhone bir de iPad bağlantı kablosunda da 6 pin var ve diziliş fotoğraflarınızdakiler ile aynı.

• quote:

Orijinalden alıntı: oktard

Bencede kesinlikle olayın üzerine gidin, 2200TL ye cihaz alacaksınız içinden 5TL lik şarj aleti çıkacak. Düpedüz dolandırıcılıktır bu. Bir avukatla görüşmenizi ve yapabileceklerinizi öğrenmenizi tavsiye ederim ;)

Tavsiyeniz için teşekkür ederim, elimden geldiği kadarını yapmaya çalışacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinss

quote:

quote:

Kablonun kalitesi nasıl? Hafif, nasıl anlatsam, "kadifemsi" bir hissiyatı var mı?

Ek olarak Apple'ın yazısı mevcut mu kabloda? Hepsiburada bu; herşey beklenir :)

Evet bahsettiğiniz kadifemsi hissiyat mevcut. Kablonun üzerinde hafif silik bir gri ile küçük puntolarla "Designed by Apple in California Assembled in Chine" yazıyor.

Fakat hala kablonun da çakma olabileceği yönünde şüphelerim var. 30 pinlik soketi olan bir kabloda neden sadece 6 pin kullanılmış?

Şimdi baktım. Orijinal olduğunu düşündüğüm bir iPhone bir de iPad bağlantı kablosunda da 6 pin var ve diziliş fotoğraflarınızdakiler ile aynı.

Çok değerli bir bilgi, çok teşekkür ediyorum ana mesajdaki SONUÇ bölümünü güncelledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: FB®h Pozitif

quote:

Ayrıca orijinallerinde (US, UK, EU fark etmez) usb soketinin iç kısmında seri numarası var. Ona kadar tabi kalitesi hissettiriyor ama basit yöntemi bu :)

Hocam bu şarj aletinin aynısını kullanıyorum ama 2 uçlu prize dönüstürücü kullanıyorum(ismini hatırlayamadım:)) cihaza bir zararı olur mu?

ben de ayni sekilde kullaniyorum bir sorunum olmadi henuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: FB®h Pozitif

quote:

Gayet normal kullandığınız :) Bir problem olmaz, merak etmeyin..

• Sarj cihazinin içni acabildiysen zaten yan sanayidir ve orijinal sarj cihazinin pirize giren demirlerinin sabitlendigi plastik parça okadar koyu renkte olmaz
    utanmaz herifler yan sanayininde en dandigini koymuşlar
    Bundan sonra hepsiburada dan kürdan bile almam
  • bendeki alttakinden

orjinalinin fiyatı 29 dolar. adamlar fiyattan kırmaya çalışıyorlar sanırım.http://store.apple.com/us/product/MB352LL/C?fnode=MTY1NDA0MQ&p=1

zamanında pahalıya aldılarsa simdi satıs fiyatları diger yerlere gore yüksek, demekki indiremiyorlar. bu nedenle de bu tür hilelere başvuruyorlar. tüketici haklarına başvurun. apple ın hepsiburada üzerinde bir yaptırımı olabilir , bu konuda apple a mail dahi atabilirsiniz. hepsiburada orjinal ürün satmak zorunda. mahkemeye verseniz kazanırsınız. sahte sarj aleti yüzünden olan kazalar sonucu yüzü yanan, telefon elinde patlayan insanlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 7 Mayıs 2012; 9:51:49 >

• hepsiburada apple ürünlerinde patladı resmen.. bu nedir arkadaş gün geçimiyorki bir kişiyi madur etmesinler.. ayıp ya ayıp.. ne oldu bu siteye anlamadım.. yönetimi falan mı değişti acaba çok merak ediyorum..

bundan 1 yıl kadar önce tekno marketlere göre daha uygun fiyatlı satılan ürünler şimdi hem daha pahalı hemde çakma çıkma riski var.. apple ürünlerinde %100 çakmalık oranıda cabası..

hepiniz söylemişsiniz zaten evet kutu ingiliz cihaz kutusu, zaten kutunun büyüklüğünden de belli, ingiliz fişi sığsın diye kutu diğer avrupa ve amerika cihazlarının kutusundan daha büyük, zaten içindeki deliklerden de belli.. benim anlamadığım neden ilanlarında bunu belirtmiyorlar.. çok ayıp yaptıkları diyecek söz bulamıyorum, herkesi mağdur ediyolar ama alanlar çok memnun sanırım ilanda gözüme hiç olumsuz yorum çarpmadı.. çok büyük ihtimal çakma ürün yolladılar, ingiliz aleti yolladılar gibi yorumlar yapılıyordur ama siliyolardır

• Hocam usb kablosundaki pinler cihazin şarj girisindeki veri iletim ve şarj pinlerine temas eder zaten usb kablosu ile baska bisey yapilmaz ve bu islemler icin 6 pin yeterlidir
    Usb kablonun icinde 30 tane ayri ayri kablo yoktur
    Diger pinler sarj girisinden takılan çeşitli aksesuar ve aparatlar icindir
    Ve senin sadece sarj cihazin yan sanayi cünkü ingiltereden gelen sarj cihazlari burda kullanilmadigindan akıllı hepsiburada çalışanlari acmışlar cihazlarin kutularini türkiye pirizlerine uygun yan sanayi sarj cihazı koymuslar kapatmislar
    Yazık..
  • iyide bunu şarj cihazından anlamanız ilginç olmuş

hepsiburada dolandırıcısından aldığınız ürünler size "herhangi" bir telefoncudan geliyor...

garanti belgesine bakarsanız görürsünüz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.