Şimdi Ara

Hepsiburada.com'dan Alınan Iphone 4S'in ÇAKMA Şarj Aleti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
9.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir arkadaş vardı hepsiburadayla ilgili her konunun altına burdan alışveriş yapmayın diyordu, adam haklıydı...
  • Yan sanayi olduğu bariz. Zaten Darty 1 Hepsiburada 2 iPhone alınmaz.
  • Arkadaşlar uğraş veriyorum konuyla ilgili, gelişmeleri ileteceğim.
  • Anladık 12Mpixel fotoğraf makinen var
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Anladık 12Mpixel fotoğraf makinen var

Bu saygısızlığınızdan ötürü yaşınızı merak etmiyor değilim, umarım ki 18'den küçüksünüzdür. Eğer büyükseniz bu insanlık için gerçekten üzücü bir durum, ben burda mağduriyetimi paylaşıyor ve başkalarının mağduriyetlerini engellemek için uğraşıyorken siz komik olmaya çalışıyorsunuz. Eminim ki aklı yerinde olan insanlar gülmüyor, üzülüyordur.

Fotoğrafları kaliteli upload edişimin tek sebebi lehimlemeden kalan artıkları, metal malzemeler üzerindeki pasları forum üyelerine göstermektir.

Not: 8MP kamera.

• quote:

Orijinalden alıntı: B. Bulut

Arkadaşlar uğraş veriyorum konuyla ilgili, gelişmeleri ileteceğim.

Sizin bu olaydan sonra tesadüftür ki bir arkadaşımın iP4 telefonunu camdan düşürmek suretiyle bozuldu (3'cü kattan düştü ancak ön arka camlar sağlam ancak dış metal yamulmuş ). Bana da ne yapabiliriz garantiye girmez vs derken nerden aldığını ve faturasını sordum,cihaz 2011 yılı Kasım ayında Teknosadan alınmış.
    Asıl şoku cihazın kutusunu görünce yaşadım, sizin kutu gibi İngiliz fişi barındıran bir kutu var ve ithal eden üşenmeden Fişin (Şarj aletinin ) ve kulaklığın barındığı bölümü iki delik açmış ve yan sanayi Fişi (Sizin kullandığınız )buraya sıkıştırmışlar. Bende cihazı İngiltereden gelmiş sandım ancak cihaz model kodunun sonunda Z/a harfleri vardı ,bunları kodu ile internette aratınca cihazın Honkong ürünü olduğu ortaya çıktı.

Hadi buyrun Teknosa afra tafrayla hemde piyasanın en pahalı cihazını satar ama cihaz paralel ithalat çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: step-team

quote:

Arkadaşlar uğraş veriyorum konuyla ilgili, gelişmeleri ileteceğim.

Sizin bu olaydan sonra tesadüftür ki bir arkadaşımın iP4 telefonunu camdan düşürmek suretiyle bozuldu (3'cü kattan düştü ancak ön arka camlar sağlam ancak dış metal yamulmuş ). Bana da ne yapabiliriz garantiye girmez vs derken nerden aldığını ve faturasını sordum,cihaz 2011 yılı Kasım ayında Teknosadan alınmış.
    Asıl şoku cihazın kutusunu görünce yaşadım, sizin kutu gibi İngiliz fişi barındıran bir kutu var ve ithal eden üşenmeden Fişin (Şarj aletinin ) ve kulaklığın barındığı bölümü iki delik açmış ve yan sanayi Fişi (Sizin kullandığınız )buraya sıkıştırmışlar. Bende cihazı İngiltereden gelmiş sandım ancak cihaz model kodunun sonunda Z/a harfleri vardı ,bunları kodu ile internette aratınca cihazın Honkong ürünü olduğu ortaya çıktı.

Hadi buyrun Teknosa afra tafrayla hemde piyasanın en pahalı cihazını satar ama cihaz paralel ithalat çıkar

Gerçekten şaşılacak derecede dolandırıcılık var. Bu dolandırıcılık tamamen bizim suçumuz. Sesimizi duyurmuyoruz. Hadi satıcı haklarımızı hiçe saydı, o satıcının satıcılık belgesine sahip olmasını sağlayan yönetim devreye girmeli bu durumda. Bu tarz şeylere taviz verilmemeli.

Siz siz olun, kaliteli olduğunu düşündüğünüz bir firmanın bile fitne fesat karıştırabileceği ihtimalini göz ardı etmeyin.

• kulaklık orjinal gibi duruyor
  • Ürün şirket üzerine alınmış üründü, hakem heyeti şirket avukatı bakar diye davaya bakamayacağını söyledi. Bende ürünü sattım. Şu anki iphone'umla mutluyum Paris Apple Store'dan alınma ürün.
  • bendeki ürünü kontrol ettim de şimdi, içini açmanıza gerek yokmuş aslında. dışındaki yazılardan da anlaşılıyor sahte olduğu.
    cidden ilginç oldu bu iphone konusu hb da. sürekli akıl almaz problemler. kayıtdışı telefonlar sahte ürünler vs.
    yıllardır alışveriş yaptığım yerdir en büyük derdi kargo gecikmesiyde bana o da denk gelmedi. iphone alırken sitedeki yorumları vs okuyunca paralel ithalat olsun kayıtları iptal olan telefonlar vs . vazgeçip vatandan aldım telefonu. iyi ki de öyle yapmışım kesin bana da denk gelirdi böyle şeyler. yalnız olay dolandırıcılıktan çok sorumsuzluk olarak nitelenmeli bence. denetlenmemiş ürünler aparat da sözde denk ürün diye verilmiş. hani öyle bir firma bi telefon satışı için bu kadar rezil etmez diye düşünüyorum kendini. okadar da aptalca hareket edecek değiller. amerika da felan olsak dua ederdik böyle birşey olsa da tazminatın dibine vursak diye, burada nasıl sonuçlanır bilemiyor insan.

• quote:

@_Maxy_ Kutunun jelatini vardı fakat hatırlamıyorum.

@Erdm24 Orjinal 220V şarj cihazı içeren Iphone 4S kutularının şarj aleti yerleri farklı mı oluyor? Benim de aklımda bu vardı, siz de bunu ima etmiş gibi olunca iyice takıldı.

Konuyu hepsını okuyamadım yanlız cıhaz yurt dısı en azından kutusu oyle . HepSıburadanın bu cesıt yaptıklarını duymamıs degılım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolandırıcılık olmaz mı hiç? Neden o denk şarj cihazını orjinaliyle aynı şekil ve boyutlarda yapıyorlar? Orjinal sanılsın diye. Budur işte dolandırıcılık. Ve sarj cihazının denkliği falan yok. Şarj cihazı sadece şarj etmiyor, denetim kontrol falan yapıyor. Alternatif akımı belli oranlarda doğru akıma çeviriyor. Akımı doğrulaştırabilme kaliteyle doğru orantılı. O dandik malda ne akım kontrolü var ne de doğru akıma düzgün dönüştürücü var.
  • quote:

Ürün şirket üzerine alınmış üründü, hakem heyeti şirket avukatı bakar diye davaya bakamayacağını söyledi. Bende ürünü sattım. Şu anki iphone'umla mutluyum Paris Apple Store'dan alınma ürün.

Ürünü satarak size yapılmış ayıbı siz de başkasına yapıp hepsiburadanın aslında sizden çok ta farklı olmadığını kanıtlamış oldunuz. Bu kadar insan da size yardım ederek aptal durumuna düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeteroSapien -- 15 Eylül 2012; 20:51:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeteroSapien

quote:

Ürün şirket üzerine alınmış üründü, hakem heyeti şirket avukatı bakar diye davaya bakamayacağını söyledi. Bende ürünü sattım. Şu anki iphone'umla mutluyum Paris Apple Store'dan alınma ürün.

Ürünü satarak size yapılmış ayıbı siz de başkasına yapıp hepsiburadanın aslında sizden çok ta farklı olmadığını kanıtlamış oldunuz. Bu kadar insan da size yardım ederek aptal durumuna düştü.

Sonuna kadar katılıyorum.

• quote:

quote:

Napayım telefonu kenara mı atayım? 1200 liraya sattım telefonu? 2200'e değil. Kaptın mı aradaki farkı? Ayrıca hepsiburada gibi olduğumu kanıtlamış olmam. Hepsiburada gibi olduğumu kanıtlamış olmam için bu olayı hiç yaşamamam gerekirdi. Böyle bir olay yaşayıp hukuki yollardan halledememem beni uyum sağlamaya itti. Ben de piyasasından daha ucuza sattım telefoncuya. Bu uyum sağlama olayı senin parmakların bilgisayarın klavyesine basarken başka yerlerde çocukların açlıktan ölmesi gibi birşey. Bu konuda daha fazla tartışmaya gerek yok sanırım

• quote:

quote:

quote:

Napayım telefonu kenara mı atayım? 1200 liraya sattım telefonu? 2200'e değil. Kaptın mı aradaki farkı? Ayrıca hepsiburada gibi olduğumu kanıtlamış olmam. Hepsiburada gibi olduğumu kanıtlamış olmam için bu olayı hiç yaşamamam gerekirdi. Böyle bir olay yaşayıp hukuki yollardan halledememem beni uyum sağlamaya itti. Ben de piyasasından daha ucuza sattım telefoncuya. Bu uyum sağlama olayı senin parmakların bilgisayarın klavyesine basarken başka yerlerde çocukların açlıktan ölmesi gibi birşey. Bu konuda daha fazla tartışmaya gerek yok sanırım

O telefonun piyasası zaten 1200 TL. İkinci el satıyosun sıfır değil. Kaldı ki aldığın para olayın vehametinin en ufak kısmı. Neyse senin vicdanın rahatsa benim için problem yok. Uyum sağladıysan ilk mesajındaki Hepsiburada dolandırıcıdır ifadesini kaldır ve şu ifadeyi kullan "Hepsiburada.com içimizden biridir, hepimiz kadardır!"

• Şarj cihazı pekte orjinale benzemiyor.

Kablo bizzat görseydim orjinal mi değilmi söylerdim sana.

Orjinal şarj cihazlarında çok fazla devre elemanı oluyor bundaki gibi bir trafo iki kondansatörden ibaret olmuyor.

Bu tip değil ancak diğer 3g tiplerinden 1-2 tane orjinal söktüğüm olmuştu malzeme olarak dediğim gibi pek yeterli gelmedi bana.

Birde işim gereği hem sahte kablo hemde sahte şarj cihazı olsun bir çok farklı iphone ve ipadi bir çok farklı sahte kablo ve şarj cihazı ile kullanmışımdır.

Ancak bu güne kadar bir kez dahi olsun şarjda iken dokunmatiğin sapıtma olayını yaşamadım.
  • Apple'ın bu tür konularda yaptırım hakkı vardır mutlaka.
    Kıldan tüyden şeylere dava açan, ürünlerini gıda markette sattırmayan apple, sahte şarj cihazını duysa, kim bilir ne yapar.
  • Dokunmatiği bozuyorsa şarj sırasında çakma şarj aletidir. Bende var kıyasladım oradan biliyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

O telefonun piyasası zaten 1200 TL. İkinci el satıyosun sıfır değil. Kaldı ki aldığın para olayın vehametinin en ufak kısmı. Neyse senin vicdanın rahatsa benim için problem yok. Uyum sağladıysan ilk mesajındaki Hepsiburada dolandırıcıdır ifadesini kaldır ve şu ifadeyi kullan "Hepsiburada.com içimizden biridir, hepimiz kadardır!"

Satalı uzun zaman oluyor, piyasasi 1400-1500 civarindayken 1200e verdim. Bu hakareti reddediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.