Şimdi Ara

Hepsiburada.com'dan Alınan Iphone 4S'in ÇAKMA Şarj Aleti (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
9.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • keşke üzerine düşüp mahkemeye verseydin hocam sonuç kesin lehine olur basında firmanın itibariı 5 paralık olurdu başkalarıda buradan alışveriş yaparken düşünürdü kötü olmuş bu şekilde sonuçlanması en azından sana resmi bir özür dilemeleri gerekirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excalibre -- 18 Eylül 2012; 11:03:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: excalibre

keşke üzerine düşüp mahkemeye verseydin hocam sonuç kesin lehine olur basında firmanın itibariı 5 paralık olurdu başkalarıda buradan alışveriş yaparken düşünürdü kötü olmuş bu şekilde sonuçlanması en azından sana resmi bir özür dilemeleri gerekirdi

Keşke avukata ihtiyaç olmadan dava açabilseydik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de iPad mini'm bugün geldi ve aynı sorun! Aynı UK şarj cihazı çıkıyor. Üstelik google'da İngiliz fiş dönüştürücü arayınca ilk sırada hangi sitenin ürünü çıkıyor, bilin bakalım?
    Şikayetvar'da aynı sorunu biri şikayet etmiş, TR adaptör sağlanacağını söylemişler. Aynı şikayeti şimdi ben de girdim. Umarım bir gün garantilerinin eline düşmeyiz, artık nerede ve ne şekilde sağlanıyorsa...

Edit: kutunun altini acip donusturucu sıkıştırmışlar. Onu kullanıyorum, aynı zamanda şarj aletı talep ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salvo -- 27 Kasım 2012; 0:40:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanriseven

İngiliz tipi resimdeki kutu.

Ayrıca orijinallerinde (US, UK, EU fark etmez) usb soketinin iç kısmında seri numarası var. Ona kadar tabi kalitesi hissettiriyor ama basit yöntemi bu :)

Hepsiburada.com'dan Alınan Iphone 4S'in ÇAKMA Şarj Aleti

orjinali bu resimdekidir cok dogru resim yüklenmiş.hepsiburada güvenilir bi site değil zaten sen ne bekliyordun ki hocam sarj aletinin kutusunun cıktıgı zaman uzay mekiği mi gecmis olsun bu arada umarım fazla paran gitmemiştir ufak tefek şeyler için ugrasmazlar diye hepsiburada sitesideninde cabalayacagını düsünmüyorum ben

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.