bi soğutucu 7kg olabilir mi yoksa burası başka bişeymi anlatıyor yanlış bi ürünmü gönderiliyor yada ikisi birdenmi gelicek hiç bişey anlamadım
aslında ürün kaç gündür kargoda ama ben yeni fark ettim neyse hepsiburadaya mesaj atacaktım bakım çalışması diyor kafam karıştı bu 7 nedir bilen varmı ?
7'yi bimem de,sanırım yavaş yavaş weblebi ve estore'nin akıbetine uğrayacak.Yazık ki Tr'nin ilk alışveriş sitelerinden biri daha gümleyecek.
Son zamanlarda çok fazla sıkıntı yaşayan var,stoklu çalışmadıklarından ötürü ya mal çekemiyorlar ya Doğan grubunun iktidar ile olan maddi sorunları Hb sitesine yansıdı.
Hepsiburada.coma giremiyorum varmı girebilen çok ağır ?
sitede bakım var o yüzden giremiyorsundur.Bu 7kg işine gelirsek d-markette kargolar kg olarak hesaplanmaz desi olarak hesaplanır sana çıkan kargoda 7 desi demektir.Desi ise kutunun ebatına göre hesaplanır yani bi notebook soğutucu kutusuyla beraber 7desi gelebilir.Notebook bölümünde eğer çıkışa hazır yazıyorsa endişelenmene gerek yok bazen yoğunluktan dolayı aynı sipariş içerisindeki iki üründen birisinin kargolanması ertesü günü bulabiliryor.Veya kargolanmış sisteme işlenmemiş olabilir.Yani endişelenme eğer kargoya verilmemişse notebook'un en geç yarın oda kargolanır.Bu arada madem notebook gibi büyük bir ürün satın aldın kendin gidip şubeden teslim almanı öneririm.Çünkü kargo yetkilileri kargoları nasıl arabaya yükleyip indirdiklerini kendi gözümle gördüm.Şubeden alıp kendi imkanlarınla getirirsen senin için daha hayırlı olur
Perşembeden beri çıkışa hazır yazıyor benim ürünlerde.Fakat hala bir türlü çıkamadı.Müşteri Hizmetlerini mesaj atıyorum cevap verende yok.
anilxx92 sitede çalışma falan yok gayet normal.
quote:
Orijinalden alıntı: anilxx92
sitede bakım var o yüzden giremiyorsundur.Bu 7kg işine gelirsek d-markette kargolar kg olarak hesaplanmaz desi olarak hesaplanır sana çıkan kargoda 7 desi demektir.Desi ise kutunun ebatına göre hesaplanır yani bi notebook soğutucu kutusuyla beraber 7desi gelebilir.Notebook bölümünde eğer çıkışa hazır yazıyorsa endişelenmene gerek yok bazen yoğunluktan dolayı aynı sipariş içerisindeki iki üründen birisinin kargolanması ertesü günü bulabiliryor.Veya kargolanmış sisteme işlenmemiş olabilir.Yani endişelenme eğer kargoya verilmemişse notebook'un en geç yarın oda kargolanır.Bu arada madem notebook gibi büyük bir ürün satın aldın kendin gidip şubeden teslim almanı öneririm.Çünkü kargo yetkilileri kargoları nasıl arabaya yükleyip indirdiklerini kendi gözümle gördüm.Şubeden alıp kendi imkanlarınla getirirsen senin için daha hayırlı olur
Takip ediyorum kargoya verilse kargo numarasını alsam arayacağım orda dursun ben gelip alıcam derim bilgi için teşekkürler Gerçi h.b. 30*30*30* luk bi kutuyu 50*50*50* yapıyor ama yinede gitmekte fayda var teşekkürler bilgi için
saldırgan kardeşim bendede cuma sabahtan beri yazıyor
faho bencede
Server is too busy uaarısını alıyorum sürekli
quote:
Orijinalden alıntı: Ř€ẄoL£Я
Kargo Toplam Kg/Ds : 7
bi soğutucu 7kg olabilir mi yoksa burası başka bişeymi anlatıyor yanlış bi ürünmü gönderiliyor yada ikisi birdenmi gelicek hiç bişey anlamadım
aslında ürün kaç gündür kargoda ama ben yeni fark ettim neyse hepsiburadaya mesaj atacaktım bakım çalışması diyor kafam karıştı bu 7 nedir bilen varmı ?
o 7 desi dedikleri kutunun nyutu örnek olarak 30x 15 lik bir ürünü 5 desiye koyuyorlar sizinki sanırım biraz daha büyük onun için 7 desi kutuya koymuşlar
Mağazamız bakım çalışması nedeniyle çok kısa bir süre hizmet veremeyecektir.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
quote:
Server is too busy uaarısını alıyorum sürekli
Ben gayet normal girebiliyorum siteye.
quote:
Orijinalden alıntı: Warrıor Sako
quote:
Kargo Toplam Kg/Ds : 7
o 7 desi dedikleri kutunun nyutu örnek olarak 30x 15 lik bir ürünü 5 desiye koyuyorlar sizinki sanırım biraz daha büyük onun için 7 desi kutuya koymuşlar
Allah Allah ufacık bir soğutucuyu ne kadar büyük paket yapabilirlerki ?
buyrun alet bu 7 desi edermi bu kadarcık şey ?
yokmu bi bilen ya
önemli olan soğutuccunun büyüklüğü değil onun kutusunun boyutudur onu da koliye koydukları için desi biraz büyük olabilir
Teşekkür ederim aydınlatıcı oldu
Valla bende babamın sitesi gibi takır takır giriyorum hepsiburada'ya
7 Ds doğru bir orandır. Kutu ebatları + toplam kilogramın işleminden hesaplanır.
Evet.Benim bir tanıdığımın da aldığı telefonu çok geç kargolamışlar...
Stoksuz çalışan sitelerden çok ucuz olmadığı suretle alışveriş yapmayın. Stokta yazar fakat işin ayyuğu parayı ödedikten sonra çıkar. Hepsiburada.com da bizzat yaşadım bunu. Bazen bu fiyata son 17 ürün vs. yazıyor. 10-9-8-7 derken 2 gün sonra bi bakıyorum kampanya bitmiş fakat fiyat hala aynı ve ürün satışta
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme