Bildirim
Hepsiburada.com HTC 8S Satışına Başladı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
tamda bu telefon hakkında konu açacaktım :) gerçekten dikkatimi çeken fiyat performansı yüksek bir telefon gibi gözüktü gözüme.. bilenlerin biraz fikir vermesini isterim sanırım çok fazla kullanan yok forumda..
benim bulduğum bir kaç fotoğrafı şurada ;
http://hutchinj.com/cw/2012/09/htc-8s-with-windows-phone-8/
lumia 920 1600tl etikette ve sanırım 820 henüz gelmedi.. bu cihaz şu anda en makul phone 8 telefon gibi duruyor.. -
quote:
Orijinalden alıntı: astronaut
tamda bu telefon hakkında konu açacaktım :) gerçekten dikkatimi çeken fiyat performansı yüksek bir telefon gibi gözüktü gözüme.. bilenlerin biraz fikir vermesini isterim sanırım çok fazla kullanan yok forumda..
benim bulduğum bir kaç fotoğrafı şurada ;
http://hutchinj.com/cw/2012/09/htc-8s-with-windows-phone-8/
lumia 920 1600tl etikette ve sanırım 820 henüz gelmedi.. bu cihaz şu anda en makul phone 8 telefon gibi duruyor..
Lumia 820 1249 TL den satılacak, sitemizde telefonla ilgili bilgi bulunuyor.
-
bu telefonu almayı aşırı ciddi düşünüyorum fakat tek bir konuşma bile yok sanırım ikimizden başka beğeneni yok.
benim için + yönleri en önemlisi 1000 tl nin altında (800 tl olur 2 haftaya bence)
wp işletim sistemi olarak çok stabil,arayüz güzel. Cihaz 4 inch tüm teknik özellikleri isteklerime cvp veriyor ama bir inceleme yok -
aynen dostum bende merak ediyorum neden yeterli ilgi görmediğini..
2 senedir huawei x5 kullanan birisi olarak f/p konusunda aynı etkiyi yaratmasını beklerdim.. bu galiba phone 8'in henüz insanların sıcak bakmamasından kaynaklanıyor.. belkide marketin gelişmemesi veya 8'in daha emekleme dönemleme döneminde olduğu içindir..
kendi adıma konuşursam android marketi zaten derinlemesine kullanan birisi değilim, kullandığım uygulamaların ya aynısı veya benzeri phone store'da bulunduğunu görüyorum..
neden andoide devam etmiyorsun derseniz android arayüzünden sıkıldım.. bir web tasarımcısı olarak metro ui gerçekten çok hoşuma gitti.. hem işimde hemde evimde windows 8 kullanan birisi olarak çok yakında bir phone 8 sahibi olacağım..
inşallah yakın zamanda detaylı bir inceleme yapılır buralarda bu telefonla alakalı.. bunun sebebi ise hala bir telefona 1000tl üzeri bir rakam vermek bana mantıklı gelmiyor kimse kusura bakmasın :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: astronaut
aynen dostum bende merak ediyorum neden yeterli ilgi görmediğini..
2 senedir huawei x5 kullanan birisi olarak f/p konusunda aynı etkiyi yaratmasını beklerdim.. bu galiba phone 8'in henüz insanların sıcak bakmamasından kaynaklanıyor.. belkide marketin gelişmemesi veya 8'in daha emekleme dönemleme döneminde olduğu içindir..
kendi adıma konuşursam android marketi zaten derinlemesine kullanan birisi değilim, kullandığım uygulamaların ya aynısı veya benzeri phone store'da bulunduğunu görüyorum..
neden andoide devam etmiyorsun derseniz android arayüzünden sıkıldım.. bir web tasarımcısı olarak metro ui gerçekten çok hoşuma gitti.. hem işimde hemde evimde windows 8 kullanan birisi olarak çok yakında bir phone 8 sahibi olacağım..
inşallah yakın zamanda detaylı bir inceleme yapılır buralarda bu telefonla alakalı.. bunun sebebi ise hala bir telefona 1000tl üzeri bir rakam vermek bana mantıklı gelmiyor kimse kusura bakmasın :)
katılıyorum bir inceleme gelirse çok iyi olacak...
-
bunda 8x de oldugu gibi dahili beats amfi mevcut mu? -
-
Beats htc ile butunlesti buyuk ihtimalle vardir. Windows phone un tanitimi amacli uretilmis gibi resmen tam bir f/p telefonu olacaktir. Ama wp tam oturmadan alinmasini onermiyorum acikcasi. Bu telefonu alacak olsam ( ya da herhangi bir wp telefonu ) en az 6 ay daha beklerdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
htc 8s de radyo var mı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X