ve buraya HEPSİBURADA dan kazık yiyenler diye bir topic açacağım
Valla internetten alış veriş yapılmıcak bir yer varsa oda hepsiburada dir.Bilgisayarimi toplarken ekran kartimi internetten alim dedim.Sitelerinde 128bit yazan kart 64bit geldi.Geldigi gün mail attim dediler gönderim geregi yapılacaktir.Tekrar mail attim degiştirilecekmi...vs die ne cevap var ne bişe tabi göndermedim göndersem gelmezdi heralde...Ama bu kadar sorumsuzluk olmaz cidden forum olarak tepki koymaliyiz bence
<font face='Comic Sans MS'><font size='2'><font color='purple'>Bu site magdurlari icinde bende varim[akum].50 milyon liralik bir siparis verdim ve iki ay bekledim[:(!].Ses seda yok[bwlng].Bu sure icinde defalarca mail attim ama kimse iplemedi[frndsp].Sonunda satisi iptal ettirdim zor bela.Alinan urun bedelinin bana iadesi 5 ay surdu[byes].Ne telefon nede mail,calisanlarin umurunda degil[zzz].Bende artik kendime daha saglam bir site buldum ve kimseye tavsiye etmiyorum.[ban]</font id='purple'></font id='size2'></font id='Comic Sans MS'>
zihnigönen, saçma olacak belki ama siz o firmada mı çalışıosunuz? sanki o tip bi durum varmış gibi bi anlam çıkardım mesajınızdan.
Birbirimizi suçlamalayalım arkadaşlar burda bizler madur durumundayız ve Bu firmadan zarar gördük. Başkalarının da zarar görmemesi için sizleri bu firma ile ilgili uyarıyoruz sadece.
Bu topiği açan arkadaş anlıyorum halini, bende hepsiburada.com'dan bir cd yazıcı aldım bozuk geldi. tam 1 ay uğraştım. baktım olcak gibi değil TÜKETİCİ KORUMA DERNEĞİNE gittim. firmaya telefon açtılar ertesi gün cd yazıcı elime geldi. Sende mutlaka hakkını bu şekilde aramanı tavsiye ederim. geçmiş olsun..
bazı arkadaşlar hepsiburada.com a destek çıksalarda çoğunluk şikayetçi bende dahil.şu ana kadar 2 milyar tl lik alışveriş yaptım sadece birkez hdiye çeki aldım.daha sonra hadiye çeki vemediler.ve tamamen sahtekarlık.aynı şekilde bozuk dvd geldi bana.birde 200$ ses kartı almıştım 20$ olandan göndemişlerdi.ama değiştiler tabi....
09.04.2004 tarihinde ısmarladığım ve 14.04.2004 tarihinde elime bozuk geçen kart için düne kadar yani 26.04.2004 tarihine kadar bu gün yarın bu gün yarın diye oyalandıktan sonra mal gümrükte gümrükten bu hafta çekebilirsek yollayacağız cevabını aldım ve para iadesi istedim 3 gün içinde olur hediye çeki yollayacağız onu reddet sonra paranı kredi kartına iade ederiz dendi bu gün 2. gün bekliyoruz. aman bir daha söylüyorum bu firma tamamen yalancıdır sakın bir alışverişiniz olmasın parça bozuk filan çıkarsa aynı burada yazanları yaşarsınız ona göre bu arada arızalı ürün ve kargo takibi için 3 basın diyor telefonla arayınca siz 2 ye basın orda mağaza kullanımı hakkında bilgi alacağınızı sanıp telefona cevap veriyorlar eğer 3 e basarsanız telefon çalarr çalarrr ve çalarrr bakan olmaz ona göre...
Üzgünüm arkadaşım başına gelen için. Ama ben bu siteden 3 yıldır alış-veriş yapıyorum. Bugüne kadar 3 kez yamukları oldu, birinde ben hatalıydım, diğer ikisinde onlarda hata vardı. Durumu bildirdik, düzelttiler. Ben o firmada çalışmıyorum, onları da savunmuyorum ama bence biraz abartıyorsunuz. Ekran kartı eline geçmeyen arkadaşın postlarıyla dolu olduğu için ekran, hep şikayet varmış gibi geliyor. Bana hepsiburada ayarında başka bir web sitesi söyleyin o zaman. Durun, ben sayayım: baskuda.com, ideefixe, vatan computer, mavidonanım, mavi bilbisayar. Şimdi kart cillop gibi eline geçseydi o firma için süper sağlam bir firma denecekti ki bence aslında öyle, veya ellerinden geldiği kadar öyle yapmaya çalışıyorlar. Şu ana kadarki hediye çeklerimde hiç gecikme olmadı. Unuttukları zaman (ki bazen unuttular) uygun bir ifadeyle istemesini bilmek lazım. Olmadı, arkadaşın yaptığı gibi tüketici haklarına şikayet etmek gerek. Ben de zamanında 30gb. Quantum Fireball Plus As hd almıştım. 3 yıl garantiliydi. Daha birinci yılı dolmadan gümledi. Geri gönderdiğimde benden kaynaklanan bir hata sonucu (bozukluğun değil) hd'e zarar verdiğim, bir yerinde kırık (plastik dişlilerin yan kısmı) olduğu için garanti dışı kaldığı bana dendi. O zaman ben de çok kızdığım için uzun bir zaman ordan alış-veriş yapmadım. Ama o siteden başka alternatif yok ki.
arkadaşım senin 3 senedir bu firma ile iş yapıyor olman bu firmanın iyi olduğu anlamına gelmez. Bizlerde bu firma ile çalıştık ve nekadar yalancı ve sorumsuz bir firma olduğunu herkesin bilmesini istiyoruz. Bizler burada seninkadar şanslı olamadık ve bu firma ile başımız çok ağrıdı bu yüzden insanların hepsiburda denen firmanın geröçek yüzünü görmelerini sağlamaya çalışıyoruz ki onlarda bizim durumlarımıza düşmesin.
Bir yıl kadar önce de ordan şu çok meşhur Creative Inspire 6600 6+1 hoparlör setinden aldım. Ürünü 1 ay kadar kullandıktan sonra son sese çıkardığımda woofer'dan çatlama sesleri geldiği için ve bu durum tahammüla edilemediği için ürünü geri gönderdim. İade şartları için gerekli her şeyi de yaptım. Bana üründeki arızanın giderildiğini ve tamir edildiğini bildirerek 15 günlük maraton sonucunda ürünü geri gönderdiler. Ama gelen woofer yine arızalıydı ve ben yine aynı ürünü orjinal ambalajıyla geri gönderdim. Aradan bir 15 gün daha geçti. Ben de bu arada sürekli mail gönderdim. Ama uygun bir ifadeyle ürünün yenilenmesini istedim. Beni sonunda telefonla onlar aradı. Ürünü sürekli ithalatçı firmanın test ettiğin sorun çıkmadığını söylediler ama yenisiyle değiştirdiklerini ve gönderdiklerini bildirdiler. Yenisi Çin malı olarak geldi, eskisi Taiwan malıydı. En nihayet sağlamı geldi, ama gelmesi toplam 1 ayımı aldı.
Ürün gelince de sattım ve Inspire 5700 dijital aldım, şu an onu kullanıyorum. Ama onu da satıp Jazz 9940B alacam, neyse. Başka örnek vermek istiyorum. Abime bilgisayar topladık ordan ve 1 milyar 600 milyon civarına maloldu, yeni aldık zaten. Paketi açtığımızda 2 adet gelmesi gereken 256 mb ramlerin biri yoktu. Klavyeyi siyah istedik, beyaz geldi. Bir de internet paketini göndermediler. Durumu hem mailde onlara bildirdim. Hem de ertesi gün telefon açıp biraz beklesem de sabredip bildirdim. 3 yıldır müşterileri olduğumu, bu hatayı düzeltmeleri gerektiğini söyledim. Adamlar o gün eksik ram'i ve internet paketini gönderdiler. 3 gün sonra da geldi. Klavyeyi de iade etmemden 1 hafta sonra aldım. Adamları uygun ifadelerle ikna etmezseniz son çare tüketici hakları derim. Ama on-line olarak alışveriş yapmanın dezavantajlarını da böyle kabullenmek lazım. Yani kimsenin bize kazık atma hakkı yok, ama sabırla beklemek ve sürekli durum kontrolü yapmak lazım hem maille hem de arayarak.
haydaa bende tam ses kartı almak üzereydim hepsiburada sitesinden creative audigy2 platinium modeli bu ses kartının yeni modeli zs serisi çıktı bana önceki model lazımdı hiçbir yerde bulamıyordum bir linkden denk geldi alsam mı almasam mı diyordum şimdi midem bulandı alsak mı almasak mı
ellerinde yok olup da sitede var gösterbilirler mi bizde kredi kartıyla işlem yaptıktan sonra elimizde yok sana ışıldak gönderiyoruz derler mi acaba [byes]
ben bütün bilgisayar parçalarımı ordan toplamıştım ve bunların şu bilgisayardan sorumlu heriflerine mail atmıştım yaşadığım teknik bi sorunla ilgili.. mailde bütün parçalarını saydım bilgisayarın ana maalesef birini yazmayı unutmuşum:) herif bu hatayı affeder mi... bana o parçayı söyleyip sorun ondan kaynaklanıyor olabilir demişti o kadar:)) ama gönderdikleri ürünler genelde sorun çıkartmıyor bunu da söylemek lazım..
ya kim ne derse desin ben şimdiye kadar net üzerinden alışveriş yapmadım.. belki büyük şehirin ve bu piyasada çalışmanın avantajı bu ama olsun.. ben forumdan tanıdığım arkadaşlarımı da referans vererek toptancılara yönlendiriyorum.. Yukarıda yazılanların hepsini okudum ve genel kanı bu firmanın piyasada egemenliği sağladıktan sonra en önemli satış politikası olan müşteri memnuniyetini gözardı ettiği şeklinde.. Ve bence böyle firmalar hakettiklerini bulmalılar...
ders olsun bize ...... ben ordan bikaç şey almayı düşünüyodum hdd falan vazgeçtim bilgilerin için sağol..[frndsp]
adamları 150 dolardan ettiniz valla haberiniz olsun..hepsiburada.com dan dvd yazıcı alacaktım bu yazıları gördükten sonra gittim teknosadan aldım..
mERAK ettiğim bir konu var acaba bu kadar büyük bir forum sitesinde ortaya atılan iddialardan , hepsiburada.com un sorumlularının hiç mi haberi olmuyor??Yoksa haberleri oluyor da kendilerini müdafa etme zahmetinie mi gimiyorlar.
aslında bu ve bu gibi topiclerin linkini mail olarak gonderelim,belki haberdar olurlar. ben bunu gondericem...