alın size hepsi burda ile ilgili bir sürü şikayet. Burda çözüldü olark yazılanların bile çözüldüğüne inanmıyorum ben çünki benim şikayetime pek muhterem hepsiburda yetkilileri cevap vermişler ve işlemlerin başladığını söyleyip özür dilemişlerdi bundan 2 hafta önce, Hatta şikayet çözüldü diye üzerine notda düşmüşlerdi. Ama halen ortada çözülen bir şey yok. Bunlar tamamen Saahtekar bir firma.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by StranGe_PassenGer</i> <br />mERAK ettiğim bir konu var acaba bu kadar büyük bir forum sitesinde ortaya atılan iddialardan , hepsiburada.com un sorumlularının hiç mi haberi olmuyor??Yoksa haberleri oluyor da kendilerini müdafa etme zahmetinie mi gimiyorlar. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
firma çalışanlarında genel olarak görülen izlenim, mesaiyi doldurmak ve maaşını almaktır.. firma patronu da böyle (ona göre BASİT) sorunlarla uğraşacak kadar işinin başında değildir
bi de profosyenellikten falan bahsederler..
internetten alış veriş yapmasam bile bu konuyu takip ediyorum. arkadaşlar ben kesinlikle internetten alış veriş yapmadım bundan sonrada yapmam.:) en iyisi gözünle görecek elinle alacaksın.:) bu arada herhangi bir alışveriş sitesi elinde olmayan mala var[lamer]mış gibi işlem yapması başlı başına bir haksızlık kandırmacadır.ki bu haksızlık tek başına yeter.diğer sahtekarlıklarda kaymağı olur işin. eğer mağdurlar doğru söylüyorsa(ki bence doğru söylüyorlar)bu site zıvanadan çıkmış demektir.Ama arkadaşlar bu firma hiç mi cevap vermiyor :)) yani asıl siz yalan söylüyorsunuz beni karalamaya çalışıyorsunuz demiyor.Çünki her şuçlu mutlaka suçunu inkar eder. ne biliyim size kolay gelsin, tekrar geçmiş olsun
14.05.2004 Ekran kartını bekliyorum hala gümrük filan hikaye paramı vermediler geriye. Bende vaz geçmedim hala bekliyorum kartı zaten eğer para geri iadesi istersem kart gümrükten ellerine geçmeden paramı geri iade vermezlermiş peh...
Kart bu gün elime geçti ama ne gariptirki kartın kutusu bu gün üretici firmanın etiketini taşıyor ve içinden Halflife 2 nin serial numaralı bir kartı çıktı daha öncekinden farklı bir ram soğutucusu var üzerinde sanırım bundan önceki açılmış kullanılmış hatta içinden half life 2 serialları çıkarılmış yada artık anlayın ç..ınmış olabilir. Bu seferki taktığım gibi çalıştı yani olması gereken gibi oldu. Bundan öncekinde sadece kutunun üstünde bi etiket vardı ben garibimde bu etiketle oyunun orjinalini alacağım sanıyordum meğer kutudan şimdiki gibi lisans çıkması lazımmış. Bu arada forumdaki arkadaşlara desteklerinden dolayı teşekkür ederim
hepsiburda yalancı olmasının yanısıra aynı zamanda kazıkçıdır da.. Piyasadaki fiyatlara bakın(büyük şeirde yaşayanlar için sölüorm n yzıkki) hepsiburda da bazı fiyatlarda 100 milyona kdr daha bi pahalılk görülüyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme