Şimdi Ara

Hepsiburada.com rezalet mi dolandırıcılık mı siz karar verin ! (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
3
Favori
18.361
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HB'den 1.5 sene kadar önce araç kamerası almıştım. kamera 2.el çıktı, sd kartın içinden psp oyunları falan çıkmıştı. bir ton uğraştırdılar, sonra deymez yaşadığım strese diyerek pes edip çöpe atmıştım
  • hb den microlab solo9c hoparlör almıştım. amazon.com dan daha sonra aldığım ürün eve gelmişken hpden gelen kargo 4 gündür kargoda görünüyordu (haftasonu hariç) neyse en sonunda kendim şubeye gittim. yağmurlu havada koliyi dışarı koymuşlar ve kolinin altı sırılsıklamdı evet eletronik cihaz ve su içinde. hadi o yurtiçinin rezilliği ama koli yırtık pırtık delik deşik bir koliydi. hani ufak bilgisayar mağzaları olurya vitrine speaker koyarlarda yıllarca satılmaz oarada durur en sonun kutu tanınmayacak hale gelir. işte öyle bir koliydi.

direk şubeden iade ettim. elimi bile sürmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cemal CEMİL

anlamıyorsunuz ,savunuyorsunuz diyenler acaba ne anlıyor ?
    burada hiç kimse hb. yı savunmadı ,niye savunsun ?
    ama akıl almaz bir şekilde algı yaratmaya çalışanlar var

hb. dan almayın diyoruz işte daha nasıl anlatalım ?
    ama artık bıktık sizlerin mağduriyet konularınızdan da

bunların başınıza gelmesi durumunda bu kadar isyan edecekseniz almayın diyoruz ,inadına gidip alıyorlar ve sonra buraya gelip birde milleti suçluyorlar
    https://forum.donanimhaber.com/gg-de-urun-iade-de-sorun-yasayan-oldu-mu--86739329#86739329

Hocam alma diyorsun da alternatif sun. Git mağazadan al da deme vatana da diğer abuk subuk mağazalara da baktım, 300-400 fark olsa eyvallah arada 1000 tl üzerinde fark koyuyorlar. Ayrıca günlerce bilgisayar aradım, en son elimdeki tamamen bozulunca mecburiyetten sipariş verdim ama vermeden önce 3 defa aradım hepsiburadayı. 3'ünde de bu pahalı ürünü alacağımı, bir sıkıntı çıkmaması için dikkatli olmalarını ve acil durumumu anlattım. Yani bir arıza çıkması durumunda vaktimin olmayacağını kesin bir acillik olduğunu daha almadan önce belirttim. Onlar da telefonda kesinlikle bir arıza çıkmaz, çıksa bile anında iade kabul edilir dediler hepsinin ses kaydını aldım şuana kadar 16-17 ses kaydı var elimde. Eğer mahkemeye verecek olsam satış öncesi ses kaydıyla bile iyi bir tazminat ödemeleri gerekir.
    Amazondan hızlı geliyor olsaydı oradan da alırdık ama kargosuydu gümrüğüydü bekleyecek vakit kalmayınca mecbur kaldık lanet firmaya.

• Kelebek Avcısı K kullanıcısına yanıt
    kardeş sen aşırı sinirli olduğun için bizi yanlış anlıyorsun
    biz sana sonuna kadar hak veriyoruz ,sadece şöyle de yapabilirsin gibisinden senin iyiliğine olabileceğini düşündüklerimizi paylaşıyoruz

yoksa bunlar sizin ücretinizi her durumda iade etmek zorundalar
    işin kötüsü thh. birkaç aydan önce sonuçlandırmıyor ve sizi haklı bulsa dahi siz yine mağdur oluyorsunuz

çünkü uygun fiyatlı diye alıyorsunuz ,merakla bekliyorsunuz ve sonunda bir problem çıkınca insan ister istemez hayal kırıklığı yaşıyor ,sinirleniyor
    ama siz sanki bizde hb. çalışanıymışız gibi bize de verip veriştiriyorsunuz

daha önce de dedim ,internetten satış firmalarının hepsinde buna benzer sıkıntılar yaşanıyor
    yukarıda bahsettim ,bende 10 gündür telefon bekliyorum ,belki de günler sonra tedarik edilemedi deyip siparişi iptal edecekler

ama internette arıyorum bu telefon hiçbir yerde şuan yok ,olanlarda sanki kimse almasın diye fahiş fiyatlar yazmışlar
    telefon 1280 tl. (aslında bu fiyat bile çok yüksek) ama piyasa da şuan satanlar 1500-1800 tl. arası fiyat yazmışlar
    üstelik bu telefon bize gelse dahi sizde olduğu gibi bir sorun yaşama durumumuz hep var

yani bizim sizden hiç farkımız yok ,sadece daha uygun dille cevap verseniz hiç sıkıntı olmazdı

• Ayni indirimden aldik sanirim laptoplari. Ben de asus k555 aldim indirimdr guzel fiyattan diye. Hatta butcem kiz arkadasima aliyoruz diye 1300-1500ken donanimi iyi felam hadi uzun sure kullanir diye 2000tlye bu laptopi aldik. Almaz olsaydim keske ayni problemleri bana da yasattilar. Urun geldi touchpadin yarisi cikmis yerinden kasadan cayir cayir elektrik carpiyor. İade edeyim yok. Degisim istiyorum yok. Arayip tuketici kanunlarini okuyorum adamlara anlamiyorlar prosedur boyle diyorlar. Arti asusu ariyorum garanti belesi istiyorlar bir baktim garanti belgesi de gondermemis bu gerizekali hepsiburada. En sonunda musteri hizmetlerini arayip tacize basladim kadin erkek farketmedrn gunde iki uc kere arayip fircalayip desarj oluyordum. En sonunda yine bekleyeceksiniz vs derken kolay iade bolumunde sansima mi artik neyse iade icin kargo no verdi sistem. Direkt yurticiyle gonderdim allahtan serefsizler kabul ettiler de urunu bir hafyalik sinir harbiyle atlattim bu sureci. Zaten kullanmiyordum hepsiburadayi fiyat iyi diye almistim. Bir daha yine cooook uzun sure asla kullanmayi dusunmuyorum. Boyle rezillik gormedim hic bu kadar yuksek meblali urunlerde. Kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmeyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tekno marketlerin dd hiç bir farkı yok ki çok zor iade alıyorlar. Hepsi burada yine bu durumda kötünün iyisi oluyor en azından biraz daha ucuz ve iade etmek bir tık daha kolay.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

dayanamıyorsanız konu açmayın o zaman ,kimseye ahmak falan diyemezsiniz
    isteyen anlar ,istemeyen anlamaz
    herkes fikrini söylemekte özgürdür
    derdinizi argo yada hakaret kelimeleri kullanmadan anlatma kabiliyetiniz yok mu ?

ayrıca siz kimin ahmak ,kimin akıllı olduğunu nereden biliyorsunuz ?
    belki o kişiler sizden akıllıdır , o zaman onlarda size hakaret mi etsin ?

ayırca hep hb. dan ürün alıyorsunuz ve sonra buraya gelip ,atıp tutuyorsunuz
    size hb. benden alın diye silah mı çekiyor ?

haklı olmak karşındakine hakaret etme hakkı vermez

Sen ilk önce kimin ne olduğunu ayırt et ondan sonra buraya yaz. Konuyu açanda hb den alışverişi yapan da ben değilim.

• Bi ara forumdan biri hbden laptop almıştı, vidaları hasarlıydı. Farkedince iade etmişti. Sonra aynı laptopu forumdan başkası almıştı, o da iade etmişti sanırım, anlamayan birine satana kadar devam ettiler heralde.

Şimdi sen iade etsen sorgusuz iade alsalar o laptopu yine satacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

quote:

dayanamıyorsanız konu açmayın o zaman ,kimseye ahmak falan diyemezsiniz
    isteyen anlar ,istemeyen anlamaz
    herkes fikrini söylemekte özgürdür
    derdinizi argo yada hakaret kelimeleri kullanmadan anlatma kabiliyetiniz yok mu ?

ayrıca siz kimin ahmak ,kimin akıllı olduğunu nereden biliyorsunuz ?
    belki o kişiler sizden akıllıdır , o zaman onlarda size hakaret mi etsin ?

ayırca hep hb. dan ürün alıyorsunuz ve sonra buraya gelip ,atıp tutuyorsunuz
    size hb. benden alın diye silah mı çekiyor ?

haklı olmak karşındakine hakaret etme hakkı vermez

Sen ilk önce kimin ne olduğunu ayırt et ondan sonra buraya yaz. Konuyu açanda hb den alışverişi yapan da ben değilim.

konuyu senin açmadığını zaten bilerek yazdım
    sana olan cevabım hakaret ve argo dolu sözlerin nedeniyleydi (onu bari anlayabilseydin keşke)

• ne eveleyip gevelemesi ?
    alel acele falan yazmadım ,bilerek yazdım diyorum ,sana yalan söylemeye borcum mu var ?
    evet dersin çünkü ekran arkasından atıp tutmak kolay

devam et bakalım hakaret etmeye ,eninde sonunda adil bir yönetici sana bunun cezasını verecektir
  • quote:

ne eveleyip gevelemesi ?
    alel acele falan yazmadım ,bilerek yazdım diyorum ,sana yalan söylemeye borcum mu var ?
    evet dersin çünkü ekran arkasından atıp tutmak kolay

devam et bakalım hakaret etmeye ,eninde sonunda adil bir yönetici sana bunun cezasını verecektir

Kimsenin kimseye hakaret ettiği yok. Sen yazılanları ters anlamak istemişsin. Adam yardım konusu açmış. Ergenler adamın sinirini zıplatmis. Seve seve almak zorundalar o laptop u ve sıfır kullanılmamış laptop vermeleri lazım. Yok öyle bozuk laptopu millete kitlemek. Eskiden forumlarda dayanışma yardımlaşma vardı. Şimdi ise beğeni toplayacam diye boş boş gereksiz mesajlar.

• bakalım admin arkadaşlar karar verir artık
    bunlar hakaret değil derlerse ,benzerlerini sana söyleyeceğim
    ne güzel iş ya ,önüne gelene "ahmak de ,geri zekalı de ,bunak de"
    sonra yardımlaşmaktan bahset

iyiymiş o zaman hepimiz koro halinde hb. ya küfür edelim o zaman
    ve bunun adı yardımlaşma olsun

sen argosuz mesaj yazamaz mısın ?
  • quote:

bakalım admin arkadaşlar karar verir artık
    bunlar hakaret değil derlerse ,benzerlerini sana söyleyeceğim
    ne güzel iş ya ,önüne gelene "ahmak de ,geri zekalı de ,bunak de"
    sonra yardımlaşmaktan bahset

iyiymiş o zaman hepimiz koro halinde hb. ya küfür edelim o zaman
    ve bunun adı yardımlaşma olsun

sen argosuz mesaj yazamaz mısın ?

Normalde 13 yaş altı kişilerin buraya üye olması yasak. Ama tabi TC kimliği ile üyelik alınmadığı için forumun yüzde 30 belki daha fazlası 13 yaş altı. İşin ilginci sadece konidisinda değil heryerde varlar. Bunlar tespit edilip banlanamiyorsa benim haklı isyanima laf etmeleri abesle iştigaldir.

• he yani 13 yaş üzeri olursa rahat küfür edebileceksin yani ?
    emin ol belki babandan bile büyüğümdür
    zaten profiline baktım ,hemen her yerde davranışların buradakilere benziyor
    karşındaki kişileri okuduğunu anlamamakla suçluyorsun ,sürekli yaşını söylüyorsun ,çok fazla argo kullanıyorsun vs.
    zannediyorsun ki bu forumda olanlar hep ergen ,bu forumda 60 yaşlarında üyeler tanıyorum
    ki yaş ,ergenlik ile kötü söz söylemenin direk bir bağı yok
  • Hocam 14 gün iade suresi dolmadan tüketici mahkemesinie basvur 130 tl gibi bir ücret aliyorlar isin hallolur. Benzer problemi ben vatanla yasamistim, garantili ürünümü garanti dısı dediler, 1 ay servise gidip geldi mahkemeye gitti param olmadiginda dilekcemi veremedim. son birkez bunlara dilekceyi gönderdim maille, yarin mahkemeye gidecegim veriyorum kagidi diye 2 saate düzelttiler.

• Uzaktan sozlesmelerde ( internet uzerinden alinan yani ) 14 gun urunu normal kullanim hakki var iadelerde. Magazadan alirsaniz anca yuzeysel kullanima izin veriliyor ve cayma hakki 7 gun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde sifir urunde direkt iade eedin hic bozuk felan demeyin benden size tavsiye ayrica mizmizlanirsa kanunu okuyun veya mesajla gonderin. Tuketici kanunu sabittir magazalar kafalarina gore degistiremez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lanet bir firmadır HB

• Hocam urunu servise verirken satis esnasinda arizali ciktigini ve urunun degismesini istedigini belirten tutanak tarzi bir yazi yazip ver. Servis urunu sorun cikartmadan yenisi ile degistirecektir. Satis esnasinda arizali cikan elektronik urunlerde buna cep telefonu dahil servis tarafinda ya degisim saglanir yada degisim belgesi ile ureticiden ucret iadesi yapilir. 2014.11 aydan beri bu prosedur boyledir.

• Aynı gün indirimden yararlanarak access point aldım 400 küsür liraya aynı gün teslim seçmiştim 3 gün sonra gönderildi. Cihazın kurulumu evin değişik yerlerinde yaptım bağlantı stabil değildi aynı gün iade talebi açtım. "Ürünü beğenmedim isteklerimi karşılamadı iade etmek istiyorum" şeklinde yazdım ve gönderdim sorun çıkarmadan ürünü iade aldılar. Siz arızalı şeklinde gönderdiğiniz için servis raporu istenmiştir. Yeni birşey alıp bu şekilde problemlerle karşılaşmak çok kötü oluyor. Umarım sorununuz tez zamanda düzeltilir.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.