Şimdi Ara

Hepsiburada.com rezalet mi dolandırıcılık mı siz karar verin ! (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
3
Favori
18.361
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayın 17 sinde hp den 1200 tl lik m2 ssd almiştim.bu konuyu gorunce iptaL edesim geliyor.
  • Tüketici Haklari Mahkemesine başvur %100 alirsin parani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim gümrük ve ticaret bakanlığının tüketici haklarına başvur e-devlet üzerinden şikayet et bir sonuç alabilirsin.
  • MSI yazısından sonra konuyu okumadım. MSI görünce montla kaçın. Şahsi fikrimdir.
  • Aynı ürünü ben de coil whine sorunu yaşadığımdan iade ettim. Ebrar bilgisayardan satın almıştım. Ebrarla hiç muhatap olmadım direk MSI servisine yolladım (servis point). Onlar değişim için ebrara yolladılar ürünü. Ben de ebrara değişim değil iade istiyorum dedim, sorun çıkarmadılar.

Üstelik benimki coil whine sorunuydu yani laptoptan cızırtı geliyordu. Çok daha önemsiz bir sorun olmasına rağmen hiç sorun çıkmadı.

Bence ürünü MSI servisine yolla en azından sorunsuz değişim alırsın. Servis iade onayı veremiyor ama değişim çıkan ürüne iade yaparlar artık heralde.
  • hepsiburada.com'un hizmet kalitesi yerlerde artık.

eskiden gönül rahatlığı ile alışveriş yapıp, herkese de tavsiye ederdim.

şimdi tanıdığım herkese uzak durun diyorum.
  • Burada hb nin avukatlığını yapan bazı insanlar(?) olduğu sürece bunlarda böyle insanları sömürmeye devam eder. Sadece hb değil diğer siteler de aynı şekil.
  • Tüketici hakem heyetine başvurup paranı geri alabilirsin hocam. Biraz uzun sürüyor ama hiç yoktan iyidir

• 2 adet amd islemcili hp pc aldım ikisindede mavi ekran hatası verdigi için iki kez iade ettim hic bir sorun cikarmadılar. Bu olay geçen seneydi tabi. Son zamanlarda hepsiburada hizmet kalitesi düştü

• Hepsiburada'dan ürün almayın, aldırmayın. Özellikle de elektronik ürünler. Birkaç ay önce kardeşime buradan iPhone 7 alma gafletinde bulunduk. İade etmek istediğimizde aynı konu sahibi arkadaş gibi sorun çıkarttılar. Güç bela paramızı aldık. Aman uzak durun.
  • incehesap.com bunu beğendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_yksl

6 ay içinde herhangi bir arıza yada kusurda değişim/iade hakkınız var. tamir olmazsa değişim olur diye bir seçenek yok şuan. ürünü servise yollayın tamir istemiyorum değişim/iade raporu istiyorum diye belirttin. yeterki arıza tespit edilsin gerisi kolay

Bunu yazmak için girdim, yazılmış zaten. Hepsiburada ile alakası yok işleyiş böyle. Hb'de yanlış bilgi veren bol ama, tamir diye bir olay söz konusu değil. Bir tavsiyem de servise direkt yollanması yönünde, hb üzerinden yollayınca bayaa geç gidiyor.
    Bu arada hb değişim yapmaz, direkt para iadesine gider doa raporunda stokta ürün olsa bile. Vatan'ı sevmem ama daha iyiler bu konuda
    Hb'de iade yaparken sorun belirtmek yerine cayma hakkı diye bu süreçten kurtulmak mümkün tabii. Sorun belirtince kıllık çıkartılabiliyor, sadece cayma hakkını kullanmak istiyorum demek yeterli
    Başlık sahibinin dediklerinden süreci pek anlamak mümkün değil. Hepsiburada Ayşenur twitter hesabından süreçle ilgili bilgi alıp kesin bişey söylerse yorumlanabilir. En hızlı onlar geri dönüş yapıyorlar. Cayma hakkı formuna üründe sorun var mı yazıldı pek anlamadım ben. Bu arada yeni alınmış bilgisayarda bazı yazılımlar kurulu gelebilir. Üreticinin keyfine kalmış. İlk açılışta vya recovery yapınca da onlar yüklü gözükür.
    Genel bir bilgilendirme yapayım dedim. Az iade yapmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weros -- 24 Mart 2017; 11:29:57 >

• Bazıları "bilgisayarı açmak" sözünü "bilgisayarın içini açmak" olarak algılamış.
    Herkes bi değişik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 3 sayfayı okudum. Bu gibi durumlarda doğru yol keyfi iade etmekde olsa iade talebinde bulunulması. Sizinde dediğiniz gibi önceden başka birine gönderip iade aldıkları ürün olduğu için kabak sizin başınıza patlamış kanımca.

İade reddinden sonra sizin ürün arızalı olduğu için teknik servise gönderip ürüne herhangibir müdahalede (ürün tamiri gibi) bulunmadan arıza tespit raporu istemeniz en doğru yol olur. Süreç nasıl işliyor bilmiyorum lakin teknik servisten ürünle birlikte arıza tespit raporu elinize geçtikten sonra bir fotokopisiyle beraber ürünü hb ye iade etmeniz durumunda mecburen para iadesi gerçekleşecektir. Biraz uğraştırıcı ve zaman kaybı olsada paranız bu süreçten sonra iade edilecektir. Bu yollar tükendikten sonra son çare thh ye başvurmak zamandanda kazanmanızı sağlayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Curb

Hepsiburada'dan ürün almayın, aldırmayın. Özellikle de elektronik ürünler. Birkaç ay önce kardeşime buradan iPhone 7 alma gafletinde bulunduk. İade etmek istediğimizde aynı konu sahibi arkadaş gibi sorun çıkarttılar. Güç bela paramızı aldık. Aman uzak durun.

Yaklaşık iki yıl önce benzer bir problem yaşadım. Adamlar teşhir ürünü gödermiş ve üstüne üstlük benim siparişini verdiğin ürün değil onun bir alt modeli. Ürünü iade edip para iadesini alamk için üç hafta yazıştık. Bu arada yazışmalarda verilen cevaplar o kadar aptalca ve konu ile alakasız ki inanın cinnet geçirme aşamasına geliyorsunuz. Ben en sonun doğan plazadan söz sahibi bir müdürün mail adresini buldum konuyu ona ilettim ve sorunum üç günde çözüldü.

Sonuç olarak tövbe ettim o gün bu gündür HB sitesinden ve hatta internet üzerinden alışveriş yapmıyorum. Belki alışverişlerin %90 sorunsuzdur ama eğer bir problem yaşarsanız çözene kadar aklınızı yitirebilirsiniz. Son dönemde düşük fiyatlı, kedi kumu gibi, ürünler dışında pek bir alış verişim olmadı bunları da yeni favorim N11 den yaptım.

• bende laptop almıştım ama yanlış ürün göndermişlerdi. allahtan fark edipte ürünü açmadım yoksa uğraştırırlardı. müşteri hizmetleri cidden yavaş ve muhatab bulamıyorsunuz.
  • HB NİN MÜŞTERİ HİZMETLERİ galiba türkçe bilmeyen insanı başından savmak isteyen eski tip memurlar ile dolu bu zamana kadar 5 tane soru sordum hepsinde lafı eveleme geveleme yapıyorlar. net bir şekilde birşey demek yok. ben net birşey söylemesini istedikçede sinirli cevap veriyorlar. sonra sorun devam ediyor bu seferde ürünü kendi kafasına iptal ediyor. var bir manyaklık.
  • Geçmiş olsun kardeşim bende internetten yıllardır alışveriş yapan biri olarak artık yüksek meblağlı ürünleri mağazadan almayı tercih ediyorum 2 yıl önce askerdeyken eve tv almıştım hepsiburadadan tabi o zamanlar çok iyi fiyata gelmişti 750tl ye LG LED 40 inç smart tv yi şimdi almaya kalksan 2 katından fazla eve geldi ürün sakın açmayın dedim servis açsın servis açtı ve tv nin ekran kırık hemen servis tutanak tutup geri iade ettik bende askerde olduğum için ilgilenemezdim ama geri aldı ve parayıda yatırdı servis olsa işin biraz daha kolay yoksa cayma hakkını kullanacaksın bozuk vs hiç konuşmaya gerek yok.
  • muhtemelen satıcı hepsiburada değil farklı bir firma bu nedenle böyle oluyor.
  • SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
    ilginç hakikaten 4-5 bin lira para veriyorsun bide içini açmak hiç akıl karı değil.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.