Şimdi Ara

hepsiburada com sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepsiburada com ile ilgili bir sorun yazmak istiyorum.sizlerde okuyup yardımcı olursanız sevinirim.

ben 17.01.2010 tarihinde gitti gidiyordan 2 adet seagete 500 gb hardisk aldım hardisklerden 1 tanesi yaklaşık 20 gün önce bozuldu ve hepsi burada com ile telefonda görüştüm ''bu ürünü g.g den aldığımı faturanın benim adıma değil başkası adına kesili olduğunu fakat ürünün arızalandığını anlattım neyse uzun bir tartışmalı görüşme sonunda (tartışmada ürünü kim aldıysa onun göndereceğini ve onun email adresine bilginin geleceğini söylediler ) ürünü benim göndermemi ve bir dilekçe yazmamı ve bu dilekçede ürünü sahibinden aldığımı ve ürünün bana ait olduğundan bahsettim.'' bana bir adet 9019521 nolu arıza kodu verdiler.daha sonra ürüngönderdim.ben hepsiburada com'a güvenmediğimden devamlı olarak ardım ve 4-5 gün önce aradığımda ürünün henüz tamirat aşamasında olduğunu çarşmbaya kadar (dün) gelmezse tekrar aramamı söylediler.bende bugün aradım ve bana müşteri hizmetleri ürünün kargoya tamirinden sonra 18.05.2010 günü verildiğini ürünün gelmiş olması gerektiğinden bahsettiler.ben ürünü nereye gönderdiklerini sorduğumda önce benim adresi istediler bende siz nereye gönderdiniz dediğimde kendilerinin bunu göremediğini (tabiki yalan yoksa benim adresi neden istesin) söyleyip telefon numarası istediler ve telefonla arayamazlarsa email adresine göndereceklerinden bahsedince bende bu ürün arabamıki ruhsatı olsun ürünün 1 kişi almış olabilir ama 2-3 el değiştirebilir siz hala ilk sahibine dönmekten bahsediyorsunuz dediğimde sitenin kuralları gereği mecburen böyle olduğundan bahsettiler.ettiğim telefon 50 tl yi geçmiştir.15-16 kere aramışımdır ve tel numarası vererek benden habersiz göndermemelerinden bahsettim ve tabi bilgi veririz dediler ama tabiki dönmediler..

sonuç olarak ürünü fatura sahibine gönderdiler,şu anda nasıl bir yol takip edeyim sizlerin fikirlerinide almak isterim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seennu -- 27 Mayıs 2010; 16:07:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada.com Reklamı ?
    15 yıl önce açıldı
    hepsiburada.com rezaleti
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.