Şimdi Ara

Hepsiburada'da iade süreci hızlı işliyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cuma günü bir mouse almıştım başlığında "Quiet Click (Sessiz tıklama)" yazıyordu. Ona güvenerek satın aldım ve cmt günü kutuyu açar açmaz öyle bir özelliğinin olmadığını öğrendim. Meğer bir üst modelinde olan bir özellikmiş. Bundan dolayı iade talebi açtım yarın teslim edeceğim kargoya.

14 Gün içerisinde iade politikası yazıyor + ayrıca başlık yanıltıcı. Bu durumda iade almama durumları olabilir mi? Daha önce başınıza geldi mi?

Aldığım ürün mx master 3 modeli. Meğer mx master 3S modelleri sessizmiş. İade gelince üstüne ekleyerek onu alacağım.

edit: iade aldılar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 13 Nisan 2023; 23:55:34 >

• Ürünün ambalajını açtıysan geri almayabilirler. iade süreci çok uzun sürmez. 2-3 gün civarında sürebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Blanka- -- 2 Nisan 2023; 15:3:59 >
  • -Blanka- kullanıcısına yanıt

Açtım hocam nereden bileyim elime aldım bi tıkladım baya ses çıkarıyor sonra direk koydum kutusuna.

• The Management kullanıcısına yanıt

Eğer üründe kargo kaynaklı v.b. bir kusur varsa değiştirirler. ama hiçbir kusuru yokken ambalajını açtıysan, geri almazlar diye biliyorum. Sen yinede gönder, şansını dene 

Bende öyle biliyordum da başlık yanıltıcı olduğundan dolayı iade etmek için şansımı deneyim dedim. Başlıkta hiç öyle yazmasalar zaten açıp araştırırdım

• The Management kullanıcısına yanıt

Aynı olay trendyolda da geçerli. 14 gün içinde ücretsiz iade diyor. Şartları dikkatli okuduğunda ve araştırdığın zaman aslında öyle olmadığını görüyorsun.

Konu havada kalmasın diye cevaplıyorum hocam

Kabul ettiler iadeyi hiç zorlamadan :) bir üst model aldım sessiz gayet memnunum bakalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.