Bildirim
HEPSİBURADA'DAN ALINAN IPHONE 5S GARANTİSİ HAKKINDA (5. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Evet hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ahmet çakar allah sabır versin size.Ben 3 ekimden beri bu çileyi çekiyorum.Yedek cihazda yok.Nokia 1100 kullanıyorum.Sadece alo diyor.Genpaya ulaştı cihazım genpa son işlemleri yapacakta cihazı kargoya verecek.Çok uzun işler.Çook sıkıcı -
Saolun hocam. Benim durumum sizin kadar kötü değil neyseki. Babamın eski gm5 plusunu kullanıyorum. Ama özlemedim değil telefonu.
Şimdi baktım benim durumda DEĞİŞTİRME ÜRÜNÜNÜZÜ GÖNDERDİK olarak değişmiş. -
Benimde gönderilmis.
Değişim ürünü beyaz olup siyahla değiştirmek isteyen varmı?
Kaç aydır 5s kıtlığı vardı da nasıl birden çözüldü anlamış değilim. -
Hocam inşallah kapalı kutudur bize gelecek cihazlar.Acaba swap cihaz mı gönderdiler yoksa sıfır kutulu cihaz mı -
Geçen hafta apple care müşteri hizmetleri 5s stok sorununun çözüldüğünü en geç 10 gün içinde tarafıma ualaşacağını söylemişti.Dediği gibi deoldu -
-
Kardeşim sizlerede geçmiş olsun, umarım sorununuz çözülür ancak değişim cihazı dedikleri şey swap üründür. Kutulu gelse dahi sadece telefon vardır içinde değişim cihazı oda. Üzüldüm adınıza ama değişimde kötü değildir. Zamanı geçiyor 5slerin. Elden çıkarmak en mantıklısı :) iyi akşamlr
Arkadaşlar bana söylenen bize 24 ay garantili Se modelinin gönderileceği idi. Şimdi bana 5s modeli gelirse tüketici heyetine gideceğim. Birlikte hareket edelim. -
şikayet ederken apple mı yoksa telefonu aldığımız yeri mi şikayet edecez dostlar ? -
Swap cihazlar kutusuz ambalaj içinde geliyor diye biyorum.
ilginç ya ?
ithalat garantili telefon alınmaz deniliyor ama iphone telefon için dahi yaşanan süreç beni dahi gerdi -
-
Hocam UPS kargo takip den takip ediyor musunuz? Benim cihaza daha transitte diyor.
Ben tüketici hakem heyetine verdim yalnız muhatap olarak telefonu aldığım yer hepsiburada.com(D Pazarlama) olarak yazıldı,Sorduğumda aldığın firma geçerli dediler,Fakat siz apple olarak vermişsiniz bu nasıl oluyor hangimizin ki doğru acaba
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X