Şimdi Ara

HEPSİBURADA'DAN ALINAN IPHONE 5S GARANTİSİ HAKKINDA (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
2
Favori
8.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayırlısı olsun. 5S yerine daha güncel ve fiyatı 2.700 TL olan iPhone 6S göndermişler. Yerinizde olsam kapalı kutu olarak satar ve üzerine biraz da ekler iPhone 7 alırdım. Tabi bütçe sıkıntılı ise gerek yok. Fatura yansıdıktan sonra telefonun artık etkinleşmesi gerekiyor. Ne yaptınız, tekrar baktınız mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkürler hocam. Aynen 24 saat geçmeden telefonum etkinleştirildi. Garanti bilgileri vs. herşey yazıyor. Dediğim gibi öğrenciyim bana SE verseler bile kafiydi. Ben telefon manyağı değilim 5S bile çok hoşuma gidiyordu. Daha iyilerini alasınız.
  • nasilyapsam N kullanıcısına yanıt
    Anladım. O zaman problem değil. Ben biraz daha güncel mantığı ile söyledim. Daha önce 5S kullanmıştım. Gerçekten hem kasa hem telefon olarak çok hoşuma gidiyordu. Ondan sonra LG falan almıştım. Şimdi de üzerine 8 Plus ve X çıkmasına rağmen iPhone 7 Plus aldım. Ama gayet memnunum. Tekrardan güle güle kullanın. 6S gayet sağlam bir telefon.

• 0ldskool kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam sizinki farklı bir işlem garantiden gelmediği için cihazınız.Benim cihazım 3 kez garantiye gitti geldi en sonunda üst model verelim dediler.Bozuk geldi garantiden.Gider pusulası gönderdiler tarafıma yarın tnt kargo bozuk cihazımı alacak.Haftaya se 32 gb, tnt kargo ile tarafınıza ulaşır diyor apple.Bakalım ne olacak
  • veli_43 V kullanıcısına yanıt
    Umarım sizin de sorununuz bir an evvel çözülür hayırlısıyla.

Tnt kargo bozuk cihazımı adresimden aldı bugün.Bakalım süreç nasıl ilerleyecek.Bıktım garantiden.Telefonum 2 kez değişti ve 1 kezde tamir gördü ve son gönderdikleride arızalı cabası.18 ay önce aldım cihazı toplamda 3 ay garanitde bekledi rahat
  • ArkadaşlHEPSİBURADA'DAN ALINAN IPHONE 5S GARANTİSİ HAKKINDA arkadaşlar sizce bu tarihte gelir mi cihazım
    Benim siparişim için teslimat tarihi 29 Kasım görünüyordu. 27'sinde geldi. Bilginize.

hocam sipariş işleniyor yazıyor.Sizinde mi aynısı yazıyordu?İnşallah gelir.Bugün 18:30 gibi tnt kargo ulaştırdı bozuk 5s imi applea.Saat 19:10 gibi sipariş maili geldi bana.İnşallah verdikleri sözde dururlar se gönderirler hocam.Applea pek güvenmiyorum
  • Hocam ayrıca takip numarasına nasıl erişebilirim.Hangi kargo ile gleiyor.Kaç gün sonra kargoya verilmişti paketiniz?
    Aynen işleniyor yazdı ilk önce, sonra gönderim hazırlığı vs
    Sipariş SE ise SE gelir.

• Hocam,hâla sipariş işleniyor yazıyor.Sizin durum nasıl oldu bi anlatır mısınız?Sipariş işleniyor mailinden kaç gün sonra güncelleme oldu gönderinizde
  • Akasya avm .kadikoyiphone en uygunu ve iyisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 22 aralıkta tekefonum geldi.SE 32 GB harika bir cihaz,5s ile arasında irice bi fark var.Bu telefonun kamerasına bayıldım.PANAROMİK fotoğraf özelliği bi harika

Güle güle kullanın hocam.
  • Teşekkür ederim hocam.3 kez bozul geldiği için telefon o sebeple değiştirdiler.Çok hoşuma gitti telefon.Vay be sıfır kutulu telefon sahibi olduk.21 aralık 2019 a kadar garantisi devam ediyor

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.