Şimdi Ara

HEPSİBURADA'DAN ALINAN IPHONE 5S GARANTİSİ HAKKINDA (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
2
Favori
8.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bize verilen cihazlarda tek bir sıkıntı var,irlandadan geldiği için imeiyi kaydetmiyorlar.Bazıları bu durumdan mağdur,apple bekletiyor imei kaydında unutabiliyormuş.İleride üretici firma imei kaydımıı yapacak.Sizde imei sorgulayın kayıtsız olduğu anlaşışacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veli_43 -- 27 Ekim 2017; 0:54:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be 6s gönderecekler demek. Şanslıymışsın doğru zamanda doğru kişiye denk gelmişsin. 6s şimdiden hayırlı olsun.
  • Hocam 6s gönderilecek diye çok da umutlanmayın son anda 5s gönderebilirler haberiniz olsun.
  • vedatcan19 kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğiniz gibi İrlanda'dan Çarşamba günü gene birisi aradı hatta kendisi mail falan attı. Dedi 6S için Cuma günü yani bugün mail gelecek ve kargolama işlemi başlayacak dedi isterseniz şikayeti geri çekin dedi. Hocam dedim nette ve forumlarda okuduğum kadarıyla adama benim gibi SE gönderecekmiş demişsiniz tabi sizden bahsetmiyorum ama Apple'dan öyle bir söz gelmiş dedim ama adama gene SWAP 5S göndermişler dedim bu yüzden korkuyorum açıkçası ve 6S elime geçene kadar hiçbir şekilde şikayetimi geri çekmeyeceğim dedim. Tamam efendim dedi haklısınız dedi şüpheniz olmasın falan dedi. Dedim kolay gelsin. 5S gelirse şaşırmam gene şikayet ederim çünkü adamların her aramasını paronayaklık oldu kendim ses kaydına alıyorum harici olarak.

Beni arayan ve mail atan kişi buydu:https://www.linkedin.com/in/adil-cahit-ansaroglu-1690b577/

HEPSİBURADA'DAN ALINAN IPHONE 5S GARANTİSİ HAKKINDA

• nasilyapsam N kullanıcısına yanıt
    sakın geri çekmeyin şikayetinizi ne zman cihaz elinize gelir o zaman çekersiniz. Koskoca şirkettte böyle saçma bir diyaloğun yaşanmasını hiç mi hiç beklemezdim. Birbirlerinden habersizler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende hala kvk dan haber bekliyorum bugünle beraber 2 iş günü oldu cihaz ellerine ulaşalı ben böyle sorumsuz bir firma görmedim arıyorum açan yok mail atıyorum açan yok gidip yüzyüze görüşsem bu süreçte faydası olur mu?

• Kargo bize ulaşmadı diyor kvk da ups kargo takip de çarşamba günü teslim alındığı görülüyor.
  • Kvk dan tekrar geri dönüş yapıldı 100-150 tane Apple cihaz var denildi onların içindeyse bir kaç saate kadar teslim mesajı gelir denildi.

• Hocam kvkda az personelle çok iş yapılıyor.bu yüzden yavaş çalışıyor.Genpa ve pupa bu konuda hızlı davranıyor

• veli_43 V kullanıcısına yanıt
    Hocam daha kargo bile teslim alınmamış görünüyor sistemlerinde Ups den takip numarası ile sorguladığımda kargo teslim alınmış görünüyor takip sistemindeki belgeler kanıt olarak geçer mi hocam?
  • Eğer bugün teslim aldılarsa kargoyu,cihaz incelemesine yarın sabah başlarlar.Genpa benim cihazımı öyle yapmıştı

• veli_43 V kullanıcısına yanıt
    Hocam 25 Ekimde teslim alınmış kvk tarafından bugün aradım bizim sistemlerimiz de kargo alınmış olarak görünmüyor dediler 100-150 tane cihaz var dediler onlar içinde olabilirmiş cihazım.

• Benimkide 25 Ekim'de alındı. Hala ses soluk yok kaldı orda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet Çakar01

Benimkide 25 Ekim'de alındı. Hala ses soluk yok kaldı orda.

Hocam şuan bende böyle yazıyor İşlem Görüyor - Swap Cihaz Bekliyor bugün alırım herhalde cihazı.
  • Kardeş kvk çok yavaş genpaya göre 3 gün geç çıkartıyorlar cihazı

KARDEŞ BUNLAR AZ DEĞİL NEYMİŞ ŞİKAYETİ GERİ ÇEK YOLLAYALIM.İŞİ YOKUŞA SÜRECEKLERİ BELLİ ZATEN.5S SWAP CİHAZ GÖNDERİELERSE SERVİSDEN ALMA CİHAZI.DİŞLİ GÖRÜNDÜĞÜN İÇİN 6Sİ ENİNDE SONUNDA GÖNDERECEKLER

• Bugün Cahit Bey'e mail attım 1 saat evvel ne zaman mailim gelecek diye ve 6 dakka evvel cevap geldi mail olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasilyapsam -- 21 Kasım 2019; 1:18:21 >
  • Hocam sizin adınıza sevindim hayırlı olsun. Apple şaşırttı

• vedatcan19 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Daha iyilerini alırsınız umarım.
    Hocam siz kimi tüketici hakem heyetine şikayet etmiştiniz de Appleın eline ulaştı bu şikayet ?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.