Şimdi Ara

HEPSİBURADA'DAN ALINAN IPHONE 5S GARANTİSİ HAKKINDA (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
2
Favori
8.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • swap cihazı eline gelen oldu mu ? beyler bence hakkınızı arayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vedatcan19 kullanıcısına yanıt
    Benim cihazın işlemleri tamamlanmış servisten mesaj geldi az önce gelip alabiirsiniz diye.
  • 00626 0 kullanıcısına yanıt
    Swap cihazın 3 ay garanti süresi var.Normal garantin kısa olduğu için swap garantisi işine yarar
    kargo dağıtıcısında bekliyorum bakalım.
    Benim hakkımı arayabileceğim bir husus yok.Bugün 19.işgünü.Ayrıca kargo gelecek birazdan evime.Diğer arkadaşlar sonuna kadar arasın hakkını.En kötü ihtimal para iadesini alın arkadaşlar
  • Bende kvk dan haber bekliyorum kargodan teslim almışlar cihazı bana hazır diye mesaj gelmedi daha gidip alabilir miyim cihazı?
    Hocam sıfır kutusunda 2 yıl garantili 5 SE gelirse tabiki alacaksın ve tekrar tüketici hakem heyetine gidip firmayla uzlaştığına dair dilekce vereceksin dava iptal olacak
  • sayko06 S kullanıcısına yanıt
    Yok kardeş alamazsın.Teslim alındıktan sonra kontrolleri yapılır önce,sonra teslime hazır hale getirilir.Kargo teslimatından 1 gün sonra son kontrolleri yaptılar benim.Çünkü imei numarası değiştiği için belge düzenliyorlar
  • hay-bey kullanıcısına yanıt
    hocam arayarak öğrenebilrisiniz durumu ve yaptıkları cidden oyalamaktan başka bir şey değişl 15 gün önce yasal süreci başlatcaktım ama dalga geçer gibi beklettiler şimdi de 5s swap gönderdik diyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HEPSİBURADA'DAN ALINAN IPHONE 5S GARANTİSİ HAKKINDA

Benim böyle gözüküyor ama ben eskişehirdeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasilyapsam N kullanıcısına yanıt
    Kardeşim iyi akşamlar. 18 eylülde vermiştim olaylar bu güne kadar geldi. Şu an ürünüm gönderildi 5SE olarak. sürekli arayıp başkalarına anlattım ben olayı tek bir kişi ilgilenince ilgilenmiyorlar. Şu an kargoda teslimat tarihi pazartesi olarak görünüyor. olaylarınızı okudum umarım 6s olarak değişir ve beklediğimize değer. Gerçekten çok sıkıcı bir bekletiliş yaşadık hayırlara vesile olsun herkes için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet Çakar01

HEPSİBURADA'DAN ALINAN IPHONE 5S GARANTİSİ HAKKINDA

Benim böyle gözüküyor ama ben eskişehirdeyim.

Kardeşim teslimat tarihin yazmıyor mu maile gelen mesajında ? o tarihte elinde olması gerekiyor. Şu an istanbulda görünüyor en kısa zamanda gelecektir umarım. Umutlarımız son umutlar...

Hocam swap dediğiniz nedir acaba
  • hay-bey kullanıcısına yanıt
    swap değişim ürünü 0 yeni cihaz ama kutusuz sadece cihaz şeklinde.
    swap cihazın swap olduğunu anlamanın bir yolu var mı acaba?seri numarası imei yada model numarasından anlaşılabilir mi?
  • Değişim cihazı olarak gelen telefonun seri ve imei numaraları ile sorgulama yaptığımda garanti sürem 2 yıl görünüyor eski garantim mi devam eder sıfırlanmış mı?HEPSİBURADA'DAN ALINAN IPHONE 5S GARANTİSİ HAKKINDA
    Hocam sıfırdan 2 yıl garanti veriyorlar yeni alınmış gibi. 5s'di bu arada cihazınız değil mi? Güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasilyapsam -- 27 Ekim 2017; 0:18:22 >
  • nasilyapsam N kullanıcısına yanıt
    Evet hocam 5s. ios 10.3.3 yüklü geldi güncelleme yapmadan devam edeceğim artık.Teşekkür ederim sizin telefonunuzda en kısa zamanda gelir umarım.
    KARDEŞİM ARTIK SWAP DEDİĞİMİZ ÜRÜNLER KALKTI, İPHONE ÜRETİM YERİNİ DEĞİŞTİRDİ ARTIK İRLANDADA ÜRETİYOR SIRF BU SWAP CİHAZLAR YÜZÜNDEN. ŞİMDİ ÜRETİLEN TELEFONLARIN YANINDA 5BİN TANE DAHA FAZLADAN ÜRETİYOLAR SWAPLA ALAKASI KALMIYOR YANİ ANLAYACAĞIN GÖNLÜN RAHAT OLSUN GELEN TELEFONLAR SIFIR SADECE KUTUSUZ GELİYOR. SEN SERVİSE KUTUSUYLA BİRLİKTE VERDİĞİNDE DEĞİŞİM KARARI ÇIKSA KUTULU BİR ŞEKİLDE GELİR:) GÜLE GÜLE KULLAN.
    Hocam size güzel bi yanlışlık yapmışlar.Benimde 10.3.3 yüklü geldi ayrıca garanti süresi normal seyrinde görünüyor.Ayrıca cihazın üretim tarihini sorguladığımda 38.hafta eylül 2017 olduğu ortaya çıkıyor.Arkadaşlar bu cihazlar sıfır bildiğiniz.Refurbisedle hiçbir ilgisi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.