Arkadaşlar ben dün bu siteden iki ürün sipariş ettim.Kredi kartı ile tek çekim ödememi yaptım ve şuan ürünün bitanesinden "Üretici firmadan bekleniyor" yazıyor.Yani ürün daha kargolanmadı.Benim sormak istediğim şey şu;
Alıcı adresine şubenin adresini vermiştim kargo şubesinden almak için.Ama bugün siteyi incelerken ürün sadece şahsa gönderilir gibi bi ifade gördüm.Şimdi ben adresi değiştirip ev adresimi yazmak istiyorum ne yapabilirim? Veya hiç gerek yokmu ürün kargo şubesinde kalır mı? Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler...
Gerekli diyorlarsa, hepsiburada.com çağrı merkezini arayın, değiştirin.
Sadece Adrese Teslimat Yapılır
Tüm gönderiler adrese ve ilgili şahsa teslimat yapılır. Kargo şubesinden kesinlikle mal teslimatı yapılamaz. Alıcının adreste olmaması durumunda birinci dereceden yakınına kimlik bilgilerinin kontrolünden sonra teslimat yapılabilir.
Böyle bi bilgi koymuşlar.Çağrı merkezi yokki arayacak.Mesaj attım onada cevap gelmedi.
quote:
Orijinalden alıntı: rasit_449
Sadece Adrese Teslimat Yapılır
Tüm gönderiler adrese ve ilgili şahsa teslimat yapılır. Kargo şubesinden kesinlikle mal teslimatı yapılamaz. Alıcının adreste olmaması durumunda birinci dereceden yakınına kimlik bilgilerinin kontrolünden sonra teslimat yapılabilir.
Böyle bi bilgi koymuşlar.Çağrı merkezi yokki arayacak.Mesaj attım onada cevap gelmedi.
4441547
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme