Şimdi Ara

Hepsiburada'dan Atrix alacaklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar tecrübelerim doğrultusunda bir kaç bilgi vermek istedim benim gibi sabırsız arkadaşlar için.

Hepsiburada.comdan sorunsuz alışveriş yapanlar elbette mevcut ancak benim gibi sorun yaşayanlar adına bir kaç şey söylemek istiyorum. Eğer aceleniz var ve hediye alacaksanız kesinlikle buradan almamanızı öneririm. Alırsanızda 3dsecure ile kredi kartı ile alın ki hızlı yollansın. Benim gibi kapıda ödeme seçerseniz, 6 gün geçer, sizden 3 gün sonra sipariş verenlerinki bile gelir ama sizinki gelmez, paketleme işlem sırasında bekler.

Müşteri temsilcisine mesaj falan atmayın sorununuz kesinlikle çözülmüyor, öyle ki şikayetvar.com'a dahi karaladım birsürü şey. Telefonla 3 kere aradım. Neyse, hep görüyordum almayın bilmem ne falan diyenleri ama "sorun yaşamadım ki ben kardeşim gayet iyiydi" diyenlerden dolayı siparişimi vermiştim. An itibariyle iptal edip, gold.com.tr'den biraz daha ucuz şekilde, silikonlu arka kılıf partilerden aldım, havale ile, yarın bankaya yatıracağım, ondada sorunlu alışveriş olursa buraya edit atarım.

Diyeceğim o ki, benim gibi sinir hastasıysanız kendinizi sinir etmeyin, sabırlı olacaksanız siparişinizi verin. İnternet bu , geçte olabiliyor alışverişler, belirli süreçlerden geçiyor. Helede firma hb gibi bir firmaysa, sorunlar devleşebiliyor.

Kendinize iyi bakın, sizlerde tecrübe eleştiri paylaşabilirsiniz. Sadece yazmak istedim.

Teşekkürler.

Gold.com.tr hakkında eklemek istediklerim :

Öncelikle müşteri hizmetleri ilgiliydi, ayrıca telefona hemen çıktılar 4 aramamdada söylenenlerin aksine, kapanışa 30 dk kala dahi.
    Siparişim 4.gününde hala onaylanmadı. Havaleden sonra dekontu onay için eposta adreslerine yollamamı ve bu durumda anında onaylanacağını veya direk iban numarasını telefonda söylersem anında onayı vereceklerini söylediler. Dekontu yatıran ailemin bireyi hangi akla hizmetse kaybetmiş, pazartesiyi bekliyorum yeni dekont almak için bankadan ki iban numarasını alayım.

Yalnız sitede adınız ve soyadınızla havaleyi yapın ki çabuk onaylayalım diyordu Gold.com.tr . Öyle yaptık ama herkeste olduğu gibi bizdede dekont bilgisi veya dekont görüntüsü istediler. Bilgilerinize.

Tam 1.5 haftadır bir telefonu alamadım. Krizlerdeyim ama hayırlısı.
    Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pessimistiki -- 5 Ocak 2013; 14:59:00 >

• Geçmiş olsun kardeşim bende hizlial.com da yaşamıştım
  • Bilgiler için teşekkürler.
  • Aynı gün gelsin diye 19 lira para verdim kargoya 2 günde geldi birsürü telefon görüşmesi ve birkaç yere şikayet ettikten sonra kargo parasını geri iade edeceklerini söyleyen mail yolladılar . Aldığımdan daha fazla telefon parası öderim bu ay ama huzurluyum nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pessimistiki

Merhaba arkadaşlar tecrübelerim doğrultusunda bir kaç bilgi vermek istedim benim gibi sabırsız arkadaşlar için.

Hepsiburada.comdan sorunsuz alışveriş yapanlar elbette mevcut ancak benim gibi sorun yaşayanlar adına bir kaç şey söylemek istiyorum. Eğer aceleniz var ve hediye alacaksanız kesinlikle buradan almamanızı öneririm. Alırsanızda 3dsecure ile kredi kartı ile alın ki hızlı yollansın. Benim gibi kapıda ödeme seçerseniz, 6 gün geçer, sizden 3 gün sonra sipariş verenlerinki bile gelir ama sizinki gelmez, paketleme işlem sırasında bekler.

Müşteri temsilcisine mesaj falan atmayın sorununuz kesinlikle çözülmüyor, öyle ki şikayetvar.com'a dahi karaladım birsürü şey. Telefonla 3 kere aradım. Neyse, hep görüyordum almayın bilmem ne falan diyenleri ama "sorun yaşamadım ki ben kardeşim gayet iyiydi" diyenlerden dolayı siparişimi vermiştim. An itibariyle iptal edip, gold.com.tr'den biraz daha ucuz şekilde, silikonlu arka kılıf partilerden aldım, havale ile, yarın bankaya yatıracağım, ondada sorunlu alışveriş olursa buraya edit atarım.

Diyeceğim o ki, benim gibi sinir hastasıysanız kendinizi sinir etmeyin, sabırlı olacaksanız siparişinizi verin. İnternet bu , geçte olabiliyor alışverişler, belirli süreçlerden geçiyor. Helede firma hb gibi bir firmaysa, sorunlar devleşebiliyor.

Kendinize iyi bakın, sizlerde tecrübe eleştiri paylaşabilirsiniz. Sadece yazmak istedim.

Teşekkürler.

Geçmiş olsun. Hocam sana sonuna kadar katılıyorum. Bende 23aralık sipariş verdim 25 aralık elime geçti. Heyecanla kutuyu açtım birde baktım telin pili yok. Hepsiburada yı aradım. Ogün bugündür hb. İle kavgalıyındım. Ben pili yok iade alın diyorum, onlar arıza bildirimindem servise gönderiyor.oraya şikayet buraya şikayet, en sonunda bugün iade isteğimi onaylattım. Eğer bugün onaylanmasaydı pazartesi tüketici haklarına gidecektim. Çok şükür 11 günde iadeyi ettirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mesajlarınızı okudum.

Gold.com.tr hakkında eklemek istediklerim :

Öncelikle müşteri hizmetleri ilgiliydi, ayrıca telefona hemen çıktılar 4 aramamdada söylenenlerin aksine, kapanışa 30 dk kala dahi.
    Siparişim 4.gününde hala onaylanmadı. Havaleden sonra dekontu onay için eposta adreslerine yollamamı ve bu durumda anında onaylanacağını veya direk iban numarasını telefonda söylersem anında onayı vereceklerini söylediler. Dekontu yatıran ailemin bireyi hangi akla hizmetse kaybetmiş, pazartesiyi bekliyorum yeni dekont almak için bankadan ki iban numarasını alayım.

Yalnız sitede adınız ve soyadınızla havaleyi yapın ki çabuk onaylayalım diyordu Gold.com.tr . Öyle yaptık ama herkeste olduğu gibi bizdede dekont bilgisi veya dekont görüntüsü istediler. Bilgilerinize.

Tam 1.5 haftadır bir telefonu alamadım. Krizlerdeyim ama hayırlısı.
    Saygılar...
  • Hocam basınıza gelenler için üzüldüm.Hepsiburada.com dan hızlı gonderide bile olsa urun sipariş verdiginiz gun subeden cıkar subenın icindeki kargo fırmasında bekler sansınız varsa 3-4 gun arasında elinizde olur.Hepsiburadadan 2 telefon aldım biri Motorola Atrix o 4 gunde geldi Samsung Galaxy S Duos ise 5 gunde geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.